Футболът ни е погребан, "Лъвовете" додрапаха до равенство с Гибралтар

Националите стигнаха само до 1:1
307
Футболът ни е погребан, "Лъвовете" додрапаха до равенство с Гибралтар

След загубата от Грузия с 2:5 у дома стигнахме до извода, че сме стигнали дъното. Но българският национален отбор показа, че може да стигне още по-далеч и днес завършихме 1:1 с колоса Гибралтар. Само за да докажем, че футболът ни е погребан... Най-малкото морално.

Срещата бе от Лига на нациите и ще се запомни единствено и само с поредната чутовна издънка на така наречените ни "лъвове".

Георги Минчев откри резултата с глава в края на първото полувреме, а домакините ни опънаха от дузпа в 61-ата минута чрез Лиъм Уокър.

Това бе и доста нелеп дебют за Георги Иванов-Гонзо начело на националите ни, след като Ясен Петров хвърли оставка след погромното 2:5 от Грузия в Разград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
4
 
! Отговори
орт преди 1 година
Това е състоянието на колективните спортове в България, извода е ясен.
185
0
 
22
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Вчера имаше още едно първенство: кое стадо е по некадърно? Българската национална футболна гора или Военно заспалите сили? Едните бяха смазан от аматьори, другите проспаха самолет който си кацна необезпокояван 2 пъти в държавата без никои да го види. Та този мач е много спорен. И двата отбора бяха смазани от аматьори. И в двата се наливат много пари, а резултатите са катастрофални. И двата са просто място за дотикване до пенсия. Вие как мислите? Кои вчера беше по голямата катастрофа?
184
1
 
28
 
! Отговори
До 201 преди 1 година
Как да не е виновно. Аз самият съм го преживял. Играех футбол преди, а имах съученик, който имаше талант, за който тия от Реал да му завидят. Но отидеш ли в някой наш клуб те питат кой те праща, а не ги интересува какво можеш. Дори не те пробват. Затова хората напускат България и си дават децата в чужбина. Докато не се махне шуробаджанащината няма да имаме футбол.
183
1
 
12
 
! Отговори
Виновен е! преди 1 година
До Стар...Наистина,ръководството на БФС не играе мачовете,но то е ОТГОВОРНО за резултатите и по-точно за ЛИПСАТА НА РЕЗУЛТАТИ!Не се работи правилно с децата,не се обучават млади и знаещи треньори,не се следят резултатите на водещите школи и не се внедрява техния опит,не се строят терени,не се работи с психолози и т.н и т.н
182
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък съм доволен от равенството, нали не ни биха? Но купонът ще е в неделя, играем срещу Грузия, която би вчера Македония с 3-0, и има три победи от три мача. Ония, който тичаше некога по черни слипове да си приготви вазелина. :Д
181
2
 
12
 
! Отговори
Не знам тия преди 1 година
От футболната ни централа какво дремят!Бяха великолепни футболисти,но са адски посредствени ръководители и нямат никаква идея как да изведат футбола ни от блатото,където е в момента.Положението в Българския футбол е толкова отчайващо, че просто няма накъде повече да потъваме.Ако имат поне капчица мъжко достойнство и чест цялото ръководство на БФС ще подаде оставка и ще се занимава с други неща,а футбола ще оставят на МОЖЕЩИ хора!...Явно те не могат!
180
0
 
16
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До карачанаков Виновен е защото в БФС е допуснал да се шири КОРУПЦИЯ И ШУРОБАДЖАНАЩИНА в следствие на което за национали от децата до мъжете се викат само тези които са си платили или са близки до хора които са фактори на Бояна голяма част от качествените деца са алт от националния отбор а снощните смешковци са следствие на това връзкарство
179
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъвове?!?!По-скоро кокошки. мокри при това.
178
12
 
9
 
! Отговори
Стар преди 1 година
Какво е виновен БФС че нямаме нито един играч на европейско ниво ! При тези юнаци и Клоп,Мориньо или Гуардиола да дойдат с този ,,материал" толкова ! Ами видяхме че колко пъти те не могат да я спират като хората ,да я ,,пипат" както се казва,какви схеми ,какви тактики с тези куци коне ???...Стоичков,Балъков,Сираков и т.н. САМИ побеждаваха големи тимове ,,Пенев стана треньор покрай нас"-думи на Стоичков !?!?.......Поколение !!!
177
0
 
2
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Как каже Бате Венци!- ( и не само във футбола!)
176
0
 
19
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Ще цитирам един познат: всеки равен е победа, всяка загуба достойна и така вече почти 30 години
175
2
 
22
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
" Връзкарят " Любо Пенев го наричат " Ел Голеадор " защото две години подред е голмайстор на Испания, а три години подред е шампион на Испания, а в Испания играят футбол.
174
0
 
16
 
! Отговори
Мисля позитивно преди 1 година
Поне не ни вкараха пет гола.
173
0
 
14
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонимен 194 ТОВА СА УЛТРА НЕКАДЪРНИ ВРЪЗКАРИ
172
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гонзо от тъмен, по тъмен ставаше по време на мача.
171
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На времето казваха за Любо Пенев че бил връзкар, ама човекът игра в първокласни отбори в Европа, а сегашните ни звезди
170
0
 
23
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
Никъде не пише че сме длъжни да имаме национален отбор по футбол. Стига са го ползвали за хранилка. Да се закрива и парите да се разпределят по другите спортове.
169
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който защитава Перуката му харесва резултата. Това в продукт на управлението му. От безстопанствеността му. Не може да има снимки с Дан Тан и да няма оставка. Нагляри оставка. Ето това е резултатът от едно некадърно управление. Тези футболисти са продукт на това управление и едно 40 годишно приятелство и още други приятелства. Лошото е че ще трябва да минат поне 10 години да се види резултат от следващото управление.
168
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странен народ. Най-важното нещо явно е футболът.Знаете ли, доста по-важно е какво можем като нация, защото към днешен момент всеки се мисли за много велик, ама рине дъното. Отиде да работи в ЕС- тотална утaйка. Ама вината се търси в Космоса. Стане ли въпрос за футбол същият този, който не може и не умее нищо, става да реве как някой си се провалил. Няма как една нация от берачи на малини да има футбол. Манталитет. Толкоз. За жалост, тия берачи се върнаха, изритани от ЕС да ринат тука дъното.
167
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че не вкараха още 2-3 гола?!?Тва държава с население колкото гр Гълъбово направо ни разби :)