Продава се остров във формата на пенис

Парче земя от него ще ви излезе 122 000 долара
8 апр 2015 19:58, Мария Дуковска
8
Продава се остров във формата на пенис
Снимка: mavuvaisland.com
Екзотичните острови открай време са атрактивна туристическа дестинация. И докато масово хората отиват там на почивка, тъй като цените са солени, едно райско кътче до Фиджи дава шанс на малко по-заможните да бъдат не просто туристи, а и собственици.

Съвсем наскоро бяха пуснати за продажба парчета от остров Мавува (Mavuva), който се намира само на 3 км от втория по-големина остров в района на Фиджи. Те започват от 122 000 долара и са сравнително евтини на фона на цените, предлагани за подобни екзотични земи.о

На острова няма постоянни жители и той е незастроен. Площта му е едва 42 акра, но това не го прави по-малко привлекателен. Той е пълен с кокосови палми, ароматни цветя, а най-големият му плюс са кристалните води, които заливат белите плажове.

Мавува се отличава от другите острови по нетрадиционната си форма, наподобяваща мъжки полов член, което му спечели името „Пен остров” („пен” идва от „пенис”).

Убедете се в красотата му, като разгледате галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е излюпващо се от яйце птиче. Просто фотографката го е снимала под ъгъла на мечтите си.
4
1
 
9
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Баси винаги съм искал къщичка на някакво екзотично местенце, тоя остров ми излиза по-евтино отколкото декър земя в регулация в село близо до софия...
3
1
 
3
 
! Отговори
Не се продава преди 9 години
Аз, вече го купих този остров !!!
2
2
 
11
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
защо ме изтрихте, Вие от майтап не разбирате ли, или тука само велики мисли трябва да се пишат и да се защитават докторати. Направо се отказах да го копувам този остров.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хе хе по-скоро патенце