Прокуратурата: Депутатска дъщеря е с фалшива университетска диплома

Десислава Йорданова няма завършена степен "бакалавър"
163
Прокуратурата: Депутатска дъщеря е с фалшива университетска диплома
Снимка: БСП Пловдив

Десислава Йорданова, която е дъщеря на червения депутат доц. Георги Йорданов от Пловдив,  няма завършена степен "бакалавър". Тя е използвала умишлено неистински документи, но няма да понесе отговорност за действията си заради изтекла давност. Това съобщи Нова телевизия, позовавайки се наблюдаващия прокурор по случая.

Още по темата

Става ясно, че по време на разследването Йорданова, която е шеф на партийната организация в район "Западен", се е опитала да си извади диплома за "бакалавър" от филиала на ПУ "Паисий Хилендарски" в Кърджали. Оттам са отговорили на Нова тв, че такава студентка никога не са имали и тя не е завършила никаква специалност във ВУЗ-а.

Йорданова обаче два пъти е ходила до филиала в Кърджали, за да поиска копие на диплома, каквато неколкократно от ръководството й обяснили, че не съществува.

От Нова тв припомнят, че е анулирана и магистърската диплома на Йорданова от Медицинския университет в Пловдив, независимо, че там е издържала всички изпити за специалността "здравен мениджмънт". Заради липса на необходимия образователен ценз тя бе отстранена и от длъжността си в община "Родопи".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените *** да вземат отнжшение по новата порода калинки - десиславки
95
1
 
7
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
До АнонименЛично, аз писах на Корнелия Нинова за сдружаването на БСП и ГЕРБ на ниво кадри в Община Родопи, но отговор не получих. Но, моето писмо не е маловажно, защото не може публично в ефир да казваш, че няма да правиш коалиция с ГЕРБ, а на местно ниво да допуснеш твоят кмет да запази кадрите от предишното управление. Това е измяна на вотът на хората, защото влседствие на това се назначиха на определени места изключително съмнителни кадри!
94
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И предиии и сегааа БСП са свинщииинааа.
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП Пловдив отвръща на удара в понеделник. Ще я изритат от Градският съвет на БСП-Пловдив.
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 95Доообре, дай сега за Жоро тръбата.
91
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Десислава Йорданова видя в скандала около дипломата й намеса на тъмните сили в БСП. Според нея, тя е жертва на червен заговор, защото била поддръжничка на Корнелия Нинова и я подкрепила на вота. Йорданова е категорична, че цялата история е клевета и ще търси правата си в съда.:D Всичко е заговор според тях. Те ще се самоизядат от алчнотия до шия.
90
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Относно калинките: КАЛИНА БЕШЕ ЖИВЯЛА В ПОСОЛСТВОТО, ПОСЛЕ ПОСЛНИЧКАТА Я ДОВЕДЕ В МИНИСТЕРСТВОТО И ОТГОВАРЯШЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ-ТОВА ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, НОВИЯТ КАБИНЕТ НА ББ Я ОСТАВЯ НА РАБОТА И ПРАВИ КАРИЕРАТА ПРИ ББ,ТОГАВА ИЗЛИЗА ИСТИНАТА, ЧЕ НЯМА ДИПЛОМА, НО НИКОЙ НЕ ПОПИТА ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ НАЗНАЧИХА КАЛИНКА БЕЗ ДИПЛОМА!ТОВА ДА ВИ УЧУДВА? КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА УМНИ, А ДРУГИТЕ СМЕ ПРОСТИ, НО МНОГО НИ ОБИЧАТ И СТРАДАТ ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ БЕДНИ, О ТЕ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ!
89
0
 
3
 
! Отговори
да не стане като тук преди 3 години
Прокуратурата си трае, че е снела обвиненията от полицайка, набедена за корупция.Когато прокуратурата се хвали, че е хванала корумпирани ченгета, така бие тъпана, че е глухите да чуят. Ако обаче по време на разследването държавните обвинители разберат, че са сгрешили, правят всичко възможно да оправят по най-тихия начин бакиите, които сами са надробили. Ужасяващото е, че грешките им, понякога непоправими, се пишат на гърба на живи хора.
88
0
 
1
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
Аритлик ,без да се обиждате,ама все сте тарикати на дребно.
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5 месеца раследване. Добре, че не е 5 години.
86
2
 
6
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
В Община Родопи има много кадри за проверка и евентуално почистване. Едните са кадрите на "кръгът на Жоза" от ПП ГЕРБ, които останаха на служба и при червеният кмет Павел Михайлов въпреки, че той спечели вотът именно с идеята ГЕРБ да не управлява повече "Община Родопи". Така ГЕРБ и БСП осъществиха своето сливане на местно ниво. Дружинка им правят АБВ-то на Първанов и ВМРО. Въобще там е една голяма управленска амалгама, която на определени места е във вреда на живеещите...
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 87Къде точно е използвала неистински документи и как го установихте?В мъглата където живееш от малък/ка!:))))))))))))
84
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия от Бесепету да не останат по назад, но не мож ги стигнат гербаджиите. Помните ли оня скандал с "калинките" във властта- ДФ "Земеделие" Калина Илиева и от "Напоителни системи" Георги Харизанов.Илиева се оказа с фалшива диплома, а Харизанов - без висше образование и с криминално минало.А Дилянчу Добрев, който беше министър на икономиката, но с диплома Bachelor of Arts.Герб водя с много пред БСП-ту.
83
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че училището не иска да и издаде препис, не значи че не е учила и завършила.
82
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя е използвала умишлено неистински документи-------Къде точно е използвала неистински документи и как го установихте?
81
0
 
14
 
! Отговори
коледарче преди 3 години
Истинака комунистическа свиняя ,*** къра след кравите,лош генетичен матрял.
80
5
 
5
 
! Отговори
Бойко Секса преди 3 години
Хубава жена.Искам я в герб
79
1
 
7
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 години
Ха ха,образованието отдавна е умряло в БГ.Навремето един министър кза " Само в Софийският университет се учи нещо ,в другите е пародия" ,ама и там не е сигурно.Корупцията е повсемесна.Един познат наскоро след сериозна запивка към 2 часа през ноща се сети че е на изпит на другият ден,ама по какво не помни.Но нищо каза аз съм си приговил 30 лв в книжката ,така че няма проблем.
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До костадинка Ако някой направи една щателна проверка на дипломите на всички депутати,кой знае какви резултати ще се получат. Затова поговорката гласи "рибата мирише от главата".На помощ се притече "давността"! :))))))))))))))))))))
77
1
 
5
 
! Отговори
от Варна преди 3 години
Според мен е най-справедливо е дипломите да имат някаква давност, ако трябва да ползваш наученото за държавен пост, община и т.н., както е с капитанските сертификати. Те важат 5г. и то, ако през това време си работил най-малко 1г. Ако не, значи си забравил всичко и стават невалидни. Освен всичко друго те карат постоянно да учиш, да ходиш на разни платени курсове и нямат край.. Тази преди 100г уж учила, а работи съвсем друго, т.е.дипломата и няма никакво значение нито за работата, нито за нищо