Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки

21-годишната танцьорка беше пусната от съда под гаранция – 20 бона
19 апр 2018 14:00,
206
Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки
Габриела зад волана на джипа, който потроши 10 коли в Пловдив. Снимка: Facebook

Пловдивският районен съд освободи от ареста срещу парична гаранция от 20 000 лева младата жена, която блъсна 10 автомобила.

Съдия Теофана Спасова прецени, че няма опасност 21-годишната Габриела Медарова да се укрие, или да извърши друго престъпление и я освободи от най-тежката мярка "задържане под стража".

Парите трябва да се внесат в 10-дневен срок, след което Габриела ще бъде освободена от ареста.

Още по темата

В съдебната зала стана ясно, че вече е готова автооценъчната експертиза, от която е видно, че размерът на нанесените щети е за над 40 000 лева. Тя надвишава значително допустимата сума от 14 пъти минималната работна заплата у нас и затова се счита, че става дума за значителни имуществени щети, нанесени на автомобилите.

Габриела е извършила катастрофата след употребата на алкохол – 1,3 промила, а и на наркотици. Обяснението й защо се качила пияна зад волана било, че не й платили и нямала пари за такси. Пред магистратите тя обяви, че пушила марихуана след ПТП-то, за да се успокои.

Настоя, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си, където бе закопчана от униформените.

Междувременно във Facebook приятелят й Пачо написа прочувствено писмо, с което й се обясни в любов: "Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи въпреки всички и всичко".

"Моя любима! Всичкото ми! Най-най-", продължава с прочувствената изповед мъжа, който се занимава с продажбата на автомобили втора употреба.

На 15 април, около 6 сутринта, 20-годишната Габриела, която има две години стаж като шофьор, управлява джипа на приятеля си по пловдивската улица "Македония", губи управление върху автомобила и помита 10 паркирани коли.

За престъпленията, за които е обвинена танцьорката, се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби или пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
11
 
! Отговори
До 72 преди 6 години
Ти пак си напушен бе пич. 6цифрена заплата значи минимум 100 000 лева.ХахахахахахахаКолко цигари изпуши за да ти се видят толко нули.
67
6
 
18
 
! Отговори
Киро Х преди 6 години
Подчовешкa измeт. Лош материял, лошави гени.
66
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очевидно не. Просто невежият и *** селянин обича да се изтъква като принизява останалите и ги нарича наркомани и т.н. Стойностния човек успява да пробие и с и без да пуши трева, селянинът - не.
65
7
 
3
 
! Отговори
До 65 преди 6 години
Ти откъде знаеш, че няма да е ефективна присъдата?
64
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нспротив 68. Казвам ти го като някогашен нормален тийн, пушил трева. Сега съм мениджър с 6 цифрена заплата и не съм пушил от 10 години трева. За всичко си има време и място. Хубаво е да пробваш от стимулантите, но не да прекаляваш и да знаеш кога трябва да спреш.
63
1
 
9
 
! Отговори
до 60 преди 6 години
У нас грешно се разбира смисъла на мярката за неотклонение по досъдебното производство.Тя е нищо повече и нищо по-малко от мярка за неотклонение.Целта е да се избегне укриване от наказателно преследване. Изтърпява се наказанието наложено от съд.Предварителното задържане се приспада от наложената присъда лишаване от свобода.При неизбежен затвор печените бандити се уреждат с домашен арест, който също се приспада и тупкат топката максимално дълго. Накрая получават присъда, която са излежали в къщи.
62
5
 
23
 
! Отговори
До бирено мече преди 6 години
Нормалните тийнове не пушат трева. Нелепо е безделници да внушават за общоприети такива норми на поведение.
61
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се забрани на жените да шофират!
60
2
 
9
 
! Отговори
До 60 преди 6 години
Защото няма вероятност да се укрие или попречи на разследването. Присъдата й няма да е ефективна, защо да лежи в ареста?
59
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Съдия Теофана Спасова прецени, че няма опасност 21-годишната Габриела Медарова да се укрие, или да извърши друго престъпление..."Друго престъпление ли няма опасност? Тоест, тя само еднократно е употребила наркотици според съдията? Интересно как го прецени!
58
5
 
41
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Преди 20 години, когато бях студентка, никой от колегите нямаше кола, мобилен телефон и личен компютър. Возехме се в 280, на купон се консумираха солети и сокче "СТЕП", ходехме на рок клуб вместо на чалга такъв, и станахме успели хора, създадохме деца и ...се изнесохме от държавата заради такива като тая - креатури без ценности. Сега в държавата, в която живея, млади момичета водят по 1-2 дечица докато тая *** се друса насам - натам, кара джип и пуши трева.
57
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тъпии жени в България, няма място за други. Горките еманципацията ги излъга, че са нещо :) Сега всеки ден се сблъскват с реалност та.
56
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофиране с над 1,2 промила алкохол, употреба на наркотици, превишаване максимално допустимата скорост на движение в населено място поне с 50км./ч, унищожаване (признава че е умишлено) на чужда собственост в особино големи размери, опит за укриване, опит да вмени извършения акт на роднина. СЛЕД ТОЛКОВА НАРУШЕНИЯ, ДВЕ ОТ КОИТО ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, НА КАКВО ОСНОВАНИЕ СЪДИЯТА Я ПУСКА ПОД ГАРАНЦИЯ?
55
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пачо като я обича толкова много, да се ожени за нея тогава. Но да си направи и автотенекеджийски цех, тая ще ударва колите, Пачо ще поправя. Бизнеса ще върви, нема как.
54
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснаха я за 20 000 лева гаранция. След няколко месеца, като я оправдаят, ще отиде да си ги прибере.
53
25
 
12
 
! Отговори
Митьо Буталото преди 6 години
А стига де!Какво толкова е станало.?!Разбутало момичето няколко таралясника.Важното е че няма пострадали.
52
0
 
46
 
! Отговори
Жената Днес преди 6 години
Както българските пенсионерки се пречкат и бутат по магазините, така и техните дъщери и внучки шофират. Не просто не се съобразяват с никой, а и умишлено се пречкат и бутат. И после нямало кавалери. Е, няма ! Кавалерства се на дама. Дамата е жена с обноски и висока култура. Жена на която живота е турски сериал или фръцкане "у фейса" не е дама. Жена, която говори на "Бе" и на "***" не е дама.Такива ми ти работи.
51
5
 
26
 
! Отговори
:-) преди 6 години
За такси пари нямала, но за гориво на джипката имала... :-D
50
1
 
34
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Ако беше бай Сотиря от селата да се качи на старата волга и да помете джипувити ... тогава ще я оплескаме ...ама на - младо девойче, танцува народни танци и с мъдрости си вади парити ...И гаджето я обича ... явно е като пералня в устата
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До датаако утре мен ме блъсне пиян значили това че губя гражданската си отговорност ? :)