Прокуратурата иска над 22 години затвор за Семерджиев

Той е автор и на петте престъпления, за които е даден под съд
Обновена: 21 апр 2023 15:22 | 21 апр 2023 15:11, Стела Стоянова
64
Прокуратурата иска над 22 години затвор за Семерджиев
Снимка БГНЕС

Прокуратурата поиска 22 години и шест месеца затвор за Георги Семерджиев.

Прокурорът по делото Чавдар Железчев заяви в пледоарията си, че обвиняемият е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на двама души. Това е станало, докато той е бил неправоспособен шофьор, движил се е с висока скорост и е употребил маетамфетамин, а след това е избягал от местопроизшествието, без да опита да окаже помощ.

Събраните доказателства водят до извода, че Семерджиев е автор и на петте престъпления, за които е даден на съд, допълниха от държавното обвинение. В периода от 2009г. до 2022г има издадени шест фиша, а от 2008 г. до 2022г. 48 акта.

В момента пледират адвокатите семействата, чиито деца загинаха при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: Георги Семерджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
18
 
! Отговори
Красимир Петрофф преди 1 година
Малко са му, това татуирано нещо не заслужава да е сред обществото! Нищо добро не носи, нищо добро не прави, нищо не създава, само отнема животи, истински човешки животи!
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато нямаме съдебна система като в САЩ, няма смисъл дори да коментираме. В САЩ тази присъда щеше да набъбне до към 200 години затвор с натрупаните прстъпления през годините. После нека си обжалва колкото иска.
34
1
 
8
 
! Отговори
пак аз преди 1 година
До АнонименМалко му е, а като получи 10 условно и аз ако съм на някой родител ще му завра нож в гърлото.Отнемаш функциите на държавата, а тя за тия неща дава към 25-30 години затвор. Все пак, кои сме ние, че да искаме справедливост?!
33
0
 
10
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 33 - прав си пич! А това което се случва с убиеца на Милен Цветков - какво е? Той предшества убийството на тея деца - казвам - деца, защото бяха /Светла им памет/ в началото на живота си! С него какво се "случва"? Чухме, че пак го е налегнал ковид? От къде като трябва да е под домашен арест?
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко му е, а като получи 10 условно и аз ако съм на някой родител ще му завра нож в гърлото.
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко са му!
30
1
 
19
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Отдавна казвам, че това деяние - карането пиян и дрогиран - следва да се приравни на умишлено убийство. Няма разлика между зареден пистолет и два тона желязо на колела - и двете убиват. Някак не става "без да го съзнаваш" да се нарежеш, да се назобиш, да "..караш на червено.." и после да викаш - не знаех какво правя. Гадно е. Не, че това което иска прокоратурата е малко, нито ще върне живота на горките деца които тоя уби. Но за съжаление няма да ги получи.
29
3
 
12
 
! Отговори
по непредпазливост преди 1 година
трябва да е, понеже в никой случай в български съд не може да се докаже, че е умишлено. Обаче съдът по такова обвинение "по непредпазливост" ще даде 5-6 години, от които младежът ще отлежи 3-4. Добро поведение, ще работи в затвора след първата година. Изобщо - "много добро момче". И това е. След това ще е реабилитиран и чисто нов. Ще чуваме пак за неговите подвизи по-натам.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много интересно точно с възхода на такива фашизоидни анти-български партии като Газиране се появява и желание за мъст сред народа и вкарването в затвора по цвят на кожата... Кафявото е новото бяло!
27
2
 
21
 
! Отговори
Красимир Петрофф преди 1 година
Не знам бащите на тия момичета дали няма се справят сами, а не да чакат "правораздавателните органи"...
26
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E нали не е блъскал той жените? Защо ще го вкарват за 22 г.?? Защото е бял човек ли?
25
1
 
15
 
! Отговори
Красимир Петрофф преди 1 година
Дано това куче си получи заслуженото от горе, че тук се съмнявам, нали се говори че е доносник и за това го пазят сума ти народ от властта. Тук е момента народа да възстане против измекярщината!
24
1
 
21
 
! Отговори
Дарвин преди 1 година
Милиони години еволюция и накрая туй НИЩО, с външен вид почти на човек. Искам да ги разкарарват някъде тия още като си изплюят нагло дъвката на тротоара. И ако майките им ги защитават, да заминават и те с тях, някъде в нищото, далеч от обществото.
23
2
 
18
 
! Отговори
gogo преди 1 година
не 22, а 122г за такива като този случай!
22
2
 
14
 
! Отговори
мак преди 1 година
Ако се признае за виновен, няма да лежи толкова. По това дело се прави всичко за да се омаловажи вината му.
21
1
 
21
 
! Отговори
Анон преди 1 година
Отнел е два живота... Отнемете му двете ръце и го пуснете.
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано Бог му помогне да се изчисти от тая отрова в него.
19
2
 
17
 
! Отговори
Хурейшио преди 1 година
Малко са, 220 е достатъчно!
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съзнателно от незнам си колко години кара без книжка с десетките там глоби/фишове/актове и съзнателно се друса с разни неща и следователно съзнателно е убил момичетата... Тоест направо си е предумишлено убийство!!! За тези протекции от полицаите довели до инцидента трябва и самите полицай да бъдат съдени като съучастници!!!
17
2
 
23
 
! Отговори
В САЩ преди 1 година
През 1984г. един баща причаква в съда и застрелва в главата изнасилвача на детето си. След това бива оправдан за действията си. А в БГ-то убийци се разхождат свободни по улицата.