Хотел като кораб разказва истории край Хамбyрг

"25 часа" разполага със 170 стаи - корабни каюти
21 фев 2012 12:41,
4
Хотел като кораб разказва истории край Хамбyрг
Снимка: adelto.co.uk

Това е първият хотел в пристанищният квартал Хафенсити в Хамбург. Създателят му е бил вдъхновен от контраста между пристанището и морето, между носталгията по родното място и вечната страст към пътешествия, между топлите срещи и болезнените сбогувания...

Интериорът прилича на моряшки дом, но акостирал в чуждо пристанище. Сякаш в хотела са уловени историите на 25  моряка от различни места по света, а фоайето носи духа на карго търговията по корабите.

"25 часа" разполага със 170 стаи, които по-скоро приличат на корабни каюти. Леглата в стаите са двуетажни, а в ресторанта гостите се хранят между дървени стелажи и товарни контейнери – като от типичен корабен интериор.

Овации заслужава сауната, която е разположена на шестия етаж и предлага уникална гледка към града, пристанището и река Елба. Релаксът в нея струва само 10 евро, като в цената влизат бира, вода и плодове.

Хотелът се намира в сърцето на Хафенсити, разположен непосредствено до големи забележителности на Хамбург като Залата на Филхармонията (Elbe Philharmonic Hall), круизният терминал и Музеят на морето. Освен това от него достъпът до центъра на града е много лесен.

За своите гости хотелът предлага автомобил MINI, който е на разположение за безплатни разходки из и около града.

Нощувката в "25 часа" започва от 105 евро, с включена закуска, а за гостите, на възраст, под 25-години има 15% отстъпка. Тя важи и за собствениците на MINI. Хотелът е "нискобюджетен, но луксозен бизнес хотел".

Запознайте се с хотела като разгледате снимките в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
пич преди 12 години
абе вие тука толкова ли я окъсахте, че съ взимати без да сте се видели даже?
3
1
 
0
 
! Отговори
хубавец на 29г. (н1) преди 12 години
Ако си момиче - хубаво ,да те взема с мен ?! :)
2
0
 
1
 
! Отговори
Кики преди 12 години
#1 - успех :)
1
0
 
15
 
! Отговори
GER. преди 12 години
Ех , Хамбург какъв чудесен град си ти ....Преди година работех там за 1500 E. на месец , храната там е по евтина и по вкусна от тук : ))Домъчня ми за родителите ми и приятелите ми тук и реших да се върна , вече 7 месеца стоя без работа а порано като имах такава , не ми платиха ... След седмица отново заминавам и повече никога няма да се върна в родината си :(