Местан отново с обвинителен акт за катастрофата край Кърджали

Делото ще бъде насрочено в двумесечен срок
38
Местан отново с обвинителен акт за катастрофата край Кърджали
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата отново е внесла обвинителния акт срещу лидера на партия ДОСТ Лютви Местан и Юсеин Ахмед за съпричиняване на тежката катастрофа през 2019 г. край Кърджали, при която загина 6-месечното бебе на Ахмед.

Делото ще бъде насрочено в двумесечен срок от Окръжния съд в Кърджали, който вече веднъж го върна на разследващите за отстраняване на пропуски, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Първоначално обвиняем беше само Местан, но впоследствие прокуратурата привлече към наказателна отговорност и бащата на детето. Местан е обвинен в отнемане на предимство, а бащата на детето за шофиране с превишена скорост и неспазване на пътната маркировка.

Бебето е било в колата без необходимото обезопасяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Местан трябва да го съдят за други неща, но в този случай няма вина. Всеки сам може да се убеди в това като поразгледа мястото на катастрофата. Никой не може да види и да даде предимство на летящия автомобил на бащата на загиналото дете, ако излиза от пътя без предимство като Местан.
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** на Ердоган...,затвор
28
1
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
Е, Лютви го чакат поне 5 години, за да се разпадне партииката му ДОСТ и да не мъти водата на всевишния и неговия наместник тук
27
0
 
3
 
! Отговори
без да трием преди 3 години
oсъдени политици и милионери няма и няма и да има. колко мъжката *** от Воля е в затвора и тоя могат да го влачат 1000 години. Съд на площада и с камани до там стигнахме...
26
0
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Че се измъкне тоя мазен турчин !
25
5
 
3
 
! Отговори
Доганя преди 3 години
И защо си мислите че Местан има неква вина!!!Пипалата на Доган са навсякъде!!!Просто Местан не трябваше да прави грешки!!!
24
2
 
4
 
! Отговори
пепи преди 3 години
Пред Местан има знак стоп,ама през бмв-то има знак 90 , има знак - внимание ,път отдясно и има маркировка.Отделно превишена скорост и блеене в телефона.Дете без колан , което се е въргаляло като бутилка минерална вода из колата.
23
3
 
9
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Пред местан има знак СТОП!Той удря движещ се автомобил.Дори и за нешофьори е ясно-Местан да върви в затвора!
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хубава работа ама
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затворът го зове.
20
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
катастрофата с Лютфито е през Април 2019-та!!!!От тогава изминаха ДВЕ години,но освен "подгряването",НИЩО РЕАЛНО не се случи!..Защо?..-Заради "тромавостта на българския съд"?НЕ!!!!!...Защото тоя турскишпионин държи няколкостотин хиляди "гласа"и МУТРОИДИТЕ се надяват тай да им ги ПРОДАДЕ срещу ОТПАДАНЕ НА ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ с/у него!...немате си и представа какваМРЪСОТИЯ се наложи от "гробарите" и ЛИЧНО от БанкянскияСеляндур ,който ПРОДЪЛЖАВА да го раздава.."политишън"!Пазвантина-премиер
19
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Въпрос:..-ЗАЩО "делото било щяло да са задейства СЛЕД ДВА МЕСЕЦА"?..Е,и на *** от "Под Игото" е ясно,че дело НЕМА да има,просто гробарите го притискат ,та да им подари и малкото поддръжници,които има...ПРЕДИЗБОРНАТА ТЪРГОВИЯ Е В ХОД!!!!!!!..Очаквайте СЛЕДВАЩАТА "жертва" на Питбула-Каскет..
18
1
 
8
 
! Отговори
до 20 преди 3 години
Този все още се мисли за недосегаем.Безсмислено или не, делото трябва да върви, за него самият факт че е в съда е вече унижение и наказание.Дано след съда отиде и в затвора.
17
1
 
4
 
! Отговори
Продуцент преди 3 години
От крайвреме оправянето на средно-сериозен проблем в милата ни татковина струва 100 евра.Ако нямаш могъщ душманин де
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реално и двамата шофьори са виновни. Единия вече е осъден от всевишния, детето му загина, от това по-голяма присъда едва ли има. Другия пък всички знаем, че няма да го осъдят. Така че цялото село е безсмислено
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9Емии, скоростта е била превишена, това е факт! Дете да излети от столче, как мислиш е захванато? Доган ясно е виновен, споделена вина си е точно!Пък като возиш деца се кара по внимателно. Не само да залепиш лепенката на стъклото!
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От корумпирания съд може да се измъкнеш, но не и от Божия съд. Местан уби дете, а това е голям грях. Ще си плаща и на този и на оня свят. Бог забавя, но не забравя.
13
3
 
7
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ЗАКРИВАЙ ДЪРЖАВАТА- ЗАКРИВАЙ !!!!!!!!! СРАМ , ПОЗОР, ПРОСТО- УЖАС !!!!!!!!!!!!!!!
12
2
 
12
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
Местан ще плати най-малко 200 хил. лв. за подкупи .за да го осъдят условно
11
3
 
0
 
! Отговори
БАЙ МУ преди 3 години
ТО ХЪРЧИЛОТО - ФИГУРАНТ , ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕ В РАЗКОШ И ДА ИМА ХУБАВА ГЛЕДКА....ЗАТОВА СЕ ПРАВЯТ ЕКСТРИТЕ ВЪВ ЗАТВОРА.....ДА МУ ХАРЕСА.....