Кола се вряза в тълпа в германския Мюнстер, атентаторът се самоуби

Загинали са поне трима, над 30 души са ранени
Обновена: 8 апр 2018 07:57 | 7 апр 2018 18:10, Камелия Цветанова
129
Кола се вряза в тълпа в германския Мюнстер, атентаторът се самоуби
Снимка: Twitter

Ван се вряза в тълпа хора в германския град Мюнстер днес около 16, 40 местно време, има загинали и ранени, съобщава онлайн изданието на сп. "Шпигел", цитирано от Ройтерс.

Засега не е известно дали инцидентът е умишлено нападение, но според източник от силите за сигурност това най-вероятно е така.

Сред загиналите на място е и предполагаемият извършител.

По непотвърдена информация той се е самоубил.

В. "Райнише пост", цитиран от ТАСС, съобщава за трима загинали и 30 ранени.

Местната полиция съобщи в Туитър, че нейни служители са разположени на място и призовава хората да избягват или да напуснат центъра на града, за да могат спасителните екипи да работят на място, информира ДПА, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
23
 
! Отговори
Киро Х преди 6 години
Шофьорът оставил ли е предсмъртно писмо с подпис Аллаху Акбар??
14
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Язък за хората! Мюнстер е прекрасен град, все едно си в Холандия... град на студенти,млади хора,творци и т.н *** които са направили това са всичко друго но не и хора! Трябва яко прочистване на всяка *** от Германия, промяна на политиките! Те са на война срещу белите хора...
13
22
 
3
 
! Отговори
Хюсеин преди 6 години
Атентаторът вероятно е българин.
12
1
 
34
 
! Отговори
мак преди 6 години
Интересно, какво мислят след всеки атентат тези, които едва ли не със сълзи в очите, с играчки и мили възгласи посрещаха "бежанци". Още ли вярват, че сред гостите няма терористи, а са само майки с деца.
11
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е Циника да ни обясни колко добре се живее в Германия и как взимал 5000 евро и бил много щастлив в Германия ? Къде си, *** ?
10
2
 
33
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Не. Това не е възможно. Исляма е религията на Мира и Любовта, а мюсюлманите са едни такива мирни, любящи хора, които се молят на Аллаха по цял ден! Мохамеданин никога ме би вдигнал ръка и тръгнал да убива! Сигурен съм, че терориста е била някой бял, християнин и крайнодесен популист! Сигурен съм!
9
3
 
31
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Бабо Меркел ,где така ? На джамия ,Мустафа !!! Поздрави за либералните *** ;) !!!
8
3
 
20
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Ако шофьора се окаже мюсюлманин, трябва да им се каже на тия хора две неща. Първо, обръщайте внимание на знаците като влизането забранено, еднопосочна улица както и ограничение на скоростта. Второ, това, че не внимаваш и премазваш 30+ граждани на ЕС не означава, че света е свършил нали? Вместо да си теглиш куршума за нещо такова, слез от буса, извини се и виж дали можеш да помогнеш с нещо! :))
7
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Където има ислям, умира всичко. Там няма култура, няма наука, няма развитие. Има само изнасилвания, войни и отрязани глави. Меркел трябваше да ни пита, българите сме съжителствали с мюсюлманите 5 века и знаем добре какво е исляма. Исляма трябва да бъде забранен в Европа!
6
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие бяхте културно обогатени с любеното съдействие на Меркел и феминистите. Такива атентати са ежедневие в арабският свят. Идва с културата.
5
1
 
43
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
""Не е известно дали инцидентът е умишлено нападение, но според източник от силите за сигурност това не е изключено."""Нека на първо време да видят националността на шофьора ,.Ако е арабин или от авганец ,то е повече от ясно
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега де.Циникът ни плашеше с Плъха в България,пък се оказа,че в Германия е много по-опасно оттук.
3
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека да позная. Това е работа на "религията на мира" - исляма. Това е работа на "инженерите и лекарите" от Афганистан, Либия, Сирия, на ислямисти от цяла Африка и Азия, които Меркел покани в Европа. Исляма е психическо заболяване, а Меркел е за съд!
2
6
 
35
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Как умря Германия? Първом, евреите внушиха на цялото германско общество, колко са лоши, нацисти, фашаги и трябва да се поправят, за да станат либерали. И те станаха либерали. Това бе първата стъпка. Сега е вече финалният етап, да поемат мощно ***, който не е само арабски и африкански, той е и еврейски. Затва в Германия, броели вече само закланите, оправените - мъже и жени - не. Да те оправи резан, било вече ежедневие.
1
2
 
43
 
! Отговори
Иван преди 6 години
За Щефан днес е Хубав ден, слънчево. Сядаш в късният следобед с любимата в китна част на града за вечеря. Бъхтил си се цяла седмица на работа, отпочиваш си .. все пак за това си блъскал 10 години да учиш и да плащаш данъци... БАМ... Ван, мирна религия... смърт. Отпийваш си биричка, бодваш мезе и .... до там.Говори се, че атентатора е радикализиран Кюрдски бежанец.