Във вторник ще гледат мярката на обвинения по аферата "Хемус"

Борислав Колев вчера припадна в съда
17 дек 2021 14:04, Ния Христова
23
Във вторник ще гледат мярката на обвинения по аферата "Хемус"
Снимка: БГНЕС
Мярката за неотлонение на Борислав Колев, който е обвинен за пране на пари за строежа на АМ "Хемус", ще се гледа във вторник, на 21 декември, от Апелативния съд в София.
 
Към момента не са получени медицински данни, които сочат, че Колев не може да се яви при разглеждането на мярката, посочват от съда, цитирани от БТА.
 
Колев припадна вчера, докато съдебният състав се произнасяше относно мярката за неоткронение, която да му бъде наложена. Веднага му беше оказана медицинска помощ.
Още по темата
 
Обвиняемият беше изнесен на носилка към лечебно заведение. 
 
До момента Колев е поставен под домашен арест, наложен му от Софийския градски съд. 
 
Прокуратурата протестира решението на съда. Защитата на Колев поиска от Апелативния съз по-лека мярка за неотклонение от домашен арест. Адвокат Христо Ботев използва доводите, че няма доказателства, които да уличават Колев да е извършил престъплението, както и това, че няма опасност да се укрие, тъй като съдебното му минало е чисто, има три малолетни деца и съпругата му в момента има медицински проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Комитова и ококорения кога ще ги задържат под стража за откраднатите 560млн от Хемус?
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако пишещите тук си направят труда да понаучат повече за замесените фирми и с какви хора са свързани, ще им стане ясно, че няма да стигнат нито до Боко, нито до ГЕРБ. Това и Рашков го знае, затова сега тупка топката и вдига пушилка, докато намери нещо друго, за което да се хване.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре да го пазят от хората на Борисов и Пилето. Боко "загуби" "Тефтерчето на Златанов"..........Пилето на Боко прави кренвирши и Боко ги рекламира на враговете си. Не е смешно.
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата история много смърди и никой не казва истината. Неможеш да теглиш такива пари на каса на банка. След това тези пари са платени авансово, тоест тяхното похарчване или изтегляне е престъпление, ако не се изпълни договора по строителство. А ако държавата умишлено те спира да строиш? Тогава за какъв филм се говори и защо са се теглили тези пари? Всичко е май един голям фейк и постановка. А Рашков и от строителство разбира, все пак много имоти има, та каза без пари е строена тази магистрала.
13
0
 
4
 
! Отговори
Загрижен преди 2 години
Падна за дузпа!!!Да му пуснат ВАР и да го поразпитат пред камера, за да не може да отрече в последствие!!!А къде са отишли парите е ясно, само трябва да се докаже...
12
1
 
8
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 2 години
Абе аз ли съм пpо3т или от гдбопа ни пързалят, щот съм чувал че се перат мръсни пари, а тука става въпрос за пари легално изплатени за бъдещо строителство на магистралата, демек капаро по договор! Какво пране на пари? Много cмapди цялата тази история.
11
1
 
3
 
! Отговори
Kolino Mongo преди 2 години
Да казва за кого наистина са били парите и да го пускат.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софийския съд ..мирише на цветя и рози
9
2
 
9
 
! Отговори
Винету преди 2 години
До гневен мъж. И за какво ти е, защо си се затъжил? Нали не го искахте, нали ви беше противен да го гледате, ето, няма го. Ха-ха, ама ти май не можеш без него да съществуваш, защото си изтъкан от омраза. Лежи си на диванчето в Банкя и им гледа сеира на другите.А с тези ченгеджийски номера на ДС няма да влезе в затвора, само кьорфишеци ни предлагат.
8
1
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Какво е "откРонение"? Какво е мнението на адвокат Васил Иванов Кунчев? Обвиняемият пак ли ще припадне от срам?
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фишеци от които няма да излезе нищо. Най-вероятно е правено, за да се спестяват осигуровки и да се крие печалба. Фирмата, която е "раздала" парите най-вероятно си ги е получила обратно, но вече изпрани. Тя не е куха, има си управител, собственик, дейност и т.н. Нямам идея за какво се разиграва целия този цирк. Да има зрелища за населението.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дето е взел милионите ще се погрижи следващия пък като припадне повече да не се свести, че да не го изпее пред съда.
5
2
 
6
 
! Отговори
ТТ преди 2 години
По добре ще е в единична килия в ареста , че 53т милиона много купуват
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Бушона паднал в залата като видял, че там е лицето на което е дало парите - просто работна хипотеза. 53 мл. не са много малък обем, така и не стана ясно от коя точно Банка ги е изтеглил и на кого ги е предал. По добре още сега да влиза в едична килия, че ако излезе най вероятно повече няма да го намерят.
3
3
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
припадат по адвокатски съвети защо не припадат на гишето на банката когатополучават милионите и жена му била много болна аиде бе стига с тези прос-та-щини
2
5
 
9
 
! Отговори
гневен мъж преди 2 години
Да питам:Къде се скри онзи опростачен банкянски у.р.о.д.,дето скоро ще се види в арестантска килия?
1
1
 
0
 
! Отговори
Теди преди 2 години
АЗ НЕ СЪМ ЗА ПРИМЕР А МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ НАГЛАТА КИРЛИВА СВОДНИЦА