Бившият мъж на Вики проговори: Видяхме на камера как бяга момче!

Свилен Максимов се надява да не е поръчково убийството
Обновена: 10 окт 2018 11:09 | 10 окт 2018 08:46,
106
Бившият мъж на Вики проговори: Видяхме на камера как бяга момче!
Свилен Максимов. Снимка: TVN

Бившият съпруг на убитата журналистка Виктория Маринова обяви, че той и колегите му активно са помагали на разследващите за разкриването на гнусната гавра, потресла цяла България.

Свилен Максимов, който е собственикът на "Нетуоркс България", заедно с приятели са разглеждали записи от камери, разположени близо до мястото на трагедията в Русе.

"На един от записите се виждаше как едно момче бяга, но не просто на джогинг, а сякаш бяга от нещо. Естествено веднага предадохме тези кадри на полицията", обяви той пред bTV.

Още по темата

Бизнесменът призна, че се притеснява за сигурността на общото им дете с Виктория.

"Надявам се това да е нелепа среща между жертва и убиец, а не поръчково убийство", сподели той и настоя, че полицията е работила изключително усилено по случая с ракриването на убиеца на бившата му жена.

"Аз разбирам кога някой имитира, че работи много и кога наистина работи много. Полицаите наистина си вършеха работата по случая", категоричен бе Максимов.

Припомняме ви, че късно снощи родната и германската полиция задържаха 21-годишен мъж за убийството на Виктория.

Северин Красимиров е арестуван снощи в германия град Щаде, където живее майка му.

Съвпадение на ДНК и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, го уличават за кървавото убийство.

По първонамални данни той не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Обезобразеното лице на Виктория било от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час, показва съдебномедицинската експертиза на трупа й.

Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
4
 
! Отговори
До 31 преди 5 години
Абе *** ти изобщо закона за частната охранителна дейност чел ли си го? За защита на лични данни чувал ли си? За да поставиш камера, която записва публично място и случайно минаващи хора ти трябва лиценз от ГДОП - МВР, ако нямаш такъв 10 бона е глобата. Ти какво си мислиш ? Даваш 200-300 лева за камера, бодваш я на стената и си готов? То ако беше толкова лесно нямаше да има охранителни фирма.
85
0
 
5
 
! Отговори
anna преди 5 години
Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".
84
5
 
14
 
! Отговори
Всички соропитеци преди 5 години
..са съучастници в това престъпление....
83
16
 
17
 
! Отговори
Ооо Бате Бойко преди 5 години
Зад всичката тая гнасотия стой отново някой на който не му е изнсяло това което е вършила Вики,горкото момиче...ПОЧИВАЙ В МИР ...Аз не вярвам че този *** *** е извършил това..Съжалявам но просто се прекриват отново някой мръсни дела на някой
82
17
 
34
 
! Отговори
Една българка преди 5 години
Всички пътища водят към лъжите на Борисов който е издигнат от подземния свят За пореден път се прикрива истината Защо ли за да няма разследване от страна на Европа Събудете се Българи това момиче е искало справедливост Да изминем това мафиотско правителство на България и трябват свежи мозъци Тази система убиваъ
81
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има цена да живее с ром, платима на вноски
80
6
 
24
 
! Отговори
преди 5 години
Най са ми интересни индивидите, които пишат :"не съм специалист...не рабирам от тези неща...'' и в същото време започват да дават оценки.След като не разбираш и хал хабер нямаш, даже и ей така от обща култура, защо за Бога се изказваш неподготвен. Може би пък има хора, които са учили и разбират от това...НО не на *** никой не може да му опонира..той всичко знае! Жалко за младия неизживян живот!
79
5
 
20
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Може и да е истина, но след спомена ми за ''разкриването'' на Искърският килър, може и да не е .....'' Лъжливото овчарче '' да се чете, не само '' Винету ''
78
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гаврите са продължили поне час, но иначе ставало въпрос за "моментна проява на агресия"??? Що за логика е това и откога един момент е равен на един час!Горката Вики, Господ да я прости! За съжаление не очаквам подобаващо възмездие за убиеца
77
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Максимов казва, че с колеги са разгледали записите на камерите, т.е. неговата фирма е поставила частни камери из целия Русе. Това по собствено усмотрение ли е, или и полицията знае за това. И защо частна фирма слага камери на общ. места?
76
8
 
46
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Как този чак в Германия го откриха ,а братя Маргини от ръцете на полицията успяха да избягат и не ги намериха? Как не намериха кой уби Мишо Бирата и Вальо Танов?Май за всяко престъпление си има набор от хора дежурни да бъдат обвинени?
75
6
 
26
 
! Отговори
До Свилен Максимов преди 5 години
Г-н Максимов, махнете линчите данни на хората от вашия уебсайт!Следващата стъпка ще е да бъдете осъден по ЗЗЛД.Благодаря!
74
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моментна агресия и прибрал част от дрехите и в дома си. И ДНК-то му съвпаднало. Снощи му взели ДНК и тая сутрин ДНК анализът готов и съвпаднал и хоп свидетели от маалата се появиха... Повярвах...
73
25
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно е поръчково убийство.Падишаха дето ни управлява да каже,откакто са на власт само такива новини ни заливат.
72
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
таааа.....на кой ден този,дето не може да върже 2 думи, прегледа камерите ? и защо не ги прегледа преди него полицията?
71
27
 
22
 
! Отговори
До 80 - червн трол преди 5 години
Браво на всички бивши комунисти, които са осъзнали, че трябва да напуснат тази вредна, терористична, крадлива и лъжлива комунистическа партия БКП/БСП, която се топи като сняг.Останали за пълнеж са само червените бабички, живеещи с носталгия по младините си и роднините на червените, заради всички привилегии, които получиха... Всички умни и независими българи бягат и ще бягат от тази ужасяваща, българофобска и русофилска партия и заслужават само адмирации! Браво!!!
70
4
 
21
 
! Отговори
до 77 преди 5 години
Тъпчо, като те идентифицрат кой си, отиват у вас и намират ДНК.Използвайте главите за разнообразие.
69
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 59Ако някой още не е забелязал герберугите са тъмно червени комунисти, не напразно са единствените поставили за президент виден комсомолски секретар, поставиха за председател на парламента партийна секретарка, пробваха я отново за президент, но понеже е дялан камък, по стар комунистически обичай, я поставиха за министър на правосъдието...
68
50
 
27
 
! Отговори
До 59 преди 5 години
"Стига вече сме се самоизяждали бе хора. СТИГА С ТОВА НАСТРОЙВАНЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА" Да, но комунистите място не могат да си намерят от завист и злоба, че са аутсайдери и че ГЕРБ са страхотни, уважавани и харесвани от всички. Справят се прекрасно! БКП/БСП - червените родоотстъпници, русофили имат поставена задача - да съсипят България, за да не ги хванат и питат откъде са им милиардите. Затова са тези лъжи, фалшиви новини, отрова, злоба и ненавист към България. Следват съветите на Путин.
67
30
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога излезе ДНК тестът и кога успяха да го сравнят ?!?!?Имат база данни с ДНК на всички в България?