Жена твърди: Бившият ми мъж ме заплаши с убийство с макетен нож

Била бита, обиждана и държана в плен на новогодишните празници
110
Жена твърди: Бившият ми мъж ме заплаши с убийство с макетен нож
Снимка: БГНЕС

Млада жена изнесе покъртителни подробности за системен физически и психически тормоз от бившия си мъж.

Тя твърди, че е била държана в плен от бившия си мъж по време на новогодишните празници, бита и заплашвана, включително, че "ще й отреже главата с макетен нож". Три дни била удряна и обиждана, а с нея било и двегодишното им дете.

Двамата със съпруга й се разделят през септември. Той обаче я търси с молба да прекарат Нова година заедно.

"Казах си, че както аз съм майка, така и той е баща, ще направя компромис и ще отида. Първите 1-2 часа всичко беше нормално. След това започна един ад. Започнаха едни обиди, побоища и обвинения, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че аз съм му изневерила", разказа Жаклин Йончева. Тя е категорична, че никога не е изневерявала на мъжа си.

По думите й, мъжът бил готов да изпълни заканата си за убийство и взел макетен нож, но явно детето, седнало в скута на майка си, го спрялло.

Около полунощ той поискал да отидат заедно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибират, телефонът на Жаклин, който е държан от мъжа й, започва да получава съобщения от нейния приятели, които й честитят празника. Това отново ядосва мъжа. Заплахите и побоя продължават след като семейството се прибира у дома.

"Наложи се да призная за изневяра, за да спре да ме удря", казва още Жаклин, която остава в плен на мъжа си още два дни.

След няколко дни тя успява да вземе телефона си, докато мъжът й не я наблюдава. Пише съобщение на първия номер, който вижда, с призив да бъде викната полиция на адреса. След това успя да позвъни и на баба си. Тя го заплашва, че ще повика полиция, ако не пусне внучката й да се прибере.

По думите на Жаклин Йончева побоят бил системен в продължение на 5 години.

Мъжът не е задържан, защото не е бил подаден сигнал до полицията.

След пост на пострадалата в социалните мрежи обаче, в петък прокуратурата се самосезира, а полицията вече е започнала да прави проверки.

"С риск да засрамя себе си и семейството си, искам хората да разберат какви мъже има! Този човек е мъжът ми, живеем от 5 години заедно и имаме дете на 2г. През тези години търпях какво ли не – обиди, побоища ,гонения по нощите и то без никаква причина. Навръх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях , държа ме до 2-ри януари, като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах пълен ад! Системен побой, безброй обиди, заплахи,искаше да ме обезобрази с макетно ножче, вратът се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го пожелавам и на най-големия си враг! Мили дами, избирайте внимателно мъжете, с които ще живеете, защото винаги началото е хубаво,след това разбираш,когато вече всичко се е задълбочило,що за човек си избрал! Не пожелавам на никоя жена (момиче) да изпита това чувство за страх, което аз изпитах! Не правете деца, без да сте сигурни в човека до себе си,защото после те страдат! Скъпи мъже,и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате,не посягайте на по-слаби от вас,бъдете мъже с главно "М", написа Жаклин в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Жаклин Йончева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
7
 
! Отговори
д преди 1 година
Аз предлагам да не обръщаме много внимание на този случай и е особено важно полицията да обясни, че няма какво да направи, за да може след месец или след година, когато намерят тялото на тази жена в някой куфар, на някоя поляна, в някоя шахта, всички да сме много потресени и да гледаме, слушаме и четем за това поне месец.
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не аз съм я карал да се омъжва за тоя. Не знае ли за кого се омъжва ? Къде е гледала ? Да се оплаква в полицията. Там е мястото, а не вестника.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 30. Нямаш ли кола не можеш и гадже да си намериш. А пък ако си и скучен, тоест не я водиш нерекъснато "някъде" работата ти е спукана окончателно. Налитат на бабанки щото не били скучни и имат яки коли и са известни в техните си среди и после реват по вестниците.
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моя позната, я запознахме с едно момче не го харесвала бил *** нямал кола и се запозна с един пандисчия хората, я предупреждаваха че е агресивен но за нея, бил красив омъжи се за него всеки ден я бие и тормози сега, реве но но файда няма
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 27. Къде да идат ? Особено ако чакат на заплатата на мъжа и нямат собствен дом и са с малко дете или деца...
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кол и вЪже. Аз имам наблюдения за поведението на комплексираните от работата си покрай тях. Събрани ли са мъже и жени в работна среда не очаквай въздържание. Не е възможно подобно нещо. Природа. А и комплексираните искат да се доказват една на друга коя е по красива и желана.
19
2
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Асан защо не се гръмнеш!!!
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това енелепо почти като жените, които ги бият по 10 години и не пдоават жалби или не напускат мъжете си. Смях в залата.
17
7
 
5
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Не трябвало да има смъртни присъди, а? Това се прави и с деца, и безпомощни възрастни хора също така. Втори факт в подкрепа на екзекуциите. Има още много такива.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Асан. Нищо особено. Невзрачна работа. Обаче не е от разхождатите се бъчви с мас.
15
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя си го е избрала такъв и му е родила дете, ако не е стока то и тя е толкова !
14
2
 
4
 
! Отговори
Мааам.. батали преди 1 година
Бой
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съседът ми, ПОЛИЦАЙ, всекидневно пребиваше жена си и двете си дъщери. Цяла нощ всяка нощ бяха крясъци и побоища в тях и колкото и често да звънях в полицията НИКОЙ НИКОГА НЕ ДОЙДЕ.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кол и вЪже. Ъхъ. Видях и пиктчурите в други вестник. Нормално изглежда - татуирано, комплексирано, психически неуравновесено. Предполагам мъжът и е същия.
11
1
 
15
 
! Отговори
ТОВА НЕ Е ЗА ТУК преди 1 година
А за прокуратура и съд. Не ни занимавайте с лични драми.
10
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Би трябвало в такива ситуации да потърсите мнението и на другата страна.
9
3
 
11
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
До АнонименХубаво беше преди години... неграмотните имаха само телефони с копчета и никакъв достъп до свободното пространство, където да си ръсят псевдо-моралистичните-простотии.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никому не е приятно да е рогоносец, но прекратяваш отношенията си с половинката и приключваш с този човек. Иначе българските институции са изключително неадекватни в такива ситуации. Говоря от личен и професионален опит.
7
0
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Баш си е мАкетен......иначе с него и мОкет можеш да си кроиш!
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но накрая си е признала, че мърсувааа. Мъжът й е прав.