Родители искат ефективна присъда за антимафиот, прегазил дете

Той е осъден на 3 години условно
4 дек 2023 16:01, Стела Стоянова
9
Родители искат ефективна присъда за антимафиот, прегазил дете
Снимка БГНЕС, архив

Родителите на прегазената 7-годишна Моника от пазарджишкото село Братаница Блага и Марин Стоименови поискаха справедлива присъда за шофьора-виновник.

„Искаме ефективна присъда за убиеца на дъщеричката ни-Владимир Панайотов, защото нашата присъда ще е до живот. Вече две години едва издържаме, ходим от град на град по съдебни дела, а нашето момиченце ин гледа от небето", коментира пред съдебната палата в Пазарджик майката на Моника - Блага.

Днес в Окръжния съд в Пазарджик започна делото за смъртта на детето, причинена от бившия служител на звено „Борба с организираната престъпност", който през юли 2021 г. прегази на пешеходна пътека в Братаница момиченцето.

То бе тръгнало да си купи сладолед заедно с по-голямото си братче, когато върху него връхлетяла колата на антимафиота, карал с несъобразена скорост в населеното място.

Първоначално постановената от окръжните магистрати присъда в Пазарджик бе за ефективно наказание от 4 години и 8 месеца затвор, пише "24 часа".

Пловдивският Апелативен съд намали присъдата на 3 години условно, след като осъденият обжалва. Върховният касационен съд отмени решението на апелативните магистрати в Пловдив и върна делото за ново разглеждане отново в града под тепетата. Новият съдебен състав реши да върне делото на първа инстанция, за да бъде коригиран обвинителния акт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
BG преди 4 месеца
Анти няма всичкото е мафйот що е в мврето
8
0
 
11
 
! Отговори
За кой ли път преди 4 месеца
И поредното, вече не знам за кой ли път, доказателство, че българския съд и съдебната ни система са най-покварените институции. Отново доказват, че законите не са еднакви за всички и не всички са равни пред закона.
7
0
 
16
 
! Отговори
детето пресича преди 4 месеца
на пешеходна пътека тип Зебра . Тук не става въпрос за да следи за коли. да мери скоростта на автомобилите . дават и път и стъпва на пътеката . Преминава и не стига до другия край . крайна изненада . Убийство . Трезвен полицай , има стаж, има и подчинени . Къде греши за да убие на пътеката . Кара бързо , изпреварва спряла кола на пътеката - неадекватно . Длъжен е да чака . По чудо не е убил 3 души . Малка е присъдата .
6
0
 
14
 
! Отговори
чудо преди 4 месеца
Всеки Божи ден бити, обрани и убити в родната ни страна. Виновни има - наказани няма.
5
0
 
14
 
! Отговори
сър Керпеден преди 4 месеца
Е, никъде другаде по света нямо по-либерал-демократична съдебна система!!!!!! Нашата Държава е По-Загрижена за Престъпниците отколкото за Жертвите им!!!!
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Та това са хората от старата ви държава са поне не се крият за т БКП
3
4
 
8
 
! Отговори
Защо ?! преди 4 месеца
Нали разбихте старата държава?? За банани, дънки и лъскави неща. Какво очаквате от територията на ДС мафията. Всеки се спасява поединично в европейска България !
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Престъпник сложен да бори уж други престъпници who watch the watchers
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Както и следене на цялата му рода ако е обвързана с неописване на всички присвоени средства от акции срещу мафиоти...