Кой организира протеста срещу БФС? Свързан е с Левски или ЦСКА

От СДВР призоваха за мирен протест
15 ное 2023 12:46, Александър Попов
68
Кой организира протеста срещу БФС? Свързан е с Левски или ЦСКА
Снимка: БГНЕС

"Не познавам хората, които организират протеста. Кратък е периодът от време, за да преценим каква ще е бройката на участниците. Относно разрешени събития - до този момент няма. Разрешителните и съгласувателни писма се издават от Столичната община. Организатор е представител на столичен клуб. Познат е по физиономия. Направили сме среща с него. След 16:30 часа ще има повече яснота. Силно се надявам участниците в спонтанния протест да се съберат на улица "Гурко", да проведат законния си протест, но да не опорочат футболната среща", разкриха от СДВР на съвместна пресконференция с БФС и „Национална спортна база ЕАД", на която беше разяснено как ще бъде организирана охраната на двубоя между България и Унгария.

Срещата е утре от 19,00 часа на ст. "Васил" Левски" при закрити врата.

"Три охранителни фирми са наети да обезпечат сигурността на спортното съоръжение. Ако се наложи, ще окажем нужното съдействие. Хората, които участват в тези мероприятия, ще бъдат допуснати в обособена зона и вие ще я видите. Ще се въздържа кой е представител на футболния клуб, столичен е, с голяма аудитория, те са два. 1600 служители са ангажирани, могат да се привлекат и още", казаха от полицията.

СДВР за всяко едно мероприятие работи със социални партньори. Когато има такова голямо мероприятие, се придобива, обобщава и анализира информация. Тази информация се придобива чрез различни партньори, както отива и от нас към тях. Когато може да се опорочи дадено събитие, се изразява мнение - дали ще бъде прието или не, е друг въпрос. Но ние ще продължим да действаме по този начин.

Първоначално протестът бе заявен за 21:45 часа да се проведе на спортното съоръжение. В момента е около спортното съоръжение, тоест на други точки. Представете си служители от самото начало да са наредени на пистата и по пътеходите как ще изглежда самото съоръжение.

Никога СДВР не е казвала, че не може да не се справи с което и да е мероприятие. Дори когато футболната среща бе решено да е в Пловдив, СДВР предложи да окаже съдействие на колегите от Пловдив.

Нещата са изчистени, организационните въпроси се знаят. Това, което зависи, ще бъде направено”, обещаха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: БългарияУнгарияБФС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Киро Парапета ли ви киха пари, за да триете коментари, които не изнасят на статуквото? Или Урсула фон дер Лайен? Хм?
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Протестът не е срещу БФС, а срещу тримата от ИК на БФС - Перуката, Гологлавия и Ем.Костадинов, които 18 години живуркаха под крилото на ББ и сега искат да я карат така.А българският футбол загива и вече се свлякохме дори под нивото на повечето африкански страни и футболни джуджета на Европа.УЕФА има тесни контакти с Б.Михайлов,но не може да продължава да стои зад него. Братята Домусчиеви превърнаха футбола чрез Лудогорец в бизнес,но нац.отбор загина.Тримата забраниха публика на стадиона. Докога?
45
0
 
2
 
! Отговори
Банкеръ преди 6 месеца
Лечков в наглостта си предложи феновете да платят по 100лева билет и да го псуват колкото искат.*** те се канят и да го бият ама много та затова няма да има публика.
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Цялата Мара втасала, Боби най-големият проблем. Агитките вместо да правят зулуми пред стадиона, да вземат да отидат пред Народното събрание да протестират против гнyснотo антибългарско правителство. Ще свършат нещо много по-полезно.
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Протестът е спонтанен и от всички клубове са обединени. Защо търсите под вола теле и съчинявате интриги? Алкохолното управление на БФС се преценява по резултатите. И за финал, прогониха феновете, за да си "управляват" на спокойствие все едно им е бащиния. СДВР ли управлява футбола, така излиза от постановките им?! Прехвърлят от болната глава на здравата. Господа погледнете с в огледалото, какво виждате - ще назова кукловодите - перукан, коща и кмета на Сливен.
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Боби трябва да бъде изпратен на принудително лечение в клиника за алкохолици. Как ще си ръководител пиянка такава, мозъкът му е тотално увреден от отровата.
41
5
 
11
 
! Отговори
Некъф преди 6 месеца
Протеста го организира българския народ, а утре БФС ги чака една голяма сопа
40
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БФС троловете яко са се разписали в коментарите :D
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 19 - Боби ти ли си ?
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ахахаха какъв въпрос , протеста го организира перукан и компания от 18 години насам
37
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
няма значение кой го организира, а тълпата която си мисли, че БФС има отношение към нейното желание е проблема. Протест срещу УС на БФС може да съществува само в БФС, НА СЪБРАНИЯ И ПРОЧИЕ. ОСТАНАЛОТО СА РАЗМИРИЦИ!Отнове се задействат разни агитки и футболна пъблика за постигане на скрити цели по незаконен начин. И с това неумие се занимават всички медии и пр. безделници дори и висши държавни служители демонстрирайки своята некомпетентност и непознаване на закона.
36
5
 
6
 
! Отговори
edin ot... преди 6 месеца
СДВР е съучастник на "бфс"и са ОПГ в погрома на остатъчният "бг"футбол ,полицията е винаги на страната на престъпниците ,крадецът вика дръжте крадеца ,храни куче да те лае!
35
19
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 6 месеца
Не са БФС виновни за състоянието на футбола ни, а точно въпросните 2 агитки. Всички мизерии тръгват от левскарите и бившите цесекари, сега припознали и подкрепящи Литекс.
34
3
 
19
 
! Отговори
ХИЧО преди 6 месеца
Всички на протеста,да изгоним наглата,некадърна Перука.
33
3
 
6
 
! Отговори
Лудница преди 6 месеца
Народа вика: "Шнур за БФС". БеФеСето вика "Шнур за народа".
32
2
 
12
 
! Отговори
до 30 преди 6 месеца
Какво ти е виновно правителството бе папур.
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За всичко това са виновни Перуката, Костадинов и сливенския интелект !!! Такова дъно не е било никога, никога !!!
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега СДВР, като не искат мирен протест на стадиона ще трябва да се готви за военно положение. БФС и тях ги излъга и ги върза.
29
4
 
8
 
! Отговори
Хаос преди 6 месеца
София час пик на Орлов мост на центъра, там събрани ултраси, агитки фенове от цяла българия отпред на моста към това добавете и ункарските фенове и те там. Всичките разярени и ядосани. Голям золум може да пламне.
28
2
 
3
 
! Отговори
БФС създаде хаос преди 6 месеца
Когато националите играят в София, феновете на Левски са в един сектор, феновете на ЦСКА в друг сектор, когато мача се играе в Разград, назионалите са подкрепяни от феновете на Лудогорец, в Пловдив на колежа - подкрепяно от феновете на Ботев, ако се играе някой ден на Лауота, ще го подкрепят феновете на Локомотив. Агитките нямат пряк досег помежу си и има кордон полиция м/у тях. Сега какво става? Всичко живо Левски, ЦСЛА. Ботев, Локо се събира на куп пред стадиона?! Едните за МОЧ дургите против