Жена твърди: Бившият ми мъж ме заплаши с убийство с макетен нож

Била бита, обиждана и държана в плен на новогодишните празници
110
Жена твърди: Бившият ми мъж ме заплаши с убийство с макетен нож
Снимка: БГНЕС

Млада жена изнесе покъртителни подробности за системен физически и психически тормоз от бившия си мъж.

Тя твърди, че е била държана в плен от бившия си мъж по време на новогодишните празници, бита и заплашвана, включително, че "ще й отреже главата с макетен нож". Три дни била удряна и обиждана, а с нея било и двегодишното им дете.

Двамата със съпруга й се разделят през септември. Той обаче я търси с молба да прекарат Нова година заедно.

"Казах си, че както аз съм майка, така и той е баща, ще направя компромис и ще отида. Първите 1-2 часа всичко беше нормално. След това започна един ад. Започнаха едни обиди, побоища и обвинения, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че аз съм му изневерила", разказа Жаклин Йончева. Тя е категорична, че никога не е изневерявала на мъжа си.

По думите й, мъжът бил готов да изпълни заканата си за убийство и взел макетен нож, но явно детето, седнало в скута на майка си, го спрялло.

Около полунощ той поискал да отидат заедно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибират, телефонът на Жаклин, който е държан от мъжа й, започва да получава съобщения от нейния приятели, които й честитят празника. Това отново ядосва мъжа. Заплахите и побоя продължават след като семейството се прибира у дома.

"Наложи се да призная за изневяра, за да спре да ме удря", казва още Жаклин, която остава в плен на мъжа си още два дни.

След няколко дни тя успява да вземе телефона си, докато мъжът й не я наблюдава. Пише съобщение на първия номер, който вижда, с призив да бъде викната полиция на адреса. След това успя да позвъни и на баба си. Тя го заплашва, че ще повика полиция, ако не пусне внучката й да се прибере.

По думите на Жаклин Йончева побоят бил системен в продължение на 5 години.

Мъжът не е задържан, защото не е бил подаден сигнал до полицията.

След пост на пострадалата в социалните мрежи обаче, в петък прокуратурата се самосезира, а полицията вече е започнала да прави проверки.

"С риск да засрамя себе си и семейството си, искам хората да разберат какви мъже има! Този човек е мъжът ми, живеем от 5 години заедно и имаме дете на 2г. През тези години търпях какво ли не – обиди, побоища ,гонения по нощите и то без никаква причина. Навръх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях , държа ме до 2-ри януари, като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах пълен ад! Системен побой, безброй обиди, заплахи,искаше да ме обезобрази с макетно ножче, вратът се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го пожелавам и на най-големия си враг! Мили дами, избирайте внимателно мъжете, с които ще живеете, защото винаги началото е хубаво,след това разбираш,когато вече всичко се е задълбочило,що за човек си избрал! Не пожелавам на никоя жена (момиче) да изпита това чувство за страх, което аз изпитах! Не правете деца, без да сте сигурни в човека до себе си,защото после те страдат! Скъпи мъже,и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате,не посягайте на по-слаби от вас,бъдете мъже с главно "М", написа Жаклин в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Жаклин Йончева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
8
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
Повечето насилници се крият с години. ГОДИНИ. Преди да се разкрият. И често за пред другите хора са невероятно хрисими чаровници. Почват с малко. Шамар. Рев, сълзи, извинения, покаяние. Жените прощават, защото наистина ги обичат. После два шамара. Ритник. Минават месеци, години. До тогава - изолация, срам, психическо смазване. Наистина ви съветвам да се поинтересувате в детайл. Отстрани винаги е много лесно.
44
4
 
8
 
! Отговори
52 преди 1 година
В продължение на години насилниците изолират жените от семействата им, от приятелите им, от работата им (най-често маскирано зад трогателното "Аз ще работя, ти гледай детето, това е най-важното). Това е постепенен, много бавен процес, при който жабата не разбира, че я варят. Съпроводено с психически тормоз, при който жените постепенно започват да вярват, че наистина нищо не става от тях, на никой не му пука и няма кой да им помогне. Често жените са израстнали в среда, която ги е оформила да търп
43
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Това не е за статия в клюкарски сайт, дори не я прочетох! Това е за полицията!
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 44. Каква логика като се намират по чалготеките в дрогирано и пияно състояние ? То трябва да се "ходи" известно време в различни компании и среди за да се направи преценка и т.н. после и онова другото, а те започват винаги отзад-напред.
41
2
 
12
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
Нямам идея какви жени и как попадат този капан, зная само, че стават все повече оплакващите се такива. За мен е нелогично да си живял с някой дълго време и да не си успял да прецениш що за човек е този, с който си лягаш всяка вечер. Все някой по веригата от събития е трябвало да внимава. Според мен този някой е жената, тъй като тя е тази, която определя с кой ще си легне тая вечер. Да не забравяме и роднините на жената - братя, сестри, бащи, майки. Никой ли не е преценил колко струва тоя?!
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 50. Акъла.
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ги кара да търпят тия женоря.
38
7
 
2
 
! Отговори
хахахах преди 1 година
Мале виж ги 'good guys' или казано по нашенски - обикновените чек--ии. Вечно недооценени, вече неизбрани, вечно подминавани и като следствие от това, станали женомразци. Бълвайте си помията тука, че в живия живот пак няма коя да ви отдели и 2 секунди.
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кол и вЪже. Сещат се обаче кат минат 40-тях. Започват да разправят, че им стига вече толкова "живот" и ще си намерят някой м..хъл, който да ги гледа предано в очите. Лично съм ги чувал много как разправят подобни неща. Обаче влаковете изтървани и на гарата само бурени, ръждясали релси, изгнили трав.ерси и тук-таме някое гладно куцо магаре.
36
6
 
5
 
! Отговори
бг преди 1 година
да променят закона -кастрация при такива агресивни типове и затвор като играе ромска булка там
35
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
42 Жертвата е мъжът на тази п****.
34
5
 
5
 
! Отговори
до Зная, че е модерн преди 1 година
Ако наистина ви интересуваше този въпрос - има тонове информация какви жени и как попадат в този капан. Ако просто ви допада да добивате усещане за контрол над живота, като създавате граници между ВАС и ТЯХ и по този начин се успокоявате, че на ВАС това не може да се случи - има доста изписано и за това.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен42. Така е защото повечето народ е просто ненормален.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знам един случай. Мои бивши съседи. Всеки ден семейството е подложено на системен тормоз от сина им, алкохолик. Една вечер, когато нещата явно са излезли извън контрол, родителите звънят в полицията. Униформите се отзовават веднага. В опитите си да го озаптят, синчето посяга на полицая и се опитва да скъса пагона.На следващия ден въпросните родители подават жалба срещу полицая.
31
4
 
11
 
! Отговори
Зная, че е модерно преди 1 година
да се казва "Спрете да обвинявате жертвата!", когато се разсъждава по даден казус, но все пак. Някой, някога задава ли си въпроса - "Абе, кой им избира мъжете на тия?" - или мъжете им ги избират насила?
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кол и вЪже. Как да не ти слагат минуси след като виждат себе си в коментарите ти.
29
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бита и обиждана го приемам ама да я заплашва с убийство е малко прекалено.
28
13
 
10
 
! Отговори
36 преди 1 година
От кой да потърси помощ, бе, алоооо. Я прочети малко коментарите тука и после ми кажи от кой да потърси помощ тази жена. От тия скотове тука ли? Дето мислят, че ТЯ Е ВИНОВНА??? Че жените си го търсят??? Че това заслужават??? От тия ли животни да търсят помощ подобни жени?
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жаклин Йончева писането на името в прав текст води първо до телефонат с адвокат и автора на статията, понеже не пише, че името е променено е изритан на улицата! След това му се скалъпва един процес на тема лични данни за сто бона например и като похлупак още пет *** по толкова за вестника публикуващ имената! Но това става в страна със закони! В България ще напишат и адреса с етажа на който тя живее без последици! Това като първо! Прокуратурата се сезирала да проучва. . . Това е първото за про
26
4
 
8
 
! Отговори
123 преди 1 година
Пет години търпи тормоз. Отива на Нова година, онзи я пребива, взима и телефона. Излиза навън да гледат зарята. Там със сигурност е имало и други хора, полиция също. Вместо да си тръгне или да потърси помощ от тях, се връща обратно в жилището на насилника... и д