Скелети на животни открити в колата на загиналите край Трън

Прокуратурата разследва, очакват се резултати от аутопсията
21 дек 2022 11:38, Анисия Иванова
11
Скелети на животни открити в колата на загиналите край Трън
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Перник започва разследване по образувано досъдебно производство за палеж. Вчера, около 13:40 ч., в Районно управление на МВР в Трън е постъпила информация за изгорял лек автомобил и открити в него три трупа, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Дежурна оперативна група от Областна дирекция на МВР в Перник незабавно е посетила местопроизшествието в гористата местност между селата Рани луг и Насалевци, община Трън, в района на граничната пирамида. Заедно с полицаите в огледа са участвали служители на дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в областния град и лекар.

Установено е, че превозното средство, марка "Сузуки Витара", е собственост на Н. А. (на 22 години). По първоначални данни освен него, жертвите на палежа са Д.Д. (на 26 години) и О.С. (на 18 години).

Тримата се занимавали с бране на трюфели. В багажника на автомобила са открити скелети на две животни.

Причините за възникналия пожар са в процес на установяване. Очаква се заключение от аутопсията на телата на загиналите. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
КАКВИ СА ЖИВОТНИТЕ преди 1 година
КУЧЕТА ИЛИ ДИВЕЧ ?
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе тези да не се окажат каналджии? До Сръбската граница ужким на бране ама на евро от преминаващите талибании
3
2
 
12
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Започна овладяване на печелившият бизнес с трюфели, разкарват шанаджиите. От определени кръгове с интереси в горите. Разбираи мафиотски кръгове.
2
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако са убили животните са си получили заслуженото. Браво на дедо Господ. Не просто умрели, а живи изгорели. По Коледа все пак се случват и добрини. Честит празник!
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да излезе жестоко убийство. Едва ли ще сложат кученцата си при газовата уредба да спят...Горките хора! Съчувствия на семействата им!