Мите Миньореца изрази съжаление, не искал да убива Анита

Съдът гледа мярката му
52
Мите Миньореца изрази съжаление, не искал да убива Анита
Снимка: БГНЕС

"Не съм искал да убия съпругата си и съжалявам", заяви пред съда Димитър Димитров, който е обвинен в убийството на съпругата си Анита.

Защитата на Димитров- адв. Николай Цветков заяви, че причината за конфликтите била извънбрачна връзка на Анита с друг мъж. Фактът, че бил инвалид влияело на самочувствието му, а обидите на съпругата му го разстройвали. Няма намерен предмет, с който е извършено убийството, а убийството е извършено по непредпазливост. Затова мярката трябвало да бъде домашен арест, съобщава Нова тв.

Още по темата
Димитров се съгласи с тезата на адвоката си.

Прокуратурата иска той да остане зад решетките защото смята, че има категорични доказателства, че той е извършил престъплението.

Тялото на жената беше открито в дома на Димитров от баща ѝ и двете ѝ деца. В семейството е имало много скандали, а в края на миналата година Анита си е изкарала и ограничителна заповед.

Нейният брат каза, че не знае причината, поради която Анита се е завърнала при съпруга си.

Самият Димитър, известен с прякора Мите Миньореца, на няколко пъти заплашвал да се самоубие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
18
 
! Отговори
До Име преди 1 година
Абе не тъна в лукс (извинявам се ако съм прозвучал така) но си плащам сметките и година две още събирам за някоя къщурка на село, апартаментите под наем и ще си карам някоя Жигулка на село,ще копам градинката и ще пия винце.А за бившата- прав си.Остави ме без да И мигне окото и се наигра бая.Седи и търпи шамарите, щото я е страх да си тръгне и да поеме живота си в нейни ръце.Честно казано ми е жал за нея,но връщане назад няма.Простил съм И,но не съм забравил-да се оправя сама.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами призанл си е чояечецът ... Пускайте го!
23
6
 
25
 
! Отговори
От Абе дори да му е. преди 1 година
Така, че мъже, знам че боли като ви предадат, но никога не посягайте на жена - това няма да реши проблема, а на жените ще кажа едно - ОЩЕ при първия шамар бягайте с 200 и не се обръщайте назад!Ама заради децата,ама той щял да се промени,ама това нямало да се повтори и прочие небивалици от битака.Ако трябва сменете града,дори държавата, но на насилник втори шанс не давайте,освен ако не искате да свършите като тази Анита-Лека И Пръст и съболезнования на семейството.
22
8
 
9
 
! Отговори
Имат късмет преди 1 година
жените, че мъжете не могат да забременяват, иначе.чао, няма да ни трябват:)), и без тва най-добрият приятел на мъжа е МЪЖ, а не жена.
21
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе дори и да му е изневерявала кво?!Да я трепеме ли?Той в затвора-тя У гробба!Няма смисъл.И аз бях изпаднал У финансова кома,и ест.бившата ми ме заряза-храна се с един нисък,дебел,плешив ама Нотариус.Роди му 2деца(да са И живи и здрави)а оня ходи по мацки с дни и като се прибере я спуква от бойй.Аз пък се оправих и вече имам три апартамента,докато оная яде токатите всеки месец и даже ми звъня да сме се водили на кафе.Късно е либе за китка.Така,че нещата си дойдоха на мястото,а ако я бях затрил?
20
1
 
17
 
! Отговори
4ти километър преди 1 година
Типичен комплексар на когото винаги другите са виновни и са длъжни да му търпят комплексарските кризи освободени от алкохола.
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тезата за ревността като "оправдание " за убийството издиша отвсякъде!
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ку мю р е оригинална пернишка дума. Не е за звездички.
17
2
 
10
 
! Отговори
Едно време преди 1 година
мама беше тръгнала с един мъж у града. Татко като разбра щеше да й избие зъбите, то направо я беше пребил. Ама приятелите му му бяха казали, недей си цапа ръцете с кръв братче, няма смисъл, щом веднъж е тръгнала и така ще продължи. Та до последно живееха като приятели, нито близост, нито нищо. В различни стаи спяха.
16
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук вероятни алкохолици и насилници поддържат митевци. Унижението пред децата не е за бияча, а за жертвата, която в случая сама си е виновна да се върне уж да му спасява жалкия манипулаторски, алкохолизиран, насилнически живот.
15
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да му се прости този път, но да го накарат да обещае,че повече така няма да прави и толкова.Да работи обществено полезен труд,напр.да чисти градинки и между блоковете пространства, които селендурите превърнаха на кочини.
14
4
 
7
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Има един пернишки виц от Соца. Жена му казва на мъжа си . Стига с тоя ***, заведи ме на театър. А той ,ако не е *** ще ме хванеш за к...
13
5
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 1 година
За Путин отнася ли се.
12
0
 
14
 
! Отговори
до 11 преди 1 година
когато убиеш човек ставаш на нивото на плюнката на земята, какъвто и да си, когото и да си.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До5. Глупости пишеш. Под път и над път е пълно със схемаджий, охранители , борчета и мутрета , елити фукари на прехода. А такива , като тоя да си изкарват парите като роби в мините са дефицит
10
0
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Системен физически тормоз бил по невнимание! Смърт за такива!
9
19
 
8
 
! Отговори
Маню Стоянов преди 1 година
Ами така е! На жената й трябваш докат можеш да бачкаш и изкарваш парата, за са се фръцкааа по салони! Не изкарваш ли пари, следователно да се трепиш като ненормален, излишен си в къщи и тя тръгва по чуждо))
8
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писнало му на миьореца от мрънкане обиди и унижения пред децата. Блъскал да вади кумюро и да храни децата. Докато се пропил и станал инвалид. След това е непотребен за жена му.
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви глупости се пишат и говорят, тая съдебна система няма ли някакви механизми за спиране на идиотщини? Тази жена, с нож ли наръгана, с кол ли пребита - как ще е "УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ"?? Кой въобще допуска подобно съчинение да се пусне в протокола??
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези адвокати от пръстите си сму чат невероятни истории, за да защитят убиец и психично изку кал. Какъв друг мъж им се привидя посред нощите. И сигурно сама е паднала 10 пъти на главата си в 4 часа през нощта, понеже не намерили предмета, с който я е удрял.