Хотели за стилно бягство през зимата

Къде да се стоплите по време на зимните месеци
28 дек 2014 22:42, Теодора Драгоева
8
Хотели за стилно бягство през зимата
Снимка: adelto.co.uk

Всеки сезон си има своето собствено очарование, но за жалост ниските температури през зимата не са по вкуса на много хора.

И докато навън е студено и мразовито, същите тези хора мечтаят за някое топло кътче по света, което да ги приюти и да стопли не само телата им, но и техните души.

За щастие, има много места, където може да се радвате на хубаво време, докато България е отдадена на своя есенен или зимен сезон.

Някои от тях са екзотични острови, докато други са сравнително близки държави – от Мавриций, през Маями до Португалия или Египет – възможностите са много.

Ако освен любители на слънчевите лъчи, сте и ценители на хубавите хотели, нашата галерия със сигурност ще ви заинтригува.

В нея може да откриете десет предложения за хотели в държави, които по това време на годината предлагат уюта на слънчевите лъчи и по-високите температури.
 

В галерията на Тialoto.bg можете да откриете стилни хотели за едно прекрасно бягство през зимата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Египетхотелибягство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
3
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
до 3,ами живея си лайф стайла тук, обикалям все по нови и нови места, ако не вярваш ще ти пратя номера ми обади се на видо ще ти покажа наживо центъра на Сидни. А ти ще ми покажеш гетото си ***, на такива скотове им оправямн ориентацията веднъж завинаги, обади се и ще ти покажа кой къде е хахахах
1
2
 
6
 
! Отговори
Пена скромната преди 9 години
Груйо!Екзотичните дестинации изглеждат прекрасни, но аз предпочитам Маями и Тоскана. Особено Тоскана!Да имаш предвид, та да не се чудиш къде да ме водиш тази зима. :)