Гришо падна от Надал на турнира в Монте Карло

Това бе 12-и мач между двамата и 11-а победа за Матадора
21 апр 2018 16:44,
69
Гришо падна от Надал на турнира в Монте Карло
Снимка: Gol.bg

Рафаел Надал победи Григор Димитров след 6:4, 6:1 на 1/2-финалите на "Мастърс" турнира в Монте Карло и така се класира за своя 12-и финал в турнира.

В спор за трофея испанецът ще срещне победителя от мача между Кей Нишикори и Александър Зверев.

Това бе 12-и мач между двамата и 11-а победа за Матадора, както и 4-а победа на клей за него от също толкова срещи на червени кортове.

В първия сет Рафа дръпна с 3:0 в геймовете след пробив във втория гейм, но силите на хасковлията стигнаха за три поредни гейма и връщане на пробива, като по този начин той изравни резултата на 3:3.

При 5:4 в своя полза Рафа стигна до две точки за пробив с цената на сетболи, като успя да реализира втората и така спечели сета.

Вторият сет започна кошмарно за българина и за много кратък период от време неговият опонент дръпна с 4:0 гейма след два пробива на 0 на своята сметка. 

До края на сета нашето момче взе само гейм.

Повече подобни новини четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така му се пада на *** от Монако.
40
4
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Ми аз не виждам нищо за плюене в тази новина. Григир не се е изложил. Даже спечели точки и ще си остане номер 5 на този етап. Зверев, ще замести Чилич на 3-то място, а приятната изненада е завръщането на Нишикори със силна изява. Григор имаше много силна 2017 година! Има да защитава доста точки, но пък има и турнири, в които спокойно може да заработи още.
39
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Надал.
38
5
 
11
 
! Отговори
Спортист преди 6 години
Някой хейтър ще обясни ли как е възможно Гришо да събере 4995 точки за св.ранглиста, а цялата останала България взета заедно има 281 точки!????
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каунчето с голямата торба - пак му остана празна.
36
6
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
До КлараВеликия Гришо вярвал че някой ден ще бие Надал на клей. Тъкмо за първи път да взема да го похваля че да изгубиш на 1/2 финал от Надал и то на Клей е добър резултат за него и прочетох в какво си вярва. Е хайде сега ми обясни как очакваш хората да го хвалят. Нито показва резултати нито нищо. Тъкмо мислиш че е тръгнал напред и той взима та прави цял кръг назад. Еми докато така играе не очаквай похвали по негов адрес.
35
3
 
9
 
! Отговори
11 преди 6 години
Е няма нищо де - гледаме напред!!! Пак!
34
10
 
20
 
! Отговори
Спортист преди 6 години
Питайте десетият ни най-добър тенесист в България Златан Палазов как се взима 1 точка за ранклистата или втората ни ракета в България Димитър Кузманов как се взимат 161 точки от 23 турнира! Гришо взима сега в Монако повече точки от всички българи взети заедно за една година! Ами след като живее в Монако, разбира се че си е у дома. По чужбина живеят сигурно над 5 милиона българи и аз съм един от тях! Който завижда на Гришо е злобен и не успял в живота човек и трябва да потърси грешката в себе си!
33
8
 
15
 
! Отговори
Клара преди 6 години
Нито една друга нация не се отнася с такава злоба към някой, който успява в дадена област. Ей така, замислете се , защо сме на това дередже като народ! Какво толкова ви дразни Григор, че трябва непрекъснато да да го оплювате? Ако всеки от нас, положи само половината от неговия труд в своята област, никой няма да може да ни достигне!
32
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отлично представяне на Грищо на турнира в Монте Карло. Който не го е разбрал е за негова сметка.
31
8
 
11
 
! Отговори
антон кура от ямбол преди 6 години
6-4/6-1 ?????? хаххахахахах без коментар
30
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересни реакции, че Гришо казал, че е у дома. Еми в този свят на глобализация е така. Колко от вас са и у дома в София, Пловдив, Варна, Бургас, а реално сте от село:) Вероятно всички писали неудачници под статията
29
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Г (8)*** няма как да е от Монако защото няма монегаско гражданство и НИКОГА няма да има.Та остава ..........Аскьой.Сори........***, брат.
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 15На кого му пука за тенис турнири и т.н.?!Що някой трябва да стига някъде???Що за слабоумни разсъждения??
27
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хабиб от Асково пак му разписаха "пътният лист"."Акаемия ***-асково" го очаква с неърпение.П.П. В тениса както във всичко друго в живота се помнят САМО първите.Всичко останало е ПЪЛНЕЖ.Хабиб очевадно е от пълнежа.
26
10
 
12
 
! Отговори
Тенесист преди 6 години
Докато българин смята Монако за " У дома" , никога няма да е българин,а и личност! Колко може един хаскювлия е отделен въпрос , но големият спортист никога не се изхвърля,а се отнася възпитано и елегантно към съперниците си.
25
4
 
1
 
! Отговори
Ха Ха Ха преди 6 години
До АнонименМай сам си лайкваш коментарите хи хи
24
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние сме малък, но много *** народ. Справка - коментарите по-долу без този непосредствено под мен
23
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже ,колко злоба и завист има на този свят Боже !И най -вече в България !
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да си на финал с Надал- да отстъпиш не е провал. Доброто, победите предстоят."И тая мантра ще я повтаряш до пенсията му, после ще обърнеш плочата и ще почнеш- навремето стигна до номер 3, съперниците му бяха силни, малко беше разконцентриран...