Милиардерът Дейвид Рокфелер почина на 101 години

Издъхнал е в съня си в дома си в Ню Йорк
253
Милиардерът Дейвид Рокфелер почина на 101 години
Снимка: БТА

Американският милиардер, банкер и филантроп Дейвид Рокфелер почина в САЩ на 101 години, информират световните агенции, цитирани от БТА.

Той е починал спокойно в съня си тази сутрин в дома си в Покантико хилс, Ню Йорк, уточни говорител на семейство Рокфелер, цитиран от Асошиейтед прес.

Дейвид Рокфелер е шестото дете на Джон Д. Рокфелер Джуниър и внук на съоснователя на Стандард ойл (Standard Oil) Джон Д. Рокфелер.

След като починаха по-големите му братя и сестри, Рокфелер бе начело на обширна мрежа от семейни интереси - както бизнес, така и филантропски - простиращи се от опазване на околната среда до изкуство.

Той ръководеше банката, която сега носи името Джей Пи Морган Чейс (JPMorgan Chase).

Чествайки 100-ния си рожден ден през 2015 година, той дарява 1000 акра земя до национален парк в Мейн.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо никога Форбс не слага рокфелер в класациите си. Дори днес излезе поредната. Защото богатството на този иззрод е трилиони, а не някакви милиарди. Трябва да си луд, да се възхищаваш на този бандитски клан.
101
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре ще черпя на работа йухууу
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 109TAKIVA NE VIARVAT V BOG, TISE ZABLUJDAVA6 !
99
0
 
22
 
! Отговори
пророка преди 7 години
е как е умрял бе, не е възможно? :))"Посветените" не умират бе, те преминавали в друга, по-висша форма на трептене и е твърде вероятно, жадната му, ненастина душица, изпълнена с кръвта и страданието на хората, които е ограбил през годините, вече да се е преродила в някое новородено рептилче, в някоя тревичка или храстче, върху което ежедневно се изпикиват (без да подозират), дечицата на тези, чията кръвчица е изпил през годините!
98
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе оставете го тоя днес умря и създателя на лада нива. Поклон пред гения инак нямаше 20 год. с какво да ходя до село. Те път няма да направят и в следващите 20 год. ама с нивичката съм там.
97
4
 
3
 
! Отговори
ВЪПРОС ? преди 7 години
Жалкото е, че се караме кой бил по-добър, Русия или САЩ, които търсят вличние, което дори е нормално...Докато политиците ни, ЗА ДА ЗАБОГАТЕЯТ СИ ПРОДАВАТ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!!!На *** Нинова къде учи синът и?
96
0
 
12
 
! Отговори
93 до Въпрос? преди 7 години
Аз никога не съм казвал обратното. Абсолютна истина е че продажниците и престъпници които управляват тази страна 30 год, а продадоха за жълти стотинки и лични облаги, и че водят най к....венкката политика. Че са *** на ЕС,САЩ и че до вчера размахваха партийната книжка, и днес се пишат евроатлантици. Което казвам е че Рокфелер е един и.зрод, и е виновен за милиони човешки нещастия, и това е така. Така че да говоря против него, не ме прави комунист
95
4
 
1
 
! Отговори
ДО 93-Странджата и в преди 7 години
Как стига с тия комунисти бе юнак? ,,Вманячили сте се". По същия начин може да кажем,,Стига с тоя Хитлер,вманячили сте се. Комунисти и нацисти винаги са били и ще бъдат мразени ***. Само зло носят на хората с утопичната си философия и жестокоста си.Вманячени ???На колко си години?
94
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да го прости!
93
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До турчинапрочети коментарите в кръчмата на дейлимейла, шампанско се лее щедро от час.но 100-годишното уиски си го пазят за унгарския фондациен спонсор.
92
5
 
10
 
! Отговори
До 102 преди 7 години
Бъркаш жестоко мой човек! Ердоган и Путин са просто пионки на тези психопати!
91
0
 
3
 
! Отговори
do 102 преди 7 години
До Анонимен: Да, сбъркали са - че са се родили
90
7
 
12
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
Да бъде ката Летящия Холандец. Никога да не намери покой!
89
7
 
16
 
! Отговори
ВЪПРОС ? преди 7 години
до 93Курнелия Нинова си продава г.ъза и на двата фронта дами и господа!!!(САЩ, Русия)И проблемът не са САЩ и Русия, които търсят влияние, те винаги ще го правят...ПРОБЛЕМЪТ СА ТОЧНО НАШИТЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ, ГОСПОДИНЕ!!!
88
4
 
8
 
! Отговори
RADVAI SE,SEGA преди 7 години
SADAM HUSEIN I MUAMAR GADAFI TE 4AKAT S OTVORENI OBIATIA ZA DA TI SMA4KAT JIDOVSKATA GLAVA KATO NA ZMIA......PARITE TAM NE VAR6T SA6TATA RABOTA KATO NA ZEMIATA, A KATRANA V KOTELA E MNOGO GORE6T I TEJAK. :))))))))))
87
5
 
23
 
! Отговори
браво преди 7 години
сега и сорос да се гътне и всчико чук
86
16
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОС ? преди 7 години
до 93 Има мнооого други, които са вършили още по-големи злини! Ще се яви друг КУПОВАЧ!По-важно за мен е, че бивши "комунисти" в ляво и дясно (слагам ги в кавички, защото са най-големите капиталисти), продължават да ограбват и ПРОДАВАТ държавата и на Русия и на САЩ, А ВИЕ ТУК ГИ ЗАЩИТАВАТЕ!!! И спорите, кой е добър и кой лош хахахаха Жив пример е *** Нинова, която беше и в СДС и в БСП!!!Те си продават държавата ни ,а вие тук защитавате СТРАНА, което е смешно....
85
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
още един бандит си е заминал още хиляди такива като него трябва да си отидат от този свят.Светът няма нужда от зверове.
84
6
 
29
 
! Отговори
! преди 7 години
Днес е празничен ден, отиде си един от демоните които носят много мъка и нещастие на света! Дано гние в ада!!
83
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забогатял е от световните войни и америкаските колонии.