Тръмп: Путин ще ме уважава, ако стана президент!

Той добави, че ще се разбира добре с руския президент
1 авг 2015 22:29,
134
Тръмп: Путин ще ме уважава, ако стана президент!
Снимка: архив, Reuters

Американският милиардер и кандидат за президентската номинация на американските републиканци Доналд Тръмп смята, че ще може да си спечели уважението на руския президент Владимир Путин, ако бъде избран за президент на САЩ, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

В интервю за Си Ен Ен Тръмп каза: "Путин ще ме уважава, ако бъда избран за президент. Уверявам ви". По-рано тази седмица пред журналисти в Шотландия Тръмп каза, че ако спечели изборите в САЩ, той ще съумее добре да се разбира с Путин.

Вчера Тръмп заяви, че Крим е европейски проблем, а не проблем на САЩ и последните трябва да се включат в разрешаването му, само ако европейците ги помолят за това.

Според последните допитвания до общественото мнение Тръмп запазва лидерството пред останалите претенденти за републиканската номинация. Допитване на института Ипсос показва, че за него са готови да гласуват 24,9 процента от анкетираните. Следват бившият губернатор на щата Флорида /12,2 процента/ и бившият губернатор на щата Уисконсин Скот Уокър /9 процента/.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Neznam dali shte ima uvajenie ot Putinama na 100% Puti shte mu predloji da prevzemat svetat!
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука много аналитици се навъдили.
12
7
 
15
 
! Отговори
NEVER AGAIN GREAT преди 8 години
USA - Империята загива бавно, но неуклонно. Което е добре за нас и целия свят. Ние ще сме СВОБОДНИ , again
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 14То Килъри е отдавна прочетен вестник, приятелю. Доколкото мога да съобразя от старите серии на Мульт Личности случило се е преди 2010 г. Само дето в ролята на Дядо Иван не е бил баш шефа, а негов добър и висок на ръст съмишленик.
10
2
 
34
 
! Отговори
До 21: преди 8 години
1. Тръмп е бизнесмен и ще се съсредоточи предимно към американския бизнес и индустрия. Това ще стабилизира страната и САЩ няма да се нуждаят от военни конфликти за да поддържат стандарта си.2. Буш не е много умен, но е мъжкар. Ще се разбират с Путин по техните глобални проблеми, но не знам какво отражение ще има за останалите страни.3. Хилъри е болна. Тя се радваше в интервю когато убиха жестоко Кадафи (вкарваха дуло на автомат в ). Непредсказуема и опасна за света.
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 15Елементарно бе човек-страх ги е.Единствената държава която не могат да унищожат с атомна война са те.При всички останали знаят-"Квото и да стане винаги можем да ги победим без особени последствия".А руснаците подържат технологично възможноста за 'взаимно сигурно унищожение" или 'mad".Сега нали разбираш,че нито едните нито другите няма просто току така да кажат "ние ще си унищожим воените технология и ще се разпаднем за да са спокойни другите..Голяма игра е.От десетилетия.
8
1
 
15
 
! Отговори
УВАЖАВАЙ преди 8 години
За да те уважават.Тръмп за да каже ,че Путин ще го уважава значи ,че самият той ще го уважава.А старите хора са го казали отдавна.Погледни ме с едното ,че да те погледна с двете.Обаче какво ще стане ще видим.Много ме съмняват ждудите
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам Щатите нямат нито един читав кандидат за президент.==========Тоя е най-малкото зло.Хилъри е болна (има мозъчен тупор) и най-вероято ще има конфликт с Русия,Буш няма да пипа Русия но ще затрие някоя друга държава като Ирак с милиони убити жени и деца.
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако американските политици бяха наистина умни и с визия за бъдещето,те щяха да имат Русия като пръв партньор и приятел.Нито арабите, нито Китай, нито Индия следват християнските ценности -това са различни светове, различни ценнности и норми.
5
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новият президент на САЩ ше се казва Хилъри Клинтън,този мушмурок няма никакви шансове :)))))))))===============Ако тази ненормална баба стане президент ще има ядрена война,на нея не и пука защото има тумор/рак на мозъка
4
1
 
7
 
! Отговори
do 7 преди 8 години
Ако каже, че иска да вземе участие в казуса - ЗАЩО ВЗЕМА УЧАСТИЕ? ако каже, че не иска - ЗАЩО НЕ ВЗЕМА УЧАСТИЕ?Ти *** ли си? Какво точно да каже човека за да ти угоди??
3
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека да се абстрахираме от русофилство и русофобство -я кажете какво очаквате от Русия след като Обама за да си вдигнерейтинга беше решил да прави военна американска база в Крим.Какво да прави Путин в тази ситуация - да кърши китки и да се обяснявакато ученчка, че нищо не е станало като американските ядрени ракети могатза минути да прелетят от Крим до Москва?От Тръмп се иска само едно - реиндустриализация и връщане на индустриите в САЩ,така долара ще има покритие баз да правят войни.
2
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако жена стане президент на сащ, и америка с президент путин и русия с президент путин!
1
7
 
34
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Е.ати и комплексарите са станали тези *** щом вече се чудят как да спечелят уважението на Най-Големия!?