Левскарите готови за протест, чакат позицията на Борисов

Футболът у нас е управлява по порочен начин, смята Степан Хиндлиян
Обновена: 23 яну 2020 10:03 | 23 яну 2020 10:02, Красимир Ангелов
108

Фенове на футболния "Левски" ще се срещнат с премиера Бойко Борисов в петък, след като основният спонсор на клуба Васил Божков обяви, че ще прекрати издръжката на клуба, ако държавата реализира намеренията си да отнеме лиценза на частните лотарии.

"Сините" привърженици вече 2 пъти се срещаха с Божков, като втората среща бе само преди ден.

Още по темата
"Има предложения за наше становище пред министър-председателя, но за нас на първо място е важно да чуем другата гледна точка - тази на държава. В лицето на премиера, а не на коалиционния му партньор", заяви председателят на Националния клуб на привържениците на "сините" Степан Хиндлиян в "България сутрин".

Той коментира, че най-важно е да се разбере какво следва оттук нататък за клуба при положение, че предложените текстове бъдат приети.

"В синята общност има нагласи за протестни действия. Друг е въпросът под каква форма те ще се реализират. Има нагласи, има план, но левскарите сме адски много - има различни мнения, така че формите на протест могат да бъдат много", заяви Хиндлиян пред Bulgaria ON AIR.

Той бе категоричен, че Националнитят клуб на привържениците защитава единствено интересите на "Левски". "Няма да се уморя да повтарям, че начинът, по който е заложено да се управлява футболът в България, е порочен - т. нар. модел на бащицата", коментира Хиндлиян.

По думите му този модел води до това, че футболният отбор изпада в колапс, ако нещо се случи с този единствен човек, който издържа клуба.

Хиндлиян посочи още, че именно това ще е един от основните въпроси, които "сините" ще поставят на срещата си с премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народе???? Защо държавата да оставя на Божков пари с които той да издържа Левски? Къде е логиката???? 1. Съмнявам се, че мнозинството от българите искат данъците им да отиват за издръжката на футболни клубове. 2. Защо трябва издръжката да минава през посредник Божков вместо той да си плаща данъците и държавата да плаща на клубовете?
67
7
 
23
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 4 години
Предлагам феновете на ЦСКА да искаме среща с Борисов или ще организираме протести ако не намалят акциза на горивата за Гриша Ганчев.Не може Черепа да плаща 7% данък за лотарията , а Ганчев 50% акциз .И освен това да му върнат едни 210 мил. лева като тези дето ги е укрил Черепа.
66
2
 
33
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Боже, Боже, свършиха ли важните неща за бедна България, та да се занимаваме с болните емоции на шепа гамени? Среща с др.Божков по сред бял ден, работно време на повечето българи, тълпа от чернодрежковци се запътила да разрешава най-важния проблем за България и да съчуства на "най-бедния" българин! Горкия, остава без бизнес! С цялото си нахалство при наличието на десетките перачески фирми, нямал да има възможност да издържа "Левски" без търкащите се билетчета и др.подобни! Наглост!
65
4
 
12
 
! Отговори
Швестер Велко преди 4 години
Скъпи запалянковци-- вие, тетовирани и дрогирани биячи на невинни хора... Мутри продаващи дроги... Ниско интелигентни чалганизирани отличници от елитни гимназии в София. .. ***.... си м..... кретеноидна!
64
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма да е зле т.нар.фенове да извършат малко обществено-полезна дейност, не само да правят бели.
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейййй,ако не е бащицата,не можете да се оправите.
62
2
 
7
 
! Отговори
ЦеСеКаРи? преди 4 години
До АнонименИмаш пред вид почитатели на Литекс. Много голям стана тоя Ловеч бе! Те такова чудо може да се случи само в България - на един отбор му откраднаха името, както и да е. Но му откраднаха историята. Сега Литекс твърдят, че са побеждавали Ливърпул! Само не знам сегашният ЦСКА на мача Литекс - ЦСКА 8:0 от коя страна на резултата е.
61
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 60Пояснявам написаното от колегата - протестът и прайдът ще бъдат съчетани, защото участниците са едни и същи.
60
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По организационни причини протестът ще бъде съчетан с прайда.
59
1
 
9
 
! Отговори
XAXA преди 4 години
Тотален пимочко е тоя - както и да се промени модела - вие ще сте още по неравнопоставени защото ще трябва се съобразявате с правила, които в момента явно само за вас не важат
58
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв протест бе? Нама толкова нагло племе като рогатите.
57
3
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Не мога да кажа, трябва ли да се национализира хазарта. За мен беше най-добре въобще да е забранен. Но са ми много странни левскарите. Те някакви претенции към Божков затова, че в цялата си история Левски никога не е бил толкова слаб, нямат ли? Ами да се маха Божков от Левски, може пък следващите собственици да го превърнат в хубав отбор. Или поне да прекъснат тази продължаваща много години агония на отбора.Някога по времето на Гунди, Аладжов, Веселинов, Панов и други велики играчи бях левскар
56
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е и това видях левскари разкрихте се вече вие щом отивате да подкрепите една мутра не заслужавате да се именувате левски ако ЛЕВСКИ беше жив отново щеше да искат да го обесят този път доброволно нямаше да понесе този позор
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
затваряй кепенците и у лево
54
1
 
13
 
! Отговори
Син балон преди 4 години
Предлагам на Божков да ми преведе половината от дължимите на държавата данъци и аз от своя страна ще дам 16 от тях ба ''любимия'' клуб. Даже 20 милки ще дам. ;)))))
53
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние цесекарите ще ги чакаме добре подготвени да дойдат на протест.
52
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така наречените професионални футболни кпубове в България умират.Босовете които в момента ги "управляват",един по един си отиват.На тяхно място никой няма да дойде.
51
2
 
23
 
! Отговори
Egal преди 4 години
Божков да го продаде и това е , ако не да го закрива и толкоз Какво ни занимават и изнудват
50
1
 
17
 
! Отговори
българин преди 4 години
Какво значи интересите на едно лице и клуб.Пред спорта като цяло в една държава? Мафия ," управлява" държавата! Или поне това което е останало от нея!!!!
49
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривай тази синя ***