Левскарите готови за протест, чакат позицията на Борисов

Футболът у нас е управлява по порочен начин, смята Степан Хиндлиян
Обновена: 23 яну 2020 10:03 | 23 яну 2020 10:02, Красимир Ангелов
108

Фенове на футболния "Левски" ще се срещнат с премиера Бойко Борисов в петък, след като основният спонсор на клуба Васил Божков обяви, че ще прекрати издръжката на клуба, ако държавата реализира намеренията си да отнеме лиценза на частните лотарии.

"Сините" привърженици вече 2 пъти се срещаха с Божков, като втората среща бе само преди ден.

Още по темата
"Има предложения за наше становище пред министър-председателя, но за нас на първо място е важно да чуем другата гледна точка - тази на държава. В лицето на премиера, а не на коалиционния му партньор", заяви председателят на Националния клуб на привържениците на "сините" Степан Хиндлиян в "България сутрин".

Той коментира, че най-важно е да се разбере какво следва оттук нататък за клуба при положение, че предложените текстове бъдат приети.

"В синята общност има нагласи за протестни действия. Друг е въпросът под каква форма те ще се реализират. Има нагласи, има план, но левскарите сме адски много - има различни мнения, така че формите на протест могат да бъдат много", заяви Хиндлиян пред Bulgaria ON AIR.

Той бе категоричен, че Националнитят клуб на привържениците защитава единствено интересите на "Левски". "Няма да се уморя да повтарям, че начинът, по който е заложено да се управлява футболът в България, е порочен - т. нар. модел на бащицата", коментира Хиндлиян.

По думите му този модел води до това, че футболният отбор изпада в колапс, ако нещо се случи с този единствен човек, който издържа клуба.

Хиндлиян посочи още, че именно това ще е един от основните въпроси, които "сините" ще поставят на срещата си с премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
12
 
! Отговори
7up преди 4 години
Фалита неизбежен за втори път след 1992. НАЙС!
27
2
 
29
 
! Отговори
- преди 4 години
Грозно е! Деца умират от "здравеопазване", пенсионери изнемогват, здрави прави младежи бягат от държавата - за тези неща няма протест и бунт. А за финансирането на немасов спорт се събират "....." пред които дилетант мин преда ще клекне загрижен единствено за собственото си его.Що за народ сме???
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левскарите вместо да протестират по почнат да пазаруват оригинални артикули на отбора, като искат да го спасят.
25
4
 
29
 
! Отговори
Радев преди 4 години
Нямам нищо против Тиквата да бъде свален с протести, но въпросът с обществения интерес е принципен: Не може най-оскотялата и бедна част от народа да бъде така примитивно зарибявана и да търка талончета като луда, а черепа да трупа милиарди, като на това отгоре не внася и дължимата такса. Трябва да му се даде урок и на него.
24
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Борисов клекне и пред тази нарко-*** от 500 човека направо да събира цирка и да си ходи. Не може кой за каквото му скимне да протестира и да му се угажда. Иначе да събирам 500 познати и да протестираме да отпадне ДДС и корпоративния данък!
23
4
 
45
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Левскарите? Не по скоро платените агитки, които за 20лв и пица + доза наркотик ще ги пратят да викат. Нормалните левскари никога не биха отишли.
22
5
 
39
 
! Отговори
Ultras Minyor преди 4 години
Никъде по света го няма това шефа на вечния враг да ти стане спонсор. Когато Фиго отиде в Реал постоянно го освиркваха. А тука говедата заради някой лев са готови да му го лапнат на Божков
21
1
 
21
 
! Отговори
Най-после преди 4 години
Този сбъдна мечтата си,да е на хранилка от "бащицата".А сините *** просто ще бъдат употребени.
20
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо да ни сложат данък Левски че да го има явно цялата държава сме им длъжни
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сектор Б на абстиненция
18
2
 
12
 
! Отговори
╢ преди 4 години
Направо другия Домусчиев веднага да ги купува. Нали е все в "сянката" на батко си Кирчо, така и отборчето му ще все в сянката на Лудогорчето.
17
1
 
13
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Ако натиска мине е чудно народа дали ще си стои това не са 5-10млн а над 200 на година
16
2
 
41
 
! Отговори
СмаХнат преди 4 години
Плашат гаргите, да не би да си мислят че ще бутнат правителството? Стига глупости, въпросния "бизнесмен" има и други източници на доходи, нали се води "най-богатия" човек в държавата. Като не става - закривай!!!
15
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо самият клуб не се издържа сам? Клуба има масивна фен база какъв е проблема?
14
3
 
21
 
! Отговори
Вечна дружба преди 4 години
Като не искате нещата да зависят само от един човек , тогава чии го търсите при Борисов ? Организирайте си сами нещата ! Тарикат не си оплаква !
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
еее време беше да го закрият само негодници там
12
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите са овце от породата "тъ'поглава" ! Божков е нищо повече от един алчен бандит който краде от държавата,никъде по света нямаше да го търпят,досега щеше да търка наровете дори и в Сомалия ! Законите в България са направени от шмекери,измамници и бандюги които са в защита на самите тях,но за простата Бг-овца това е неразбираемо ! С корупцията се борят само коректни и честни хора,затова и спортни величия се изправят пред Темида и или си плащат или "зандан", а Боко е бандит, как ще се бори ?
11
2
 
15
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 4 години
Значи изписаха вежди за дълговете на Цска, че с 30 млн е ощетена държавата, сега бодат очи с десетки милиони повече ама да са у тях.
10
3
 
19
 
! Отговори
Ни КОЙ преди 4 години
Левскарите явно не са силни в четенето... Никакъв отпор не дават... хахахахаНаливат бири от сутринта и ръсят кафеджийски истории. Да са живи и здрави!
9
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей ся я втасахме. Стотина ...ще определят дневния ред на държавата!