Александров за обвинението в блудство: Всичко е заради развода ми

По думите му нямало нищо вярно
7 юни 2023 16:30, Стела Стоянова
71
Александров за обвинението в блудство: Всичко е заради развода ми
Снимка БГНЕС

Всичко, което излиза в медиите по мой адрес не е вярно, заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Александров днес на извънреден брифинг, след като по-рано прокуратурата предложи на главния прокурер да поиска имунитета му заради блудство с малолетна.

В Дупница, където е роден депутатът, се говори, че съпругата му е подала заявление за развод.

В сряда Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А. (Даниел Александров), депутат в 49-ото Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Предложението е изготвено от наблюдаващия прокурор в СГП във връзка с образувано на 31.05.2023 г. досъдебно производство и в него се сочи, че събраните доказателства са достатъчни за привличане в качеството на обвиняем на Д. А. за престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 7 май 2023 г. в с. Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвъкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.

Стана ясно, че жалбата за блудство е била оттеглена три дни, след като е подадена от родителите на момичето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И тези хора ще променят конституцията. Кат гледам все престъпници са се събрали там.
42
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
Абе спрете му дрогата на Кире и ще се оправи работата. Е малко ще го друса абстиненция, но ще му мине. Баща на три деца е. Трабва да влезе в релси.
41
6
 
12
 
! Отговори
Koko преди 11 месеца
Бате и аз се развеждах, но не помня 14 годишни лапета да са се оплаквали, че ги натискам и блудствам с тях. Отделно мъж на твоите години няма работа дори на метър от такива деца.
40
7
 
14
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 11 месеца
Ще го изперем и него , нема проблеми
39
2
 
13
 
! Отговори
= преди 11 месеца
При развод не е толкова просто. Мой познат беше обвинен от бившата и тъщата че блудствал с 5 годишната си дъщеря. Добре че патките подали като дата за блудство ден и час, когато е бил на съвещание в голяма фирма в друг град, а детето било гледано от сестра му. Фирмата имала система за видео наблюдение и клевтата безспорно бе опровергана. Но бащата и детето бяха здраво разлюляни, а на клеветниците нищо не им направиха
38
6
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
До Анонимен Жалбата оттеглена след като Буци се намеси? Или някоя борческа структура? За сведение, това не е гражданско дело или наказателно от частен характер. Производство ще има. Друг е въпросът ако накарат момичето да не говори или да излъже. Мафиотски приоми.
37
7
 
16
 
! Отговори
БахтиУродаЧуек преди 11 месеца
Ако сте му виждали снимката на тоя ще разберете защо е 100% сигурно, че е упражнил насилие. Просто по друг начин няма коя да му върже.
36
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Жалбата е оттеглена бе другари. И момичето не е ромче и има стабилно семейство. Сега историята ще се раздуха заради каскетчо, въпреки оттеглената жалба, ще влязат в новините, и хората с право след това ще могат да осъдят прокуратурата за накърняване на достойнството им.
35
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
гербаджийте са педофили, извратеняци, п3дали, също като ппдбрастите!
34
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
До АнонименПърво не се знае дали е навършила 18 години, но това е без значение. Ключовоте е че е извършено чрез употреба на сила. Какво общо има развода с това. Гадно му е от бившата и си го изкарва/блудства с бой над друга. Всички което го защитавате сте срам за нацията.
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Съпартийците на този педофил в коалиция с други извратени лица от вчера ни управляват, а овцете започнаха вече по-силно да блеят в тяхна прослава.
32
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Айде на 18 години тя да не е вече беззащитно дете. Иначе дали я е свалял, дали я е натискал - няма откъде да знаем, засега, но е известно, че жена му я е завела в районното да пуска жалба - защо се е оплакала на нея, а не на родителите си, които са съседи на "лицето"? Не е ясно засега, но ще се разбере... И дали родителите няма да подгонят Гешката за накърняване на достойнството им от разгласяването, след като молбата е оттеглена?!
31
2
 
10
 
! Отговори
Оправете си статията преди 11 месеца
Качете му снимката и оправете заглавието: "Александров за обвинението в блудство:" да стане: "Даниел Александров за обвинението в педофилия:"
30
4
 
5
 
! Отговори
Я виж ти преди 11 месеца
Прокуратурата как се разработи.. Това е прецедент. Но защо таргетира само тези с имунитети. Цялото ОПГ ГЕРБ имат поне по 1-2 присъди, те така влизат в партията.
29
3
 
2
 
! Отговори
Нискочело Борче преди 11 месеца
Простете драги! Толкова ми е акъла.
28
3
 
1
 
! Отговори
cdrom преди 11 месеца
Зелените съграждани на 14 вече чакат второ. Затова и ни претопяват.
27
1
 
5
 
! Отговори
Малко Момченце преди 11 месеца
Остава сега да изкарат някоя негова снимка с малко момченце и ще скочи от прозореца.
26
1
 
7
 
! Отговори
Май месец преди 11 месеца
Момчето е станало депутат и му е дошла музата.
25
1
 
8
 
! Отговори
Калио Малкия преди 11 месеца
С тая фризура и надменна усмивка, добре ще го опъват в зандана
24
0
 
10
 
! Отговори
Познат сценарий преди 11 месеца
Както всички добре знаем от шоуто на Ален, всички пeдофили са невинни и не са направили нищо.