Facebook, Google и Twitter ще отговарят пред комисията по разузнаване към Сената

В рамките на разследването за възможна руска намеса в президентските избори в САЩ
28 сеп 2017 18:18, Екип на Bloomberg
8
Facebook, Google и Twitter ще отговарят пред комисията по разузнаване към Сената
Снимка: Pixabay

Ръководителите на Facebook, Google и Twitter са поканени да свидетелстват пред американския Конгрес в рамките на разследването за възможна руска намеса в президентските избори в САЩ през 2016. Това каза главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria. 

"Съветник в Сената заяви, че ръководителите на трите компании са били помолени да се явят на публично изслушване в комисията по разузнаване към Сената на 1 ноември".

По думите му представители на Facebook и Google потвърдили, че са получили покани от комисията в Сената, но не казали дали ще се отзоват. Twitter не е бил открит непосредствено за коментар. 

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Аман от наркомани преди 6 години
Поради неправилен превод от АНглииски на руски / на руски се чете това което се пише а на англииски се пише RUsia а се произнася РЪШЪ..ВМесто да обевят ембарго на зоната РЪШЪ между виница и черновци в Киевска Русия обявиха ембарго на Москва..
4
0
 
0
 
! Отговори
JJIvanov geolog преди 6 години
Извънземни нашественици ги ползват з а недопустими обемно проникващи проучвания и нагли манипулации.Наглите нашественици подпалиха Либия,Сирия,Йемен,Ирак,Украйна чрез цифровизация и нагло престъпни съоръжения вградени в лични документи и банкови карти..Голям проникващ манипулатор внушава на нарочно наркотизирани в САЩ че това са "ръшъни" проникнали при първото пришествие извънземни криещи се в регион РЪШЪ между Черновци и ВИница в Киевска Русия.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Проблемът не е са руските хакери, а самите компании. Държавата не обича, да дели монопола си над разузнаването с гражданите си.
2
2
 
2
 
! Отговори
11 преди 6 години
Да бе, те руските хакери ползват социални мрежи и търсачка. Прекалено идиотска работа ...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днеска е четвъртък едно време време се сънирахме бе яко време хапвахме си питка с четри гарнитура пиехме лаваца с кола ех спомени а бехме млади