Майката на Веско: Ударил е Кристиан, но другият е решил да го разфасова

Задържаният се отказа да обжалва постоянния си арест
22 авг 2023 15:25, Стела Стоянова
15
Майката на Веско: Ударил е Кристиан, но другият е решил да го разфасова
Снимка БГНЕС, архив

Синът ми се разкайва, каза че не е искал да се случи така.

Това казва пред "24 часа" майката на Веско Вълчинов, който е обвинен за убийството на Кристиан Пеев, чийто тленни останки бяха открити в шахта.

"Станал е скандал. Казва, че не е очаквал така да стане. Признава, че го е ударил, след това е извикал своя приятел", посочи майката на Вълчинов. Според нея именно Суботинов решил да не викат полицията и е дал идея за разчленяването на тялото.

Още по темата

Съдът трябваше да гледа днес мярката за неотклонение на Веско Вълчинов. Обвиняемият обаче вече е оттеглил жалбата за изменение на мярката „задържане под стража”. Адвокатът му Албена Асенова заяви, че след като миналата седмица Софийският градски съд го остави за постоянно в ареста, той е искал да обжалва мярката пред Апелативния съд. Впоследствие е променил решението си и се е отказал.

Вълчинов беше оставен в ареста за постоянно, след като направи самопризнания пред магистратите, че е извършил убийството в момент на афект и паника.

В средата на август в шахта на жилищен блок на улица "Георги Раковски" бяха открити човешки останки.Намерени са и такива, заровени в яма на Витоша. Те са превозени дотам в кола, управлявана от укривател - Константин Суботинов, който също е зад решетките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Мила преди 8 месеца
Да не дава Господ да се случи на никой с децата. Светът е полудял. Мир на душата на Крис и смирение на Веско.
13
0
 
2
 
! Отговори
тезата не струва преди 8 месеца
Да повторим- той само го удари..а после извикал приятеля си вместо да се обади на 112- да съобщи за инцидент и да извика линейка, а приятелят си извикал защото какво- това така издиша от всякъде- измислете друга защитна теза.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е сори ама трябва да се върне смъртната присъда за такива извери. За няколко години като поизбият част от тях после другите ще се замислят преди да направят нещо. Ама не важно е те да имат човешки права!!!. А правата на убитите, згазените, *** и закланите? Тяхните права кой ще защити?
11
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 8 месеца
лъжци и убии-ци маика и син хвани единия удари другия това не е никакъв родителне е дала възпитание и образование на сина си а сега говори прос-то-тии
10
1
 
7
 
! Отговори
Вероятно преди 8 месеца
Вероятно убиецът е узнал кода на криптовалутата на убития и го е ликвидирал, за да забогатее бързо за негова сметка. Приятелят, който му е помагал да укрият тялото вероятно също е получил част.
9
0
 
8
 
! Отговори
Другарката Пеева преди 8 месеца
Дечица кво да ги прайш, играят си играят си пък земе че стане беля. Клас стани клас мирно.
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тъй, тъй... "Наш Веско е добро момче и без да иска го е направил. Пуснете го да си ходи вкъщи.. " Защо така винаги почват да описват убийците като добри момчета, все някой друг им е виновен..?! Винаги едно и също. Нито един не съм прочел да си поеме отговорността и да не се оправдава с измислени мотиви
7
0
 
8
 
! Отговори
Teo преди 8 месеца
Майката възпитава до 18 години. Повечето хора завършват характер до 15-16. Оттам нататък всеки си поема отговорност за действията. Всяка майка би си защитила детето, но е трябвало да го направи, преди да се стигне до тук!
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 5 С врачански. Сега разбирам защо там и гарга не каца.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С какви очи дава интервюта тази майка?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като не носи на бой да не са бий :)))
3
1
 
17
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 8 месеца
Гради се защитната теза! Сина и САМО е ударил Кристиян!Като прокурор бих поискал с чиста съвест доживотен без право на замяна! С чиста съвест!
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Версията на бабата е че Кристиян искал да се самоубие и сам се е нарязал
1
1
 
26
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 8 месеца
От майката на Весьо толкоз, дайте сега бабата, да чуем и нейната версия!