Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки

21-годишната танцьорка беше пусната от съда под гаранция – 20 бона
19 апр 2018 14:00,
206
Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки
Габриела зад волана на джипа, който потроши 10 коли в Пловдив. Снимка: Facebook

Пловдивският районен съд освободи от ареста срещу парична гаранция от 20 000 лева младата жена, която блъсна 10 автомобила.

Съдия Теофана Спасова прецени, че няма опасност 21-годишната Габриела Медарова да се укрие, или да извърши друго престъпление и я освободи от най-тежката мярка "задържане под стража".

Парите трябва да се внесат в 10-дневен срок, след което Габриела ще бъде освободена от ареста.

Още по темата

В съдебната зала стана ясно, че вече е готова автооценъчната експертиза, от която е видно, че размерът на нанесените щети е за над 40 000 лева. Тя надвишава значително допустимата сума от 14 пъти минималната работна заплата у нас и затова се счита, че става дума за значителни имуществени щети, нанесени на автомобилите.

Габриела е извършила катастрофата след употребата на алкохол – 1,3 промила, а и на наркотици. Обяснението й защо се качила пияна зад волана било, че не й платили и нямала пари за такси. Пред магистратите тя обяви, че пушила марихуана след ПТП-то, за да се успокои.

Настоя, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си, където бе закопчана от униформените.

Междувременно във Facebook приятелят й Пачо написа прочувствено писмо, с което й се обясни в любов: "Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи въпреки всички и всичко".

"Моя любима! Всичкото ми! Най-най-", продължава с прочувствената изповед мъжа, който се занимава с продажбата на автомобили втора употреба.

На 15 април, около 6 сутринта, 20-годишната Габриела, която има две години стаж като шофьор, управлява джипа на приятеля си по пловдивската улица "Македония", губи управление върху автомобила и помита 10 паркирани коли.

За престъпленията, за които е обвинена танцьорката, се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби или пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката нощна пипируда......
47
3
 
3
 
! Отговори
дата преди 6 години
До аз-ътако извършителят е пиян да , но не и потърпевшия , друг е проблема че таркиралите са в нарушение на здп и застрахователя може да не им плати заради това , но не и че ги е блъснал пиян
46
4
 
23
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
ако сте на възраст 40+ в момента - ей тия двамцата убавци, като и продукта на спе.рмата на Ромето след 20-30 г. ЩЕ ВИ ХРАНЯТ И ЩЕ ВИ ВАДЯТ ПЕНСИИТЕ (НОИ е на разходо-покривен принцип, не е както ДЗПО).АЙ ЧЕСТИДО ДА ВИ Е, аз съм си решил че в тая кочи.на няма да умра.
45
4
 
17
 
! Отговори
АУДИ преди 6 години
Първо това не е джип и второ бушмените ,които" управляват" бмв си въобразяват,че са в Африка...е да-ама не !
44
5
 
17
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Застрахователят няма да плати за неговият автомобил . На другите ще платят но ще заведат регресивни искове срещу извършителя--- Застрахователя не поема отговорност по ГО, ако извършителя е пиян. ТОЧКА. Ако тези пострадалите имат КАСКО тогава естествено ще получат някакви пари(70% макс) и тогава техните застрахователи ще я съдят тая. Останалите без КАСКО, ще трябва да водят дела - а аз съм сигурен че ***.кача се води безработен, а кифлата е на минимална заплата по договор. Кво ще им земеш?
43
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи въпреки всички и всичко". ---------------В изречение от 10 думи използваш 4 пъти една и съща дума - всичко, всички. Тва и Божинката ще види зор да го каже баш така.
42
3
 
18
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Важното е , че младите се обичат!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!
41
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това което направи тази нещастница, ако е в САЩ, директно в затвора до произнасяне на присъдата. А тя нвма да е малка, плюс огромна компенсация на пострадалите. Ще приложат ли закона у нас с цялата строгост или не, не знам, но трябва!!
40
4
 
30
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Продължавайте да купувате коли от Пачо ...
39
3
 
6
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Системата ни убива!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!
38
3
 
9
 
! Отговори
ЗАЩО преди 6 години
Защо Народното Събрание не Приеме Закони като в ЕС ?За това Деяние веднага Присъда - 20 дни в Сливен и Глоба в Петорен Размер за Държавата и Собствениците на Автомобилите . После да се дрогира с кой си иска .Народното Събрание го удари през Просто - Леки Ефективни Наказания , без Чисто Досие до Живот ще оправят България .А в Случая с тази Жена , всички НИЕ ще платим от Данъците си за Съда и Полицията .
37
2
 
16
 
! Отговори
дата преди 6 години
До аз-ътЗастрахователят няма да плати за неговият автомобил . На другите ще платят но ще заведат регресивни искове срещу извършителя
36
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой им дава книжки на тези шантонерки не знам, но се вижда, че е пълна кухавела. И най-важното е, че любимия я обича безумно и я чака от ареста. Като я обича толкова, да плати на пострадалите колите. Да и се заведат дела за щетите и съди до дупка!!! Добре, че не е убила някой човек.
35
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пачоооо , пачооо....заради такива малоуммници като теб има и такива КИФФЛИ, които нямат пари за такси, но за трева имат......А баща и обяснява, че работила, за да си плаща образованието:)....че само шапката и струва колкото един семестър в университет!!!!.....
34
3
 
28
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
момичето със сигурност не е чувало за харвард и оксфорд, но сега пачо като продаде 4 коли по 5 бона, ще и плати гаранцията и ще я изкара зад граница, да си му ги отработи.
33
3
 
40
 
! Отговори
rm преди 6 години
"Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи въпреки всички и всичко".Тцтцтц, лошите 10 коли застанали на пътя на любовта им.
32
4
 
40
 
! Отговори
Един преди 6 години
Тая, че е проста "пеперуда", ясно. *** гаджето и колко е кух...
31
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пловдив е една плюнка град, за 7лв сигурно се стига от единия до другоя край с такси. Мацката нямала 7лв, вносителя на коли и той нямал 7лв. Ееми.. затова работят кой каквото може
30
8
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Сега да поясня - когато шогьорът е пиян/дрогиран, неговият застаховател не е слъжен да плаща за нанесените от него щети. ---не само , че не е длъжен ами и НЕ плаща. Неслучайно веднага КАТ ти пъха дрегер в устата след ПТП. Сега тия с натрощените коли, единственото което ще хванат е средния на Ромео-то. Щото застрахователя един лев няма да им изплати. А познайте колко от тия - ЩЕ ЗАВЕДАТ СЪДЕБНИ ДЕЛА А? Ганеца е страхлива душичка, свикнал е да го тъпчат, ще си плати, ще пийне и ще му мине.
29
6
 
14
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Тънко е минала, ами ако е имала пари за такси, да се е изпуснала и да е яла дървото на бакшиша