Северин (Селайдин) – задържан. Чакаме екстрадиция, присъда!

Тепърва предстои версиите и доказателства да бъдат проверени
Обновена: 10 окт 2018 11:09 | 10 окт 2018 09:30,
207
Северин (Селайдин) – задържан. Чакаме екстрадиция, присъда!
Снимка: bTV

Разследването на убийството на Виктория Маринова ще приключи успешно – с осъдителна присъда, прогнозира бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Тепърва предстои версиите и доказателства да бъдат проверени, преди делото да стигне в съда.

По думите му дейността на разследващите по случая с убийството, а и със задържането на Северин Красимиров, не се е забавила, но "дори и бавно, по-добре разследващите действия да се извършат качествено", поясни той.

Още по темата

Според Емануил Йорданов тенденциозното изнасяне на информация от досъдебното производство пред медиите се е превърнало в обичай у нас.

"Още в самото начало бях склонен да оставя на заден план версията, че убийство е свързано с работата на Виктория Маринова, защото говорим за сравнително малка медия и човек, който няма ярка биография в сферата. Нека не забравяме, че България е на 109 място по свобода на словото. Тежки проблеми с медиите не могат да се очакват от когото и да е – очевидно проблемите с медиите у нас се решават по друг начин, а не чрез убийства.

Ако се твърди, че е заради професията ѝ, то би следвало да се посочи конкретен детайл от нейната работа, който би могъл да доведе до някаква толкова драстична намеса. Кой ще бъде толкова глупав да убие журналист, когато следите на работа на журналиста биха могли да отведат към него?", попита бившият вътрешен министър.

"Задържаният в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова трябва да бъде върнат у нас, за да продължат действията по досъдебно производство", настоя Емануил Йорданов пред "Фокус" .

Според бившия МВР шеф нов случай на етническо напрежение, от който се опасяват русенци, не е необходим в този момент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
докато вие, журналистите, цензурирате думите циг.анин - така ще е!защо ги наричате роми само в България ?
32
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
един избирател по-малко за герб
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе ти ли стана ясно, че от Института по психолигия са били веднага готови с психо портрета му след представяне на материалите от местопрестъплението. Още в началото бе ясно, че на 95% е о р к а. Бягай да четеш Дойче веле.
30
8
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Ето ,правителството работи...главния прокурор ,работи ,МВР работи!
29
0
 
11
 
! Отговори
fd преди 5 години
*** малко пр-сенце в затвора и в агония. *** изр0де!
28
0
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
до неразбралитеВъв ЮАР малцинството хранеше мнозинството.Само, че на црните им се видя малко и оплескаха нещата....
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На БСП основният електорат.
26
7
 
33
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 5 години
ГЕРБ направиха от социалистическа България евроатлантическа Мангалия.Вероника, Виктория ...Коя ще е следващата българка зверски изнасилена и убита от тези животни ?Бойко, подай си оставката или въведи ред в ромските махали !
25
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше в Гърция или Сърбия от въпросната махала само пепел да е останало считано от тази сутрин.
24
4
 
7
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Голям пиар....Борисов,Сотиров,Младенов...вярно за тежко престъпление но извършителят е разказал на родата така че беше въпрос на време ..За всеки случай ли трябва да ходят тримата че да се размърдат служителите?или отиват само там където са известни извършителите и имитират дейност за обиране на овациите.
23
18
 
13
 
! Отговори
Бен Ган преди 5 години
Не бях привърженик на версията, че мафията ще убие по толкова различен начин. Но този *** не ми прилича на убиец. По-скоро изповядва *** идеология. Самото му лице не ми се връзва с подобно деяние. Ще открадне, но чак да извърши подобно зверство...
22
0
 
32
 
! Отговори
Адолф Хитлер преди 5 години
Смъртта би била избавление за този пoдчовек. Пожелавам му дълги години живот и нечовешко мъчение всеки ден!
21
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Абе на митинг на ГЕРБ не съм ги виждал. На други две партии са половината от присъстващите. Данните от сайта на ЦИК също опровергава твърденията ти. Кой кмет пръв посмя да бутне бараките им? От коя партие е кмета бутнал цял квартал "изяждащ" местен парк? Евророма с кой бяха. Бат Сали с кой е? Дерзай Кутев! Убедителен си!
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже България била много назад със свободата на словото, то не можело да има убийства на журналисти??? И този е бил министър??? По неговата логика в страни като САЩ трябва всеки ден да тепат журналисти.
19
3
 
22
 
! Отговори
фрунзе преди 5 години
Олово за туркомангала, а майка му да плати куршума!!!
18
6
 
22
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
На този неграмотен ром ДНК-то му отдавна го имат в национална ДНК база, понеже е рецидивист. Не са нужни 2 години за да има съвпадение. Давай друга конспиративна теория, че тази е слаба.
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя министър такива ги ръси...Тея подценяват интелектуалното ниво на българите.
16
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Това предаване със схемите за еврофонове никой в България не я е гледал. Преглътни вече факта, че става въпрос за поредната ромска своеволия.
15
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога излязоха пробите намерени на местопрестъплението и кога бяха сравнени с заподозрения вече обвиняем че и хванат в Германия, много е лесно да се хвърли вина върху ром понеже е неграмотен
14
9
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Досега опозицията искаше вот на недоверие за сигурността, за здравеопазването ...Най-големият вот на недоверие обаче трябва да е за дебългаризация на БългарияНикоя власт досега не е правила такова етническо прочистване като тази на Бойко Борисов.И нека не ви заблуждава, че се пише за българин.Именно еничарите едно време, (сиреч българи и християни) са извършвали най-големите зверства срещу българите.Бойко Борисов е един съвременен еничерин !