Собственикът на "ТАД груп": Невинен съм! Не съм поръчвал нищо

Апелативният специализиран наказателен съд решава за мярката му
Обновена: 8 авг 2019 15:57 | 8 авг 2019 12:30, Камелия Цветанова
186

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Собственикът на "ТАД груп" Иван Тодоров отрече да е накарал Кристиян Бойков да копира нерегламентирано данни от информационната система на НАП.
Още по темата

"Не съм поръчвал нищо, това е нелепо", каза той на влизане в Апелативния спецсъд, където днес трима съдии ще решават дали той ще остане на свобода срещу 100 хил. лв. гаранция по обвинението му в кибертеторизъм, заради хакерската атака срещу НАП.

Той е обвинен в подбудителство към кибертероризъм.

Иван Тодоров иска от магистратите намаляване на паричната му гаранция в по-лека, прокуратурата - постоянен арест.

Бойков е с парична гаранция 20 000 лева, а търговският директор на „ТАД Груп“ Георги Янков е с мярка - подписка.

От прокуратурата заявиха вчера, че са събрани нови доказателства по мега разследването и заради тях ще настояват делото по мярката за неотклонение на Тодоров да бъде закрито.

Става дума за чувствителна информация за взаимоотношения на клиенти с банки и застрахователи, данъчни документи и междуфирмени търговски отношения, свързани с прякото развитие на икономиката в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с КАКВО РЕФОРМИРАНИТЕ ДЕСНИ ПАРТИИ СА ПО-ДОБРИ ОТ БСП - ПО-НАГЛО КРАДАТ И РЕФОРМИРАНИЯ СЪД ГИ ПАЗИ. НАЙ-УСПЕШНИЯ МАНДАТ ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕХОД Е НА БСП, ВЪПРЕКИ ОГРОМНОТО ОЛИГАРХО-ТРОЛСКО-МЕДИЙНО ПЛЮЕНЕ ПО ТЯХ! В ЕС ОТ РАЗ! ПРЕДИ РУМЪНИЯ ПО СТАНДАРТ! Хем последната година ги настигна пикът на световната криза. кризата днес се нарича ГЕРБ. И действа само в олигархобългарската територия. Светът си се развива.
81
3
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Твоите спасители ги знаем яли сме им попарата НЕ ГИ ЩЕМ НИКОГА ПОВЕЧЕ А сега остави компа и излез да се поразходиш
80
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави е ляв, отвсякъде. За да мръдне България и трябва безскрупулен капиталист, но и Бойко е донякъде ляв, копира Путин едно към едно и е твърде корумпиран. Няма изход.
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно, ролята на прокуратурата е да събира доказателства и да ги предостави на съда. Тя няма задължения да ги разпространява за сулю и пулю. Видите ли някой си тука не бил доволен че не му били казали лично на него всички доказателства. Ами ако ти си мна мястото на тези дето са засегнати от тези доказателства - хубаво ли ще ти бъде? Примерно на всеуслушания да оповястят че жена ти е спала Иван Тодоров и докато са ги подслушвали той се е изпуснал че ще ударят НАП. Аман от диванни Хорейшовци.
78
6
 
7
 
! Отговори
До78 преди 4 години
Марш в Северна Корея ве ***.Бсп е болшевишка нереформирана партия Която трябва да се забрани За всички фалити застои и ограбване които ни докара. Той щял да гласува за тях Другия тарикат ги иска на власт 4 години.Аве аламколу ти къде си видял в развита ,просперираща страна на власт подобна на бсп компартията ???????
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеНаКО сЛАВИ БЪДЕ ИЗБРАН ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ САМО БЪЛГАРИЯ И ПОСРАЙНА ЩЕ ИМАТ КОМИЧЕН ЛИДЕР...КОЙТО ГЛАСУВА ЗА СЛАВИ И ПОСЛЕ ПРИСТАНЕ НА ГЕРБ ТОЯ СЛАВИ ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТ ЦЕЛИЯ МУ КРЕТЕНОДЕБИЛСКИ ЕЛЕКТОРАТ.
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувайте за ромската партия ГЕРПИ И АРАБСКАТА ДПС, НА ПОЧИТ В САУДИТСКА АРАБИЯКОГА ПАТРИОТИТЕ КОИТО СА НА ВЛАСТ ЩЕ ВРЪЧАТ ПРОТЕСТНА НОТА НА ЕРДОГАН ДА СИ ОБЕРИ КРУШИТЕ И КАМЪНИТЕ С КОИТО ГРАБИ СВЕЩЕННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ПРИ УСТИЕТО НА РЕКА РЕЗОВСКА. ЕТО КАКВИ СА НИ ПАТРИОТИТЕ - ТУРСКИ ПАТРИОТИ!!!КЪДЕ ПО СВЕТА РЕКА НЕ СЕ ВЛИВА В МОРЕТО А С ДИГА Е КАРАНА ДА ТЕЧЕ КЪМ БУРГАС!!?!?!?
75
7
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРЕДЛАГАМ ДА ДАДЕМ ПЪЛНО МНОЗИНСТВО НА СЛАВИ , ТАКА НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА СЕ КОАЛИРА С НИКОЙ!!СЛАВИ Е МНОГО ПО-ДОБЪР ВАРИАНТ ОТ ГЕРБ И БСП ВЗЕТИ ЗАЕДНО!ВЪПРОСА С ТАД ГРУП ЩЕ СЕ ИЗЯСНИ НО ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА СЛАВИ ЩЕ СЕ ИЗЯСНИ ОЩЕ ПО-ТОЧНО!
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Арестувайте ги тия комунисти.Искат да свалят Вожда.
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предпочитам да гласувам за комунистите от БСП отколкото за комунисти-предатели като тия в ГЕРБ. Десен комунист няма. БСП с удоволствие ще подари и ГЕРГОВ НА ГЕРБ ДА КРАСИ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ИМ ГРУПА С ГЪРНЕВСКИ - НАЙ-БЕЗОЧНИЯ КОМУНИСТ В СВЕТА
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти си ,пич,изгоре си като едното нищо. Некадърното ГЕШтапо те е нарочило.
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви леви,какви десни.В България такива нема.
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С изключение на БСП всички партии са пълни с агенти на ГЕРБ. Или са направо създадени от ГЕРБ. В Да България е пълно с шпиони на ГЕРБ. Кой освен шпиони на ГЕРБ може да предлага личност като Бойко Атанасов за главен прокурор. Толкова ли не намериха човек за кандидатура?!?!?! САМО БСП, иначе все едно гласуват за коалицията боко-делянЕВРОСТАТ ПОКАЗА ЧЕ УПРАВЛЕНИЕТО ПРИ СТАНИШЕВ Е НЯКОЛКО ПЪТИ ПО-УСПЕШНО ОТ ТОВА НА ГЕРБНИНОВА МАЛКО ДА СЕ НАПЪНЕ И МОЖЕ ДА ДРЪПНЕ СТРАНАТА НАПРЕД С ЛЕКОТА
69
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 73Комунистите не са слизали от власт.ГЕРБ са комунисти.
68
3
 
5
 
! Отговори
До 70 преди 4 години
Та да дойдат комунистите Аааа запитахме вече не можеш на излъга
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега де?На кого да вярваме?
66
3
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
10 ГОДИНИ БОРИСОВО ИГО СТИГАТ!БЕЗ СЛАВИ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА МАХНЕМ БОРИСОВ!!!МАХНЕ ЛИ СЕ БОРИСОВ СЕ МАХА И НАЧАЛНИКА НА ГДБОП И ИЗМИСЛЕНИТЕ МУ ОБВИНЕНИЯ!СЛАБИ ПЛЮ ПО БОРИСОВ ТОЛКОВА КОЛКОТО ПЛЮХА ОБЩО ЯНЕ, ВОЛЕН И КУНЕВА!!АКО СЛАВИ СЕ ОБЕДИНИ С БОРИСОВ ТОВА ВЕЧЕ ЩЕ Е ПАДЕНИЕ!
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЗамисли се малко. Всички партии са произлезли от задграничните операции на посолствата на великите сили и регионалните инати от Турция. ГЕРБ е немско треморно зловредно антибългарско творение, познаващо се по резултата. ЛЯВА РУМЪНИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НИ ЗАДМИНАВА И ВЕЧЕ ПО СТАНДАРТ МИНАВАТ ПРЕХВАЛЕНАТА ДЕСНА УНГАРИЯ. Пак си гласувайте за десните и беднейте обогатявайки милионерите си шефове. А и да не забравите да си плащате надутите сметки да има за мъдрото управление на Фандъцка.
64
7
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Ей да знаеш бспето какви кадри имат За чудо и приказ Майстори на фалити и ограбване и застой
63
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обявявам русофилите за еврофоби. Сега се кланят на кибермутрите само и само да са срещу проевропейските партии. Кланяха се на кой ли не- Северна Корея, Венецуела, Иран, сега на кибермутрите.