Мите Миньореца изрази съжаление, не искал да убива Анита

Съдът гледа мярката му
52
Мите Миньореца изрази съжаление, не искал да убива Анита
Снимка: БГНЕС

"Не съм искал да убия съпругата си и съжалявам", заяви пред съда Димитър Димитров, който е обвинен в убийството на съпругата си Анита.

Защитата на Димитров- адв. Николай Цветков заяви, че причината за конфликтите била извънбрачна връзка на Анита с друг мъж. Фактът, че бил инвалид влияело на самочувствието му, а обидите на съпругата му го разстройвали. Няма намерен предмет, с който е извършено убийството, а убийството е извършено по непредпазливост. Затова мярката трябвало да бъде домашен арест, съобщава Нова тв.

Още по темата
Димитров се съгласи с тезата на адвоката си.

Прокуратурата иска той да остане зад решетките защото смята, че има категорични доказателства, че той е извършил престъплението.

Тялото на жената беше открито в дома на Димитров от баща ѝ и двете ѝ деца. В семейството е имало много скандали, а в края на миналата година Анита си е изкарала и ограничителна заповед.

Нейният брат каза, че не знае причината, поради която Анита се е завърнала при съпруга си.

Самият Димитър, известен с прякора Мите Миньореца, на няколко пъти заплашвал да се самоубие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
един данъкоплатец преди 1 година
До РадославИ през времето в затвора ние трябва да плащаме за неговия престой.
44
0
 
2
 
! Отговори
Една Жена преди 1 година
Да, ужасно нечовешко деяние, но човешко ли е да вземеш парите, събирани за здравето на инвалидизирания ти мъж и да ги похарчиш?В обществото ни липсва емпатия, отговорност и морал, затова накрая се стига до фатални инциденти.
43
3
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Такива статии има, зашото жените се хвашат с татуирани мутраци с пари, а не слаби безработни българи без пари.
42
1
 
9
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Тази жена е имала ограничителна заповед, после сама се е върнала при алкохолика мутрак, ако беше отишла при местния слаб безработен майстор в креватната гимнастика, тази статия сега нямаше да я има.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крием лицето на самопризналия се убиец защото?
40
0
 
16
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Просто имаме нужда вместо затвори да се направи една трудова колония на Арктика и всички убийци да се пращат там. Да оцеляват както намерят за добре и да живеят там както искат. Такива индивиди нямат място сред обществото. Като го пратите в затвора защо си мислите, че ще излезе променен? Ще е още по зле, след 15 години като излезе ще пиянства още повече, ще е още по агресивен и напълно няма да има уважение към човешкият живот!
39
0
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Изобщо не съжалява.Повтаря като папагал указанията на адвоката.Завършен егоист,който мисли единствено за себе си.Не мога да си представя децата как ще се оправят от тази травма.
38
1
 
7
 
! Отговори
Kleo преди 1 година
Modaгаtoгa e P3D3RAST
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи убийство при непредпазливост, след като всичко е било в кръв?
36
15
 
5
 
! Отговори
Гласувал за ППДБ преди 1 година
Така е, ***, като не сте ратифицирали Истанбулската Конвенция за правата на жените, ще ви убиват! Ние от Продължаваме Промяната Демократина България сме истински евроатлантици и демократи и ще се борим докрай за това, Истанбулската конвенция да влезе във всеки дом!
35
3
 
17
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Екзекутирайте го на площада пред общината и изразете съжаление...
34
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съжалява за нищо. Напротив, вътрешно е удовлетворен от стореното. Хората от този тип искат да се наложат, смятат, че другите са им длъжни по някакъв начин. Когато съпругата му е мъртва, е станало неговото. Тя няма вече да е с друг. Този човек не разсъждава, че децата му ще растат без майка и баща. Не знае какви травми им е нанасял в продължение на години. Не е способен дори да се изправи и да си каже, че я е убил и защо го е направил, а се крие зад глупости с надежда да го пуснат вкъщи да пие
33
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12, 'когато убиеш човек ставаш на нивото на плюнката на земята' -- цезар, наполеон, ботев плюнки ли са били? да убиваш е зареждащо и овластяващо
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чашката не прощава, има доста мили хора но с изключително лошо пиянство.
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече име има сурогатни майки, основно от бедни страни във война, като Украйна, които за едни 35-400000 лева и изръжка за година, могат да раждат деца и прехвърлят правата само на бащата. За да е по-сигурно, макар и по-скъпо, взима се яйцеклетка от друга жена и се осеменява изкуствено сурогатката. Така не може да изнудва за издръжка и прочие.
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Балгарин ли е тоа?
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не е лесно да си инвалид, но не бива да очакваш чудеса от жената...
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първосигналните бг медии ни занимават с глупости от сорта на Митьо-миньорецо, Дри6о, Сървайвъри, Дрискащи във витрина пред НДК и т.н. Каква прелест, А ?!Какъвто народа такива и медиите мУ !!
27
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ем и тя тая е била за биене ...
26
4
 
6
 
! Отговори
Варна, Бургас преди 1 година
1 милион антикомунисти, силата на българската душа