Софиянски в защита на Божков: Той не е виновен, откъде се взеха 19 дела?

Темата не се коментирала в семейството
154
Софиянски в защита на Божков: Той не е виновен, откъде се взеха 19 дела?
Снимка: БГНЕС

“Не, не знаех за неговото идване в конкретния ден. Децата ми казаха, че има намерение да се върне, но конкретният ден научих от медиите. Тази тема е чувствителна в семейството и ние не я коментираме”, каза пред bTV бившият премиер и столичен кмет Стефан Софиянски, сват на Васил Божков.

Още по темата

Вчера Софиянски заяви, че се тревожи за живота му.

“Тревожа се за всеки един човек, защото това показно убийство, което имахме преди две седмици дава един друг начин на живот. Дългото време на безвластие, чувството, че няма стабилност в държавата, води до такива събития. Не само с Божков, с всеки може да се случи”, добави Софиянски.

“В цялата ситуация най-деликатно е състоянието на прокуратурата, защото тя сама компрометира обвиненията, отстранявайки Гешев и обвинявайки го в този стил на работа. Сега трябва да покаже друго лице”, смята той.
Софиянски подчерта, че доколкото знае част от делата на Божков за хазарта са спечелени и са отпаднали исканията на всички инстанции.

Той коментира и 19-те обвинения срещу Божков. „Аз смятам, че Божков не е виновен и аргументите са ми, че изведнъж се натрупват 19 дела. А къде е била прокуратурата през времето, когато са се случвали тези събития? Изведнъж започва да ги натрупва”, добави Софиянски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: СофиянскиБожков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сватовете трябва да се подкрепят
68
5
 
9
 
! Отговори
Взеха се преди 9 месеца
Може би, Галя е изпратила смс, за да го питат за Пригожин.
67
5
 
15
 
! Отговори
Нещо преди 9 месеца
Все са невинни и все някой им е дал пари ей така на всички "честни и непорочни" ДС ченгета. Още някоя партия, която ще ни "оправи", няма ли да регистрират, че старите вече са компрометирани?
66
4
 
5
 
! Отговори
оракул на боб преди 9 месеца
Защита ще е,ако го издигне за нобелов лауреат по математика!
65
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Немога да разбера какъв е тоя хейт към Божков и защо го изкарват най-големия злодей в държавата. Факт е, че през последните години сме свидетели как прокуратурата е използвана като бухалка срещу онези, които не искат да преотстъпят доброволно успешния си бизнес. Вероятно и тук случаят е такъв. Аз бих попитал какво става с делата срещу убиеца в Борисовата градина, убиеца на Милен Цветков, убиеца на двете момичета на Черни връх, убиеца на френския гражданин на околовръстното и т.н.
64
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ОТ ФАНТАЗИЯТА НА БОЙКО И ГЕШЕВ - ДВАМА БЪДЕЩИ ЗАТВОРНИЦИ
63
3
 
7
 
! Отговори
До 555 преди 9 месеца
Ако е руски клоун, те да си го ликвидират, що ние да си вземаме такъв грях на душата? Но не вярвам, той просто си е "......." човек, с такива хора като него избягвам да работя или да правя с тях каквото и да е. Имам познати, които работеха за него, нямаха проблеми, но то е до време, влезеш ли в някои кръгове трудно напускаш по собствено желание, сделка с дявола.
62
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Показно как действа правосъдието в България: 30 години си затварят очите за тебе и изведнъж, като спреш да им плащаш, се оказва че има 489734958 дела срещу тебе. Много готино. Сега за замислете за хилядите други дела, дето не знаете, че ги има... щото хората още си плащат. После питат "Що нямате доверие в системата?". Щото системата работи избирателно, според кеша...
61
11
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Черепахата го пързулнаха хо хо хо Ще потъне с Радев кукумявката
60
2
 
13
 
! Отговори
А преди 9 месеца
До Анонимен Нали ДС вече не съществувало.... ДС не съществува само на документи . Архивите с данни на хиляди доносници и агенти бяха старателно запазени и все още се използват да за направляват в правилната посока нужните хора. Я ПОМИСЛИ... Преди 10 ноември в България във всеки завод, цех, организация, кабинет, офис имаше по поне един комунист заобиколен от доносници, сътрудници и "будни граждании" докладващи за всеки който не мисли като Партията. МИЛИОНИ за цяла България ... КЪДЕ СА СЕГА?
59
6
 
18
 
! Отговори
555 преди 9 месеца
Самото изражение и излъчване на Божков е на зъл и жесток човек, откровен гадняр. Такива хора са харесвани от руските служби, които дори и след смяна на режима у нас, продължават да управляват. Божков е оръжието на тези служби. Задължително трябва са бъде ликвидиран, защото жив (дори и в затвора) е опасен.
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Адвокатът на Божков протестира, че има нови обвинения, а клиентът му се бил върнал само за едно?! Този правен текс важи при екстрадиране, а нали обвиненият твърди, че сам си е дошъл. В този случай, към него не се прилага горния текст, а е задържан при виждане и следва да бъде обвинен във всичко, за което има основателни причини, и доказателства. Дори, нови такива.
57
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прокуратурата да започне проверка и на Софиянски. Имоти, автомобили, пръскане на пари, договори като е бил кмет, жена, деца, всичко . НАП също да се включи. Всеки който си позволява да защитава такива веднага теябяа да попада под ударите на държавата.
56
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не, Софиянски, този път няма да организирате всенароден протест, с ново мото "в защита на Божков". С предишния свалихте ГЕРБ, с юмручния преврат на Радев, като го платихте. Но, се оказа, че това не е престъпление. Има твърде много хора пострадали от "успешния бизнесмен"/според Радев/, обвинен в рекет, унищожаване на бизнеси, съдби, укриване на данъци, изнудване, поръчкови убийства...за които е обвинен, или предстои да бъде.Вече се е укрили, 3 години в Дубай, затова остава в ареста.
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Шишо Нали ДС вече не съществувало, какви са тези показни убийства :)))
54
4
 
8
 
! Отговори
5221 преди 9 месеца
ПП "политиците" яко изработиха математикот. След некадърния арест на Тиквата, сега имат в ръцете си жива бухалка срещу ББ. Всеки опит на ББ да разтури сглобката ще бъде париран с размахване на Черепа от килията. И така смешното ни правителство ще си изкара пълен мандат.
53
5
 
14
 
! Отговори
Шишо преди 9 месеца
Нито Божков, нито Бойко имат достатъчно интелектуален капацитет, за да измислят схемите за които са назначени да отговарят.Имат си водещи кукловоди (бивши офицери от ДС и техните наследници живеещи в чужбина) които им казват какво да правят. За тях няма да получим информация, само тук-там някой изтърве по някое име без да иска, но дотам. Същите контролират съда и прокуратура. Затова Божков се прибра, видя че в Дубай не е толкова безопасно. Не 19, а 119 дела да му заведат, нищо няма да стане.
52
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не знам дали е верно, но има слухове, че е насилвал много жени, освен другите неща, тъй че корумпето роднина Софиянски по-добре да си замълчи :)))
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Софиянски на съд! Или да се прати килър и да го пратят в чистилището
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Васил Божков Черепа шеф на Нове Холдинг. Свързан с Интергруп чрез обща фирма с Младен Михалев Маджо. Незаконните дейности на Божков включват пране на пари, приватизационни измами, заплахи, изнудване и рекет.известният български гангстер Все още е активен и в прането на пари, в приватизационните измами, в заплахите, в изнудването, в рекета, и в незаконната търговия с антики. Поддържа близки отношения с много официални лица от бивши правителства.