Кевин Питерсън: Дължите извинение на Джокович, беше прав за ваксините

Ваксината AstraZeneca беше изтеглена от употреба
9 май 2024 21:33, Нели Христова
47
Кевин Питерсън: Дължите извинение на Джокович, беше прав за ваксините
Снимка: БГНЕС

Минаха три години, откакто Новак Джокович беше задържан в Австралия и бе несправедливо депортиран, когато не искаше да се ваксинира срещу Ковид, а накрая се оказа, че е бил прав. Това заяви бившият капитан на английския национален отбор Кевин Питерсън.

Чрез профила си в социалната мрежа "X" бившият играч на крикет коментира по този интересен начин факта, че ваксината AstraZeneca беше изтеглена от употреба, тъй като уж се появили нови опции за защита от коронавируса.

"Всички дължат извинение на Новак Джокович, той беше прав...Време е всеки, който е критикувал Джокович, да му се извини. Това би било уместно, защото той премина през ада" , каза Кевин Питерсън

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
20
 
! Отговори
По същество преди 3 седмици
И го лишиха от поне един голям шлем в любимата ми Австралия, когато беше на пика си заради това. Надал се възползва от това, че Ноле го няма.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От тогава започнах да харесвам Джоко.
2
8
 
12
 
! Отговори
Антиваксър преди 3 седмици
Всички ваксини уж срещу короната са чиста отрова. Не само тази. Жалкото е че 4 години ни караха сума ти скааапаняци да се ваксинираме. Ваксинирахте ли се ве, скаааапаняци маааалоумни? А оня бай Шиле ще влезе ли в затвора? Оня другия математика Витанов? Те бяха 10 скааапаняка поне за тия 4 години които ни караха да се ваксинираме.
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Прав е!