Ориенталска пищност в хотел Riad Farnatchi в Мароко

Подарете си един шопинг уикенд в Маракеш
Обновена: 9 мар 2012 09:21 | 9 мар 2012 09:00,
0
Ориенталска пищност в хотел Riad Farnatchi в Мароко
Снимка: adelto.co.uk

Луксозният марокански хотел Riad Farnatchi е разположен в най-старата част на Маракеш и е наистина прекрасно убежище за перфектна почивка в духа и традициите на Ориента. Мястото е перфектно и, ако сте решили да си подарите един дълъг шопинг уикенд из сокаците на Маракеш.

Хотелът разполага с 9 апартамента, 4 от които имат огромни собствени тераси на покрива на сградата. Стаите са обзаведени с уникални, ръчно изработени легла с чаршафи от египетски памук, а всяка покривна тераса има собствено барбекю и шезлонги.

В СПА центъра на хотела има отопляем басейн, хамам (турска баня) и се предлагат различни видове масажи - напълно достатъчно за един истински блажен релакс.

Хотелът е реновиран от бащата на сегашния собственик, който е носител на няколко награди за хотелиерство. Първоначално той е прекарва две години в превръщането на сградата в свой дом, в който да има място и за гости и приятели. В един момент господинът се мести в друг дом и решава да превърне опустялата сграда в хотел. Може би затова Riad Farnatchi прилича много повече на красива, частна къща отколкото на 5-звезден бутиков хотел, но е факт, че е такъв и то от световна класа.

Най-големи адмирации заслужава пищният му интериор, който представлява завладяваща смесица от традиционен марокански стил и модерен европейски дизайн. Атмосферата е едновременно екзотична, удобна и практична.

Пакет от три нощувки, закуски, вечери, разходка до планината „Атлас" и еднодневен шопинг тур с гид из града струват 608 паунда на човек.

Насладете се на пищния интериор на хотела в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари