Пак отложиха делото за катастрофата на Местан

Причината е влошеното му здавословно състояние
11 юли 2023 12:54, Стела Стоянова
38
Пак отложиха делото за катастрофата на Местан
Снимка БГНЕС

За пореден път бе отложено заседанието по делото за смъртта на 6-месечното дете при катастрофата край момчилградското село Загорско, по което един от обвиняемите е Лютви Местан.

Бившият политик не се яви в Окръжния съд в Кърджали, а преди заседанието е входирал молба то да бъде отложено заради влошеното му здравословно състояние. Към молбата Местан приложил и болничен лист, съобщава "24 часа".

В началото на годината той получи инсулт и оттогава делото се отлага непрекъснато. Следващото заседание е насрочено за 8 септември.

Още по темата
Катастрофата с участието на Местан стана на 14 април 2019 година на кръстовището край село Загорско на главния път Кърджали - ГКПП “Маказа”. Двамата водачи Местан и бащата на загиналото бебе Юсеин Ахмед, са обвиняеми за съпричиняване на смърт по непредпазливост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това да си турчин е тежка диагноза, ама много тежка! И единственият начин да се излекува тази проказа е пръскане с куршуми и галене с ятагани, племето му прокажено диво индийско
26
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Според мен Местан няма никаква вина за тази катастрофа. Бащата е летял с над 200 извън зоната на видимост на Местан, когато Местан излиза на пътя и за секунда е връхлетял върху автомобила на Местан.
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ми да го започват делото без него. Какво значение има дали е там. Отнел е живот все пак няма какво толкова да го разпитват.
24
1
 
10
 
! Отговори
Бойкот на ОLX преди 9 месеца
Дано да се гътне вече, че да прекратят делото нацяло...
23
1
 
19
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 месеца
Пълен кръшкач и страхливец. Яьък за невинното бебенце. Това за инфаркта добре е изфабрикувано от доктор срещу доста парици.
22
1
 
9
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 9 месеца
Бате местанее, задушаам са!
21
0
 
18
 
! Отговори
хаха преди 9 месеца
е що не оди да се лекува у турция :)
20
0
 
26
 
! Отговори
фелдшер преди 9 месеца
изведнъж тоя се разболе много , вече цели четири години :)
19
1
 
18
 
! Отговори
Хаха ха преди 9 месеца
Той и марешки не е осьден , промяната е в ценитеКогато момчетата от - пп казаха започваме промяната не уточниха в каква посока ще е
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Съдебна система, бългериан стайл
17
0
 
31
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 месеца
Има ли още наивници които се надяват на присъда?
16
0
 
24
 
! Отговори
Офф преди 9 месеца
Как винаги като оцапат пейзажа се разболяват, в инвалидни колички или с психични проблеми, а преди това му гледахме мазната мутра от парламента всеки ден?!
15
6
 
7
 
! Отговори
Петров преди 9 месеца
Както е посочено в публикациите, изяснено е,че е налице съпричиняване на ПТП-то от двамата водачи. Местан не е спрял, а само е намалил на стопа, което е основната причина за настъпилия резултат. Другият водач е допринесъл с неправомерното си поведение за това: Не само е влязъл съзнателно с несъобразена скорост в кръговото, но е карал с превишена скорост, също така пострадалото дете не е било в столче, както е по закон. Ако не беше допуснал умишлено тези нарушение резултата щеше да е друг.
14
0
 
16
 
! Отговори
Продьлж пеша преди 9 месеца
Сменихне гешев с сарафовПродьлжавамв промяната
13
2
 
18
 
! Отговори
НА Мадуро Машините преди 9 месеца
Баце го пази още..Но божията воля май ще е друга.
12
0
 
21
 
! Отговори
пожелание преди 9 месеца
Дано скоро му носим цветя ,защото присъда няма да има !
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
''Спокойният и скромен живот носи повече радост отколкото търсенето на успеха , което е свързано с постоянно безпокойство '' - Алберт Айнщайн Местан искаше много пари и слава , но получи инсулт и съдебно дело ...
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво нещо е живота а? Този същият,беше високомерен като политик! Нагъл и безочлив! И след като се случи това нещастие за него,ще отлага делото с години,поради" вратичките " в Калпавата ни Съдебна система!!!" Демокрация" ще каже някой?! Верно е! Едва ли ще си получи заслуженото този националист!! И такива като Гешев са за затвора! А не да създава политически " проект" и да бъде " подкрепен"!-:(((
9
0
 
31
 
! Отговори
Радослав преди 9 месеца
Местан не е фактор в политиката и ортак на Доган от години и пак не може да стартира делото вече 4 години, какво остава за политик в НС или нещо подобно. Ще го отлагат още 6 години и ще отпадне по давност. Цялата съдебна система е атрофирала от корупция.
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хитрец е агента Павел/////////////////////и безсрамен!