Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според закона

Премиерът е питан на разпита и за либийския кораб
Обновена: 7 юли 2020 10:26 | 7 юли 2020 10:19, Веселина Йорданова
258
Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според закона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов каза, че е водил многократно комуникация с Пламен Бобоков в рамките на закона. Той заяви това пред журналисти след разпита в Прокуратурата, на който се яви днес.

"Всичко е било в сферата на това, което законът позволява, да подпомагаме бизнеса зад граница", каза премиерът и посочи: "Винаги съм считал, че е почтен човек".

Още по темата

Той уточни, че не е говорил никога с брат му Атанас Бобоков.

Премиерът е бил питан и за либийския кораб "Бадр".

"Не помня дали с есемес или с обаждане, но ми каза, че могат да обявят България за пиратска държава, че едва ли не е отвлякла кораба. Говорих с либийския колега, изяснихме случая и оставихме съдът да се произнесе. Оттогава корабът няколко пъти си сменя флагове, собственост", каза Борисов.

Премиерът уточни, че Гранична полиция го пази и в момента той е на котва в Бургас. В момента, в който има съдебно решение, ще бъде изпълнено.

На въпрос вижда ли нещо престъпно, за да се стига до разпит от Прокуратурата, той отговори: "Щом така са решили, аз съм го направил". Премиерът каза още, че държавното обвинение прави "публични събития, за да се угоди на президента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
15
 
! Отговори
Борисов считал преди 3 години
Бобеков за почтен. А тебе ттъппа мут-ро , дали все още има хора , които НАИВНО да вярват , че си почтен? Може и да си....не знам , само гадаем избирателите. По твое време Цветанов взе апартамен с асансьор в хола и диаманти по прозорците , Шехерезада с вила за 1млн , ти си с 4 000 000 лв в шкафчето , не броя уиски по 100лв шишето и метреси за много кинти , за златни кюлчета даже не смея да говоря. На всяко праасе му идва Коледата. Поздрави !
84
5
 
5
 
! Отговори
izh преди 3 години
Град като Русе носи между 20 и 30 милиона в бюджета месечно. 80% от българските фирми в града са собственност, пряка и чрез поставени лица, на родовете на бивши другари. Ха сега преценете каква ще е политиката спрямо комуномутрите. Не им беше проблем да инвестират в кмет, верно внуче на комунистически мародер, ама такъв им материала. Града отдавна е парцелиран между фамилиите, все изжестни имена от развитото соц. общество Затова и запада бавно но сигурно
83
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко и Румба са едно и също.
82
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЕЗ ТИЯ НОМЕРА
81
3
 
10
 
! Отговори
Пехливанов преди 3 години
Ако бях млад нямаше да стоя една минута в тази прокълната територия.
80
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващия път с белезници и под полицейски ескорт.
79
1
 
13
 
! Отговори
Нека ви преди 3 години
Всеки народ заслужава съдбата си!
78
4
 
9
 
! Отговори
логичен разговор преди 3 години
БОС не си ме издънил ,за това знаеш че ще го имам пред вид
77
4
 
15
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Херувим!!Почти ангел ( толкоз тежки едва ли има)Очаквах отвън да е патриарха и го канонизира за сеетец!! Той не може да пише прзт е , значи не е писал смс и е невиненДами и господа прзтотията е алиби , винаги ще ви оневини !!!Принера го казва ( премиера де)... и го доказваФилията с мас и винету... правят чудеса и пълнят шкафчета
76
7
 
7
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Другаре то само снимки на Баце не стигат трябва и акъл ама де го ? Май пак ще смучем пожарникарския маркуч ! Ега го хване короновируса Премиера че и без пари ни остави немили не драги ! А ние сме сто годишни без пари съвсем ще се вмиришем на земя...
75
4
 
17
 
! Отговори
Равноправие преди 3 години
"Всичко е било в сферата на това, което законът позволява, " - но само когато премиерът си кореспондира с Бобоков. Ако е президентът - тогава е извън закона!
74
2
 
2
 
! Отговори
Единотвсички преди 3 години
Писмо до Президента - Скъпи мистър Президент , кажи какво да правя .......?
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама и как всички ги оправя с 200,германци,американци,руснаци!
72
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истина е. Чичото на Бобокови наистина беше първи секретар на окръжния комитет на БКП в Русе.
71
3
 
8
 
! Отговори
ТУЛУП С 200 преди 3 години
Всичко е един ГОЛЯМ ФАРС!! МИ ТАКА ДЕ ....ИНАЧЕ КАК ЩЕ ВИ О....М С 200 А
70
2
 
16
 
! Отговори
ТУЛУП С 200 преди 3 години
Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според законаАЗ ГИ ТАКОВАМ С 200 .... ЗАКОННО
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ф.С.В, пак ли цапаш виртуалното пространство?
68
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А някой ще ни обясни ли как човек на 30 години прави завод? С какви пари? Какво са работили двамата братя преди 30-тата си годишнина? С какви пари е платено образованието в САЩ? Може би трябва чичо ти да е бил първи секретар на БКП в Русе? И/или да си от онези, които се възползваха от червените куфарчета?
67
5
 
12
 
! Отговори
Св. Бойко сладкодумн преди 3 години
Някои меди съобщават че в смс-те Бобоков се е обръщал към Бойко с обръщението "Бос"! Тука някак си го пропускат, но тази новина навява някакви чуства на обреченост! Братя и сестри, изход няма, вярвайте! Зад тази личност стоят Козяк 16, Ангела, Урсула, Столтенберг и още някои други! Защо ли? Отговори много. А защо не и Путин, той също има интерес да покаже на света докъде може да стигне една държава, ръководена от марионетка на горните кръгове. Аз бих повярвал само на Китай, макар че и те имат св
66
4
 
23
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Едно вече стана ясно на Целият Български народ- Че няма Никаква Независима Прокуратура СлеДствие -и Независима Съдебна Система -Всичко е един ГОЛЯМ ФАРС!! И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДНИ МИНАВАТ И НИКОЙ НЕ ПОВДИГА ВЪПРОСА ЗА НОЩНОТО ШКАФЧЕ ОТ ПЕЩЕРАТА НА АЛАДИН- ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДОВЕРИЕТО ЩЕ ПАДА- ЕСЕНТА ЩЕ Е ТЕЖКА -НО СПРАВЕДЛИВА!!