Григор: Тенисът е като живота и непрекъснато те учи

Младите спортисти постоянно се допитвали до него
15 яну 2024 12:57, Нели Христова
8
Григор: Тенисът е като живота и непрекъснато те учи
Снимка: БГНЕС

В последно време непрекъснато водя разговори с тенисисти от следващите поколения. Момчета на 25-26 години ми задават въпроси за най-различни неща и искат да чуят моето мнение, а често и съвет как да постъпват в определени ситуации.

Това призна Григор Димитров преди първия си мач в откритото на Австралия. Българската звезда в тениса запази мястото си в Съвета на играчите към АТП.

През нощта срещу вторник бившият №3 в световната ранглиста трябва да срещне унгареца Мартон Фучович.

“Когато непрекъснато пътуваш и играеш всяка седмица, научаваш много неща, но пък така пропускаш възможността да научиш повече за друго в живота. Трябва да намериш баланса. Според мен тенисът е като живота и непрекъснато те учи.

През годините са ми се случвали най-различни неща, а понякога съм бил в ситуация, когато си задавам въпроса дали самият аз се познавам добре, но това е част от растежа”, добави Григор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Wow, малии какъв мъдър е станал, ум да ти зайде. Сега остава да седне под дървото Бо и да постигне тотална хармония и ще ни разкаже за четирите благородни истини.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радвай се, че баща ти те е натискал като малък и си имал късмет да развиеш таланта си. Колко други български тенесисти уж имат сериозен потенциал, но в последствие не се реализират. Живей в чужбина, бори се колкото можеш и тук не се завръщай. Тука всички са в "приказка за 101" - само седят и чакат да яхнат нещо на готово или да разсипят нещо чуждо.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стягай се като за последно, шматкаааа! Играеш най-добрият тенис в кариерата си. Можеш да стигнеш финала. Преби номер 8 в света преди 2 седмици...Яник Синър е много добър, но и него можеш да биеш. Джоко остаря вече. Медведев е на приливи и отливи. Така че сега натисни!
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То и при секса е така