Собственикът на "ТАД груп": Невинен съм! Не съм поръчвал нищо

Апелативният специализиран наказателен съд решава за мярката му
Обновена: 8 авг 2019 15:57 | 8 авг 2019 12:30, Камелия Цветанова
186

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Собственикът на "ТАД груп" Иван Тодоров отрече да е накарал Кристиян Бойков да копира нерегламентирано данни от информационната система на НАП.
Още по темата

"Не съм поръчвал нищо, това е нелепо", каза той на влизане в Апелативния спецсъд, където днес трима съдии ще решават дали той ще остане на свобода срещу 100 хил. лв. гаранция по обвинението му в кибертеторизъм, заради хакерската атака срещу НАП.

Той е обвинен в подбудителство към кибертероризъм.

Иван Тодоров иска от магистратите намаляване на паричната му гаранция в по-лека, прокуратурата - постоянен арест.

Бойков е с парична гаранция 20 000 лева, а търговският директор на „ТАД Груп“ Георги Янков е с мярка - подписка.

От прокуратурата заявиха вчера, че са събрани нови доказателства по мега разследването и заради тях ще настояват делото по мярката за неотклонение на Тодоров да бъде закрито.

Става дума за чувствителна информация за взаимоотношения на клиенти с банки и застрахователи, данъчни документи и междуфирмени търговски отношения, свързани с прякото развитие на икономиката в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
10
 
! Отговори
0 преди 4 години
О,всъщност имало още един Бог-на чалгата!И той ша ва опрай,като предишните.
61
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изгледайте СЛУГИНСКОТО ИНТЕРВЮ НА СЛАВИ С БОЙКО И ПАК ТВЪРДЕТЕ, ЧЕ НЕ МУ Е ПАТЕРИЦА. ЛИЧНО БОЙКО ЩЕ ТИЧА ДА МУ РЕГИСТРИРА ПАРТИЯТА ПАТЕРИЦА АКО ТРЕБЕ. ТОЯ ЦИРК СЕГА Е ЗА ДЕ БИ ЛСКИЯ ЕЛЕКТОРТ ОТВРАТИЛ СЕ ОТ ПАТРИОТИТЕ И ГОТОВ ЗА СЛЕДВАЩА ПАТЕРИЧА ПАРТИЯ, КОЯТО ЩЕ "СВАЛЯ" ГЕРБ КОЙТО ИСКА НАИСТИНА ДА ИЗРИНЕ ГЕРБ ЛЕКЪТ Е САМО БСП. 4 ГОДИНИ И ГЕРБ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ, ПОСЛЕ АКО СЕ ПРОВАЛИ БСП СВАЛЯМЕ И ТЯХ!!!БСП Е СМЪРТТА НА ГЕРБ ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ГЕРБ И ДПС - ЗА БСП УДАРНО
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ партии са произлезли от БКП и продължават да съществуват заради благоволението на една шепа бивши генералчета от ДС.Няма Бойко, няма Слави, няма Доган..... Всичко е ЕДНО ЦЯЛО и на върха стои истинската задкулисна мафия която решава кога да дойде "промяната". Всички политици са пешки. Същите тези режисираха и целия " преход"! А пък влизането в ЕС и НАТО го направиха по команда от по високо ниво. Все пак и те си имат шефове.
59
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тро.лче, не си интересен и нищо няма да направиш с тия крясъци против или за Слави. Въпросът тук изобщо не е той.Проблемът е, че управляващите са слаби, поради липса на идеи, на кадърни кадри, на визия за управление на вскички ресори и това се доказва ежедневно в продължение на години.КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТЕЧЪТ НА ИНФОРМАЦИЯ И КОЙ НЕ УСПЯ ДА ЗАЩИТИ ДАННИТЕ НИ ОТ ХАКЕРСКИ АТАКИ?ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!!!!
58
9
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Само бсп хахахахааааааа Смях в залатаааа
57
2
 
14
 
! Отговори
Лемур с голем...нюх преди 4 години
Пак за Слави чета. Вече има три категории- еврофили, еврофоби ака руссофили и чалго-селяно-фили. Па изберете си го, ше си пеете Йовано Йованке докато България потъва.
56
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е интересно с какви доказателства се установява, че шефът на компанията е "поръчал" изтеглянето на данните от НАП.Не прочетох никъде да има такива и какви са. И още по-интересно ми е кой от НАП или фирма-изпълнител за информационно обслужване носи отговорност за неосъществена качествена защита на данните.На този въпрос никой не търси отговор. Да не вземат да уволнят някой журналист, че е попитал това иначе толкова важно нещо!
55
4
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Славчо чалгата на власт хахахахахаааааа
54
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като НАП не си пазят информацията, от тях няма ли кой да застане до шефа на тая фирма на подсъдимата скамейка? Или ако са невинни да им дадат по един орден Стара планина.
53
3
 
3
 
! Отговори
Май преди 4 години
До АнонимеНти вярно си вярваш :))))
52
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонименhttps://youtube/watch?v=5NzIZ_xvD2EсЛАВИ Е ПАТЕРИЦА НА герб И КОЙТО ГЛАСУВА ЗА НЕГО ЩЕ БЪДЕ ИЗМАМЕН, КАКТО Е БИЛ ИЗМАМЕН ОТ ПРЕДИШНИТЕ СИ ГРЕШКИ мАРЕШКИ, ЯНЕ, ВОЛЕН.САМО БСП!!!ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ ОТ 7-8 ПРОЦЕНТА А НЕ КАКТО СЕГА ИНФЛАЦИЯ ИЗЯЖДАЩА РАСТЕЖА
51
10
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ИМАЙТЕ КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ РЕГИСТРИРА ПАРТИЯТА НА СЛАВИ, КАКТО РУМЕН РАДЕВ И БОРИСОВ ИСКАТ И ДЪРЖАТ СЪДА В ТЕХНИ РЪЦЕ!ТОЗИ НАЧАЛНИК НА ГДБОП ИЗХВЪРЧА В МИГА В КОЙТО СЛАВИ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ!
50
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички кибермутри в затвора.
49
2
 
19
 
! Отговори
ЗА кмет Е Иванчева!! преди 4 години
Нека оставим съдът да си върши работата. Поне на трета инстанция делото ще се гледа от доверени хора на Лозан Панов и всичко ще е честно. Защо мотат делото на Иванчева, а не стига да Върховен съд? Чакат да минат местните избори ли и Фандъчка да си остане пожизнен кмет като Тодор Живков пожизнен държавен глава. На мен ми омръзна от влачещия се градски транспорт сутрин без задръстване, щото не си назначават шофьори и от цялото им провалено управление в София.
48
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КъФ невинен си, бе ? Невинен бил! Я го гледай!Няма невинен! Като ти казват, че си виновен- виновен си и толкова!Все едно не си гледал сериалите за оня, "Рамбото" дето уж уби 6 човека оная година и тоя, другия, Заяка, дето и той уж уби някакви? Ми Иванчева... ?! Все едно падаш от небето,НЯма невинен. Сега барети, танкове...... и най-накрая и ти ще се "самоубиеш" и готово.Бегай да се самобичуваш до смърт с кабела на лаптопа, че ти нямаш ловна пушка да се убиеш в гръб.
47
9
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ СЛАВИ, АКО СЕ НАЛАГА И ЗАЕДНО С БСП И ПАТРИОТИТЕ В КОАЛИЦИЯ!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА СИ РАЗЧИСТИ СМЕТКИТЕ С БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА ДЪРЖАВАТА ЗА 21 ВЕК!ДОКАТО БОРИСОВ Е НА ТОЗИ СВЯТ ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ОПОЗОРЕНА!
46
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо е виновен тоя собственик на ТАД груп. Той прибира парите от поръчките, поставя задачите, сключва договор с работниците във фирмата. И ако не води контрол върху поставените задачи. Това е престъпление негово. Ако прекрие измама, пак той е виновен. Но ако е забелязал измамата навреме взел е ришение и отстранява проблема навреме. Показва , че си разбира от работата си. Но това не е станало. Дори се укрил.
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България надали има по голям терорист от *** Бойко Борисов който вече си е въобразил че е нещо като цар и че държавата е негова лична собственост.
44
12
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
до анонимен 37Слави ще измете червените обори.
43
9
 
4
 
! Отговори
0 преди 4 години
Гледам,че си имате нов Бог.До вчера се кланяхте на Буда,вече се кланяте на хакерския Бог.Ако Тад си направят партия,ще се юрнете с *** възторг да гласувате за тях,та дано да ви оправят.До сега ви оправяха просташки и по селски,а тези достойни заместници,ще ви оправят изтънчено по хакерски!Да ме извинят малката част хора със здрав разум!