Новак Джокович: Погледите от колегите ми ме нараниха

Тенисистът разказва за времето, което прекарва в центъра за задържане
16 фев 2022 20:20, Нели Христова
249
Новак Джокович: Погледите от колегите ми ме нараниха
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович призна, че престоят му в хотел за задържане в Австралия го е накарал да се почувства "безсилен". В първото си интервю след скандала на Australia Open той сподели, че се е "бил наранен" от държанието на колегите му.

Още по темата

"Определено не беше приятно, но не искам да стоя тук и да се оплаквам от условията в центъра за задържане, защото прекарах там седем дни", заяви Джокович в отговор на въпрос какво му е било в мигрантския хотел.

"Чувствах се безсилен. Когато пристигнах не ми позволиха да погледна телефона си в продължение на три-четири часа. Беше през нощта - между един и девет след полунощ. Не успях да спя, защото ме разпитваха на всеки 30 минути. Имах много, много интервюта, които започваха и спираха, и бяха поставяни на пауза, и чаках хората да говорят с шефовете си. Това продължи през цялата вечер", разказа тенесист номер едно.

"Визата ми бе възстановена, после отнета отново, после отново възстановена, така че бях освободен за четири дни и тренирах. Но това не бяха нормалните дни, които обикновено имам за тренировка, преди състезание от големия шлем. Хеликоптери прелитаха над главата ми при всяка сесия, имаше камери навсякъде. Също така, колегите ми, а това ме нарани много, защото чувствах енергията и погледите от страна на колегите ми и хората, които бяха край корта. Разбирам, че тяхното мнение се е сформирало от това, което казваха медиите, а аз не говорех пред медиите, защото уважавах съдебния процес и Australia Open", допълни още Джокович.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нежно момче е Джоко. Наранява се от един поглед.
146
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де, другите си имат други виждания. Ти като си правиш магарии и изпускаш парите, другите ще ги приберат. Не тичате по кортовете за милите ви очи(все пак). До вчера ходеше по турнизи за милиони, а вече за кауза. Е, сори.
145
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е и тоя не мое да стъпи на малкио пръс на наш гришо. И освен тва не е бил с хершинжер. Некъв србин плоскоземец се меша по кортовете на великите играчи тука...Чудим им се на аустралийците шо го искаха тоя дълаг антиваксер да играе ми не се молиха на нашето убаво момче.
144
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ноле е голям, ваксаните са лилипути с рабита имунна система, които скоро ще заминат при свети Петър!
143
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джока не се коси за банда гентациии. Прав си в ситуацията. Тея, които те гледаха на равно с теб могат да заразяват и да се заразят. Ваксината ,ако е имат не им дава нищо повече в тоя аспект. Всичко останало е държавен цирк и измислици. Нормалните хора са с теб и това е. Мкого Здраве и си живей живота.
142
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сърбите мразят България ..
141
10
 
15
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Типично балканско семейство на новобогаташи. Мама и тате злобни сръбски шовинисти, с любов към чалгата. Да не забравяме как побързаха да плюят по Григор, че ги бил заразил. Жената проостовата сеелянка, която парадира с "здравословен живот", "йога", и е много притеснена от 5G-то и ваксините. Ноле е спортистче, но в тази среда и той е залитнал в тази посока. Най-лошото е, че се опита да лъже при влизането в Австралия - грешно попълнена декларация, сънения са мнимо боледуване. Изобщо ...
140
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сърбаляляците са велики ***..
139
11
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ами защото не можеш да избягаш от балканския си манталитет, а хората в нормалната цивилизация мислят по малко по-различен начин. Те не са антиваксъри ***, дето си мислят, че Бил Гейтс слага чипове във ваксините да ги следи и че с 5G мрежата ще им активира чипа :)))))) Това разбиране го има само при тъмните балкански субекти
138
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
австралийците са си фашаги, нищо ново не казва Ноле!
137
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде вечния разбирач-пенкилер с многото пари и многото апартаменти се включи да обясни на панелните бедняци как стоят нещата и в тениса. А на Джокович само като му видиш фамилията и вече трябва да ти е ясно, като на истински патриот и европеец, че тоя не мое да е добър тенисист. Ако бие на корта, тва е илюзия, нещо не е така в реалността.
136
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не им обръщай внимание! Гаврътни една чаша хлорен диоксид, възхвали евангелистката църква, малко инвемектин и им се изсмей в очите!
135
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
who the fuckпреди 9 минути 0 0"Тук да не Ви е СУРАТТЕФТЕР" are you? ЗА НЕГРАМОТНИТЕ: СУРАТТЕФТЕР =ФЕЙСБУК Буквален превод на кирилица :) :) :)(почти)
134
19
 
12
 
! Отговори
Някой си. преди 2 години
Ами не играй,никой не те принуждава. след 1-2 години и да искаш няма да можеш, защото вече си стар. А, дали не разиграваш великосръпски цирк, защото вече не ставаш?
133
19
 
19
 
! Отговори
Пак този. преди 2 години
Писна ми от този нагъл по-сер-ко. Вечно с претенци, вечно "специален". Всяка страна има закони, добри или лоши. Ако искаш да пътуваш/участваш в турнир/ във въпросната страна - спазваш закони и разпоредби, които важат за всички! много важно, че някой си српски наглец не му изнася. като не му харесва - да си стои в Српско.
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ааааллюююуууу, мили хора, въздържайте се от лични нападки и коментари! Тук да не Ви е СУРАТТЕФТЕР, че да си "мажете по стените" простотии*е. Не пренасяйте едно пошло място на друго! Хахахахахахаха
131
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само от тениспреди 23 минути 1 1"Аз от тенис не разбира......"послал" и от Български НЕ разбираш....понял? Е, ТО ВИЕ И ОТ КАВИЧКИ НЕ РАЗБИРАТЕ. ЯВНО. хахахаха Добре, че думата Ви бръкна в г**а, че да се изкажете!!!
130
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 189 "Понял?" Само тази думичка ми казва всичко, което трябва да знам.
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
спортист
128
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 184 "Красиво е, а?" Още по-красиво е хора, които са неграмотни, и които изкарват по 1200 лева, да се опитват да наставляват други хора, които дори вероятно изкарват повече от тях, какво да критикуват, и какво - не. С каквото и да си е "постлал", това не прави действията му адекватни. Човек може да е много голям спортис, и да е пълен провал като човек и възгледи. Армстронг е класически пример за това, има и други. Джокович е един от тези примери.