Кола се вряза в тълпа в германския Мюнстер, атентаторът се самоуби

Загинали са поне трима, над 30 души са ранени
Обновена: 8 апр 2018 07:57 | 7 апр 2018 18:10, Камелия Цветанова
129
Кола се вряза в тълпа в германския Мюнстер, атентаторът се самоуби
Снимка: Twitter

Ван се вряза в тълпа хора в германския град Мюнстер днес около 16, 40 местно време, има загинали и ранени, съобщава онлайн изданието на сп. "Шпигел", цитирано от Ройтерс.

Засега не е известно дали инцидентът е умишлено нападение, но според източник от силите за сигурност това най-вероятно е така.

Сред загиналите на място е и предполагаемият извършител.

По непотвърдена информация той се е самоубил.

В. "Райнише пост", цитиран от ТАСС, съобщава за трима загинали и 30 ранени.

Местната полиция съобщи в Туитър, че нейни служители са разположени на място и призовава хората да избягват или да напуснат центъра на града, за да могат спасителните екипи да работят на място, информира ДПА, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално за германия, и нямащо нищо общо с Великден, защото техния отмина преди седмица. Просто на някой тъмнокож архитект, лекар или адвокат му е дошла музата. А сигналите за изнасилвания се премълчават по дифолт.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гюленист Будаллах
33
6
 
3
 
! Отговори
За експерти срочно преди 6 години
Експерти да свалят от нагло престъпните камери нахедрени на МВР И КАТ Обсебени от масови убиици автомобили и водачи . Виждат се ясно извънземните терористи около предната част на автомобила като облак с размери до 4.5- 6 метра пред водача.НАпомняме че нагли престъпници на власт около Борисов и ЦВетанов ограбиха хиляди милиони живи евра от народа през бюджета за покупка на нагло престъпна остро корупционна техника забранена от Основния закон
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Религията на "Мира" удари отново
31
1
 
16
 
! Отговори
До 33 Hafen die Wahr преди 6 години
Абе на тебе колко пъти трябва да ти повтарят, че джендарите немат право на дума а камо ли па да си пишат немски ник ?
30
1
 
4
 
! Отговори
Обсебват с холограми преди 6 години
Teroристи и масови убиици ползват спец техника за продаване все по жестоко вредни анти човешки оръжия.У нас такива с а холограмните оръжия вкл тези лепени на предни стъкла на автомобили НЕЗАКОННО.преди малко по тесен селски път без тротоари край нас минаха три автомобила видимо обемно обсебени от анти сирииски масови убиици през холограмни скенери продавани с полицейски рекет.караха с над 50 км повече от допустимата за пътя за километр застрашиха живота на всички пешеходци ..
29
2
 
22
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До Hafen die WahrheitДа се приказва че икономика ще се оправи с напълването на *** чакаща на помощи е нищо друго освен мал.умие!
28
1
 
6
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Защо ми се струва ,че утре ще е пика ?
27
26
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Подкрепям напълно Меркел, в политиката и спрямо бежанците! За да задържи високото ниво на немската икономика, трябваше да се привлече работна ръка. При застаряващото немско общество, просто нямаше друг избор. Всичко друго е хейт!
26
1
 
17
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До Факт!Единственият проблем на Бг е ниската заплата опраи ли се заплатата тука ще стане значително по-добре!
25
2
 
20
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Двете дърти бабички ще погубят Европа.Едната покани ислямистите в Германия и Европа,другата....а,я веднага да се изгонят още руски дипломати.Путин е виновен.
24
4
 
15
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
А бе кво да ги жаля кат бех у Франция имаше една германка по Еразъм та тая се фана с първият мароканец.Един немец все с *** дружеше още една германка все с *** забиваше.Е ми не съм забелязал да са потомци на Вафен сс общо взето единственото което не ги прави толкова разнообразни е това че не са имали колонии ама и тва ще стане.Общо взето са промити мозъци и тъ.аци.Тва е с нож вече немож ме накара да емигрирам.Мисле за Канада преди ама заради френския и там е пълно с Магреб.
23
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да открехна немците. За мюсюлманите християните не са хора, а ***. Те ни мразят. Вие може да ги обичате, но за тях вие стоите по-ниско от прасе. Реже ви главата и после отива в Рая, защото така му казал някакъв педофил, извратеняк, камилар Моамед. Мюсюлманите са психично болни фашисти. Ислямът е фашизмът на 21ви век. Немците са превъртели, не знаете ли това са елементарни неща, всеки българин знае, че ислямът е гнусна работа.
22
0
 
23
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Сега очаквайте Дойче Веле да отрази новината като ПТП, причините и мотивите за които не са известни! А по нашата Нова Телевизия ще излъчат след няколко месеца интервю на Деси Минчева с брата на джихадиста, който ще обясни как исляма е религията на мира и как брат ми е бил много добро момче, но едни лоши хора са го радикализирали! Не е даже смешно...
21
1
 
17
 
! Отговори
смартгалфон преди 6 години
трябва да се преградят границите на белите хора със стени и да се минират. И да се почисти напъно от тая гмещ и с-волоч. В техните си страни да си правят каквото искат!
20
28
 
2
 
! Отговори
локо преди 6 години
След новите санкции срещу Русия,империята на злото отвръща на удара.Англичаните имаха смелоста да кажат кой стои зад атентатите,да видим дали от великите германци е останало нещо и най накрая ще кажат истината за руските терористи.
19
24
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Това не е нормално, но при толкова много бежанци все на някой ще му избият сачмите. В блаженая рАссся само при пътни катастрофи средно на ден умират десетки. Важното в случая е основите върху които се налага материала. Когато едно общество се основава на общоприетите демократични ценности, то винаги има бъдеще за разлика от авторитарните обществата. Да помълчим за минутка в памет на загиналите!
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личната карта намериха ли я вече?
17
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милошевич и Ратко Младич бяха прави. Ама вместо да ги направите герои и да ги наградите, вие ги осъдихте в Хага. На подсъдимата скамейка трябва да седне Меркел! Тя покани талибаните в Европа. Религията Ислямът трябва да бъде забранена в Европа! Това е спасението. Мюсюлманин ли си, марш в мюсюлманска страна. Стига вече тероризъм в Европа. Джамиите трябва да се бутат или да се направят обор за прасета.
16
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу християнски празници или други големи събития се активизират " мирните гости '...