Впечатляваща къща на дърво

Истински дом, но във въздуха, а не на земата
27 юни 2015 18:37, Теодора Драгоева
7
Впечатляваща къща на дърво
Снимка: Foster Huntington

През 2011 година Фостър Хънтингтън прави нещо, за което много хора само си мечтаят. Той напуска работата си, купува си ван и решава да избяга от градската джунгла на Ню Йорк. Дълго време той обикаля САЩ, като публикува множество фотографски книги, включително една, озаглавена „Домът е там, където паркираш“.

След три години номадски приключения, 27-годишният фотограф решава най-накрая да се установи някъде. Ето защо той и група негови приятели се обединяват, за да построят къща на дърво в западен Вашингтон, близо до границата с Орегон.

Фостър избрал мястото, тъй като е в близост до Портланд, но все още сред природата и на дистанция от града. "Винаги съм обичал къщите на дърво. Така че си помислих, че е време да си построя една. Имах желание да направя място, където приятелите ми биха искали да дойдат“, обяснява идеята за приказната къща фотографът.

След една година проектът се превърнал в реалност. Всъщност домът се състои от две отделни къщи, като всяка от тях е с големина около 20 квадратни метра. Едната се използва за работилница, докато другата е превърната в малък дом. Помежду си те са свързани с почти 8-метров мост.

В галерията на Тialoto.bg може да разгледате как изглежда сбъдването на една детска мечта или казано с други думи – приказната къща на дърво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ровейки за Корени и труфи покрай Основите на новият дом ако по стъблото и листата на дървото не се намерят Гъсеници, Мравки или Скакалци се обикалят съседните къщурки посредством Скоковете от Клон на клон
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И как се изхранва?
4
0
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
НА ВОЛЯ СРЕД ПРИРОДАТАХАХААААААА :D
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тоя как извършва биологичните си нужди в тази къща?
2
1
 
10
 
! Отговори
Чудесен дом преди 8 години
НОВ ДОМ ЗА Обама и Себеподобни от Клон на Клон и Дирекно в КЪЩУРКАТА
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не върви освен за ГаргитеАЛБАТРОСИТЕ СА ДАЛЕЧ ОТ ПОЛИЗРЕНИЕТО НЯМА Я КАРТЕЧНИЦАТА!!!!!!