Александров за обвинението в блудство: Всичко е заради развода ми

По думите му нямало нищо вярно
7 юни 2023 16:30, Стела Стоянова
71
Александров за обвинението в блудство: Всичко е заради развода ми
Снимка БГНЕС

Всичко, което излиза в медиите по мой адрес не е вярно, заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Александров днес на извънреден брифинг, след като по-рано прокуратурата предложи на главния прокурер да поиска имунитета му заради блудство с малолетна.

В Дупница, където е роден депутатът, се говори, че съпругата му е подала заявление за развод.

В сряда Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А. (Даниел Александров), депутат в 49-ото Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Предложението е изготвено от наблюдаващия прокурор в СГП във връзка с образувано на 31.05.2023 г. досъдебно производство и в него се сочи, че събраните доказателства са достатъчни за привличане в качеството на обвиняем на Д. А. за престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 7 май 2023 г. в с. Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвъкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.

Стана ясно, че жалбата за блудство е била оттеглена три дни, след като е подадена от родителите на момичето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Член на комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта, както и на комисията по туризъм в парламента. Подходяща служба сме му осигурили.
62
2
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Щом е ГЕРБав,много е вероятно да лъже.Явно обича малолетни момичета.
61
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Може просто двете да са се разбрали да го натопят, защото са били приятелки (госпожицата и госпожата). Може жалбата да е оттеглена, след като родителите са разбрали за какво става въпрос - иначе никой родител няма да си оттегли жалбата, ако това наистина се е случило. А Гешката пак удари дъното с това искане на имунитет.
60
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Погледнете вдясно колонката със заглавия на новини на On air. Пишат, че "Депутат от ГЕРБ се опитал да прелъсти 14-годишна". Една лъжа повторена 100 пъти и дори изнесена в заглавие в медиите, ще създаде определени представи. Да не би отнякъде да диктуват това? МОМИЧЕТО Е ПОЧТИ НА 18 г. и определено знае какво прави - тича да злепостави конкретен човек пред жената, с която той се развежда.
59
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво означава засуканият израз "с цел да възбуди полово желание, но без съвокупление"?! Да не би кифлето да е изтълкувало поведението на този човек като намек, че е предразположен да се сближат? Ама той не рачил да се съвокуплява с нея и тя решила да му го върне тъпкано като го наковлади пред съпругата му, с която той е в развод? Та съпругата-спортистка-тежкоатлетка да вземе да го напредаши? На това ли е разчитала госпожицата?
58
4
 
5
 
! Отговори
Не на 14, а на е 18 преди 10 месеца
Защо момата не се е оплакала първо на родителите си, а е изприпкала при жената, с която депутатът се развежда? После му вижте снимките, качени в мрежата - млад хубавеляк, прилича на тийнейджър, мечта за кифлета от малки провинциални градчета. Да не би баткото паралия да не е обърнал достатъчно внимание на кифлето и затова то да се е затичало право при жената, която най-бурно и ефективно би реагирала на изгодна за развода й новина?
57
4
 
7
 
! Отговори
Разликата е огромна преди 10 месеца
Затова журналистите да се научат да уточняват. Ако бяха написали, че става въпрос за момиче НАД 14 г., на което предстои да навърши 18 г., тогава новината щеше да звучи по съвсем друг начин. А те написали, че било "лице, навършило 14 г." и хората си мислят, че става въпрос за 14-годишно дете.
56
4
 
3
 
! Отговори
Зависи как се пита преди 10 месеца
Сега попитайте коментиращите тук мъже дали е педофилия връзката на мъж с 13 години по-млада от него жена, която предстои да навърши пълнолетие.
55
2
 
7
 
! Отговори
Продължение на 56 - преди 10 месеца
Не оправдавам депутата, защото не знам какво всъщност е станало. Във всеки случай, щом е действащ народен представител, трябва да внимава какво прави, защото всяка негова проява може да бъде разглеждана като под лупа и да се тълкува всякак. Но едно е категорично ясно - девойката макар и да няма все още навършени 18 г., вече не е дете и съвсем скоро ще стане пълнолетна. Затова да се изясни как се е озовала сама при чужд съпруг и защо после е отишла да се оплаква на все още неразведената му жена?
54
1
 
5
 
! Отговори
ОбъркванетоПроизтича преди 10 месеца
от това, че в един от днешните материали по този случай се казва, че става въпрос за "лице, навършило 14 години". Но едва в следващ материал се уточнява, че става въпрос за момиче, ненавършило 18 г. Сега си спомнете на каква възраст поне половината от гимназистките завършваха средно образование по времето, когато в гимназията се учеше до 11-и клас. На 17 г., защото са родени след месец май и ще станат на 18 г. още преди края на календарната година. За такава госпожица става дума в този случай.
53
7
 
1
 
! Отговори
ГейПит преди 10 месеца
Да си бисексуален в България е престъпление! Каква е разликата да говориш с момче на 14 или да сваляш момиче на 14? Ами ромеите,които се женят на 11? Хайде мерете с един аршин! Г-н Александров има влечение към същия пол и какво от това? Не е ИЗПОЛЗВАЛ СИЛА за склоняване към се кс! Що да бъде свален имунитета му,когато не е нарушил закона?!Затова ,аз подкрепям Истанбулската Конвенция,да се озаконят различните хора!!!
52
2
 
5
 
! Отговори
Додо преди 10 месеца
Затова в държави, като Уганда педофилите, сексуалните извратеняци и содомити получават смъртна присъда! Но, по стипулатите на Евроатлантизъма, където се вее знамето с откраднатата дъга, педофилите са вече MAT (minor attracted person) и законите ги бранят!
51
1
 
3
 
! Отговори
Явор преди 10 месеца
До Д-р МенгемеВашият коментар е коментар на умен и съобразителен, разбиращ човек.
50
2
 
6
 
! Отговори
Донка преди 10 месеца
Айде сега, партиен член, пък невинен!Това звучи, като "Бяло саламурено сирене от българско краве мляко!"!
49
6
 
7
 
! Отговори
Д-р Менгеме преди 10 месеца
Явно е и заплашвал хората , чието дете е насилвал, за да си оттеглят жалбата след 3 дни! Този трябва да бъде арестуван, без гаранция и то спешно!!!
48
4
 
2
 
! Отговори
Дани гербера3та: преди 10 месеца
"Ми ни знайх чий на 14 - си! ИзглеждашИ ми поне на 15-си"
47
0
 
0
 
! Отговори
Иво Петрович преди 10 месеца
Цял живот ще спя с каубойска шапка на глава, ако янките ни помогнат да вкараме няколко големи айдука в пандиза и завинаги да ги извадим от обръщение на политическата сцена.
46
0
 
6
 
! Отговори
Каназирев преди 10 месеца
Абе този от известно време беше ту зад лявото, ту зад дясното рамо на Бо Бо, неразделни! То стана синджир марка!
45
1
 
4
 
! Отговори
Барбата преди 10 месеца
Прокуратурата най-добре говори, когато обвинява.
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Другарите от ДС да почват да работят по нов проект за дясна партия, че вече има нужда.