32-годишна жена е пребита от приятеля си в с. Хърлец

Сигналът е подаден в събота от дежурен лекар във филиала за спешната помощ
6 авг 2023 22:38, Йоана Цонева
84
32-годишна жена е пребита от приятеля си в с. Хърлец
Снимка: Pixabay

Мъж е в ареста в Козлодуй след като е бил приятелката си. Сигналът е подаден в събота от дежурен лекар във филиала за спешната помощ. Медикът информирал, че е прието лице за оказване на медицинска помощ вследствие на нанесен побой, потвърдиха полицията във Враца.

Екип на полицията е бил изпратен да установи, че потърпевша е 32-годишна жена от село Хърлец. Тя казала на униформените, че по-рано през деня 43-годишен мъж от същото село, с когото съжителства на семейни начала, ѝ е нанесъл побой.

Вследствие на насилието потърпевшата е получила охлузна рана на крака и главата. Жената е прегледана, превързана и освободена от болницата. Тя е транспортирана до МБАЛ "Христо Ботев" във Враца, където е освидетелствана от съдебен лекар.

Мъжът е криминално проявен и осъждан и е задържан за срок до 24 часа в полицията в Козлодуй. Води се досъдебно производство, предаде "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
оооффффффффф
5
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Либерал комунизма настъпва и си измисля случаи. Целта е ясна - Истанбулската конвенция! Всички инакомислещи се гонят от работа заради изразено мнение, нямаш право на мнение, освен ако не покрива идеологията на либералкомунистите! Събуди се народе преди да е станало късно!
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя не е чел новини скоро май, иначе нямаше да посегне. Как са се наежили всички сега, особенно полицията ще припка да отчитат дейност, че може и герои на трудът са ги направят.
3
12
 
8
 
! Отговори
преди 9 месеца
Лошо е че ползват жените за боксови круши, вместо по предназначение за сeкс кукла.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Малшанс
1
4
 
5
 
! Отговори
Да преди 9 месеца
Пишете коментари, не е много късно.