Кокаинът в "Студентски град" за над 81 милиона лева

Голямата част е била за Азия и Западна Европа
Обновена: 27 май 2020 16:03 | 27 май 2020 15:58, Камелия Цветанова
83
Кокаинът в "Студентски град" за над 81 милиона лева
Снимка: МВР

Между 320 и 327 килограма е количеството кокаин, открито в апартамента в „Студентски град“, като стойността му на улицата може да достигне 81 млн. лв.

Още по темата


Голямата част обаче е за Азия и Западна Европа, у нас вероятно е трябвало да останат не повече от 35-40 килограма. Това посочи началникът на СДВР комисар Георги Хаджиев, цитиран от bTV.

Дрогата беше открита в жилище, обитавано от млад мъж, който по-рано беше хванат от полицаите с 40 кг кокаин в колата си. В ателието е имало професионална машина за пакетиране и везна, а пакетите с кокаина са били в спалнята и кухнята без специални тайници.

Наркотикът е бил с различни маркировки според чистотата си – между 68 и 75 процента.

Прокурор Панчева посочи, че разследването продължава, но към момента все още няма категорични данни с кого е работел обвиняемият.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 12 Как да разбираш, като действие "умножение" ти куца?
25
7
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Хората на БСП с цигарите и къркачката без бандерол са вътре и нема пари за изборите:):):)Сега другарите действат още по-рисково,защото си требват постъпления:):):):)Но Полицията работи:):):)Всеки може да се досети при такова количество бело в България кой е замесен:):):):)Тук по София от години се знаят разни неща:):):)
24
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да проверят и в мазето, може още тон да намерят
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега с какво ще пудрят носовете младите гербаджии по чалготеките
22
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Общинският съветник от ГЕРБ Галъбин Боевски чака с куфарите да товари. И бившият ортак на Баце Сретан Йосич чака едно ресто още ..
21
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В някои азиатски страни, като например Сингапур не си поплюават и ако те пипнат, че разпространяваш каквато и да била дрога те грози смъртна присъда. За тия 320 кг. кокаин сигурно щяха да одерат публично.
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 12 Муахахахаахахахахахаха.....Пич, имаш ли втори клас? Ако е грама 100 лева 320 кила са 32 милиона, а не 320 милиона. Само че това не е долнокачествен кокаин, а от най- доброто качество което струва 250 лева грама и затова 320- 327 килограма струват над 81 милиона лева, дечкооо!Въпрос с повичена трудност: в един килограм колко грама има?1. 1000 грама2. 10 000 грама?Муахахахаахахаха....
19
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има и колумбийски вратовръзки всеки момент - няма начин....
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато имаш тайни проекти за изпълнение и трябват пари, няма да чопнеш от бюджета на държавата. Ще чопнеш от пари, изкарани от наркотици. САЩ правят точно така.
17
0
 
38
 
! Отговори
Дого преди 3 години
Поп-фолк иконата Константин каза ли вече, че в неговата дискотека Плаза таково нещо не се продава и че той няма нищо общо?
16
2
 
31
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Ехааа 300 кила кокаин в спалнята, голям куражлия трябва да е този, или просто един ***.
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали някой няма да се полакоми и да инсценира изгарянето му...
14
0
 
28
 
! Отговори
сс преди 3 години
Доста спокойствие е имало при този "куриер" за да държи толкова материал на едно място.
13
2
 
16
 
! Отговори
Св преди 3 години
Какво стана с петрола след като обявиха пандемията? Всичко затвори, самолетите приземени, кораби, автомобили, движение. Основния потребител на горива бяха това, цената логично падна цената, даже стана отрицателна - дават ти пари, за да го вземеш и складираш. Ами логично е да стане това и с кокаина, като не работят дискотеките, логично да има и залежала стока и тук и да се складира кокаина.
12
2
 
26
 
! Отговори
odpo преди 3 години
Бат Бойко чисти конкуренцията!!!! За какво му е да купува канала от Брендо като има конкуренция... Обществена тайна е кой е Кинг Пин-а на БГ престъпноста... Хора, ако правите бизнес се свържете с племенника на Бойко, чукнете си една среща в Ипона в Банкя, уредете си Месечната вноска и си работете!!!! Толкова е просто!!!
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахаа, тези са правили с коката джуркан боб.Значи Бг вече е разпределителен център на колумбийските картели.П. П. В други медии има снимки на арестувания.Няма такава Шушумига на земята.Направо не вярвам на очите си какви леваци са вкарани в този бизнес.
10
8
 
10
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Нещо не разбирам... Ако 1 грам е 100 лева, това не са ли 320-327 милиона лева? Не 81.
9
1
 
24
 
! Отговори
А преди 3 години
Явно много са дръпнали днешните студенти. Щом със степендията и парите от село си купуват толкова дрога
8
2
 
4
 
! Отговори
Ето го изходът от преди 3 години
икономическата криза.НРБ започна да намалява милиардните си заеми в $ вначалото на 80-те години по три начина-износ на амфетки за арабските страни;износ на оръжие за кюрдите;износ на нефт и нефто продукти(реекспорт насъветски такива).За съжаление схемата бе разкрита от Запада,резнаха никлиентите и дълговете скочиха.Такава схема е резултатна късо време,докатобъде разкрита,затова да не чакаме.
7
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никому неизвестен "студент" си държи в квартирата стока за 80милиона... нормално това е българия на боко. Ал Капоне плаче в гроба