Динко обвинен и в принуда - накарал инвалида-менте да се извини

Това е плюс обвинението в хулиганство
7 авг 2023 15:55, Стела Стоянова
61
Динко обвинен и в принуда - накарал инвалида-менте да се извини
Снимка БГНЕС, архив

В принуда, освен в хулиганство, е обвинен Динко Вълев от Ямбол, който разкри просяк-измамник в Равда.

Той ще отговаря не само за това, че е блъскал и обиждал скитник, който проси край супермаркет, лъжейки, че е без крака, но и за това, че го е накарал да се извини на гражданите.

В клип, разпространен от самия Динко в социалните мрежи, се вижда как ловецът на мигранти събаря просяка от инвалидна количка, крещи му и го пита защо лъже, че е сакат. Оказва се ,че наистина просякът симулира, като използва трик, при който краката му не се виждат докато седи на инвалидна количка, пише "24 часа".

След разобличаването му, Динко хваща мъжа и го кара да се извини на няколко души край магазина.

Още по темата

След като клипът се завъртя в социалните мрежи полицията в Несебър се самосезира и започна разследване. Вълев бе арестуван, а прокуратурата удължи ареста му до 72 часа.

В съда в Несебър ще се гледа мярката му за неотклонение. Делото бе насрочено за 15 ч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е смешно...вместо полицията да разследва просяците...е..ти държавата смешна.Браво Динко, ела и в София, тук е пълно с такива, едни и същи от години на едно и също места. Явно се ползват със закрила.
56
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Добре за Динко разбрахме,НО какво ще получи ИЗМАМНИКА КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ИНВАЛИД НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО,или за това няма ЗАКОН.
55
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Агресорите в затвора.Доживотна присъда и голяма глоба.
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Психолог -Ееее,така е при нас! В този момент е много важно,че е разкрито "насилие"! А пък измамника да си продължава да печели от наивните и състрадателни хора!!! Вместо да се хване на работа му е по-лесно да живее с измама! За съжаление такава *** като него има много и отново за съжаление с всеки ден изманиците стават повече! Нооо,така е -след като никой не ги вижда и няма закони за тях!
53
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо съдят Динко? За това,че е разобличил един измамник ли? Защо тези,които съдят Динко не разнищят въпроса относно сумите,които са взели "инвалида" и другите измамници?? Защо не го накарат всичко,което е взел с измама да даде на наистина нуждаещи се хора!?
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Любо-БРАВО,ДИНКО!!!!!! И АЗ ТЕ ПОДКРЕПЯМ!!!! ТРЯБВАТ НИ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ЧЕСТНИ И НЕПРИМИРИМИ С ИЗМАМАТА И ЛЪЖАТА ХОРА КАТО ДИНКО!!!! ПОЛИЦАИТЕ СПАЛИ ЛИ СА,НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ Е ЗНАЕЛО ,ЧЕ ТОЗИ "ИНВАЛИД" Е ИЗМАМНИК!!!НЕ СА ИСКАЛИ ПОЛИЦАИТЕ ДА ГО РАЗОБЛИЧАТ И НЕ ИМ СЕ Е ЗАНИМАВАЛО??? ИЛИ НЕЩО ДРУГО???? БРАВО ДИНКО!!!!
51
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя самозабравил се гащник ДиУнкУ трябва да полежи някоя година,никой не му делегирал права да унижава и бие оня просяk,пък бил той и измамник на дребно!Големият"мъжкар"ще омекне като топъл хляб щом се сблъска с"братската любов"в панделата!
50
0
 
10
 
! Отговори
Петров преди 8 месеца
А не е ли трябвало ?! Каква прокуратура имаме само, а?! Просто смях в залите :)))
49
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Щом няма правосъдие и контрол, гамени като Динко от Ямбол ще раздават правосъдие и ще осъществяват контрол. Правилно ме разберете, не искам да е този човек такъв, който ще раздава правосъдие. Полицията защо не му е обърнала внимание на онзи просяк.
48
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А на ченгетата кой ще потърси отговорност, че оставят такива измамници да си въртят "бизнеса"? Това е подигравка и унижение за истински болните хора!
47
3
 
21
 
! Отговори
Психолог преди 8 месеца
ЗНАЧИ - ЗА ИЗМАМНИКА НЯМА ЗАКОННО НАКАЗАНИЕ, но за този, който го е разкрил - ИМА.??? ХАЙДЕ - ЯСНО, ЧЕ СЕ Е ИЗХВЪРЛИЛ, НО ЗАЩО НЯМА НАКАЗАНИЕ И ЗА ИЗМАМНИКА??? ДА СЕ ПОДИГРАВАШ И ЛЪЖЕШ ДОБРИТЕ ХОРА , КОИТО ТИ ПОМАГАТ - Е ДОЛНО И ГНУСНО!!
46
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вече и извинението ли стана престъпление? Казвайте ги по-рано тези работи.
45
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
божке, божкееее докъде ще стигне скапаната прокуратора от напъни да покаже че работи нещо - къде бяхте когато убиваха и изнасилваха възрастни хора или когато бият и кълцат жени и ги правят на месо с боксове - спахте ли лемури
44
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като не си вършат институциите работата, им е виновен Динко. Пред големите търговски вериги е пълно с такива "инвалиди".
43
18
 
1
 
! Отговори
от редакцията преди 8 месеца
моля възхищаващите се и мечтаещи да са като тоя селян дур да коментират във вестник стършел .
42
3
 
15
 
! Отговори
ХаХаХаАААААА преди 8 месеца
Как да скочат срещу измамниците? Зад пожарникаря стои цялото правителство! И какво стана с кражбите и корупционните схеми?????? Барселона е само троха!
41
1
 
33
 
! Отговори
Любо преди 8 месеца
А бе , тия се побъркаха. Вместо да съдят измамник, който кара бедните хората да го съжаляват, тръгнали да съдят Динко. Трябва всички да сме като Динко, да наказване измамници и крадците. БРАВО ДИНКО.
40
20
 
3
 
! Отговори
хаха преди 8 месеца
информацията за точно тоя селски бек въобще не ми е нужна , тоя е треторазряден селски повярвал си че е тарикат .
39
3
 
20
 
! Отговори
За Барселински къщи преди 8 месеца
Няма няма закони, но за Динко има! Това е от политизираната прокуратура и милиция!
38
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен"Как може да защитавате това динко Бе ? утре ще ошамари вашето дете или ще остриже дъщеря ви . Всички сте динковци -комплексирани страхливци дето бият Винаги по-слабите - жени,баби,деца,просяци -Отвратителни сте ! Що не скачате срещу Баш измамниците ,дето Крадът Милиарди ? А? -не ви стиска мешунгери смешни" , браво, браво, браво, така е!