Убиецът на Филип Кирилов - 35-годишен таксиджия

Българинът беше застрелян в САЩ в неделя
Обновена: 2 юли 2018 09:40 | 28 юни 2018 10:52,
42
Убиецът на Филип Кирилов - 35-годишен таксиджия
Снимка: Go Fund Me

Шерифската служа на американския окръг Окалуса, Флорида сподели подробности около случая с убития български шофьор Филип Кирилов в САЩ.

Убиецът на Филип Кирилов - 35-годишен таксиджия
Снимка: Okaloosa County Sheriff’s Office

Припомняме, че 29-годишният младеж беше застрелян в своя ван от неизвестен извършител в неделя сутринта. Тялото му беше открито на паркинга на бул. "Санта Роза" между Дестин и Форт Уолтън Бийч.

Полицейските служби на Окалуса задържаха заподозрян за убийството. Мъжът е 35-годишен таксиметров шофьор. Тимъти Лейн Андерсън бе арестуван във вторник.

Ванът на Филип Кирилов бил оборудван с камера за видеонаблюдение, която записвала от предното стъкло. На записът се чува мъжки глас, който казва на българина къде да го закара. 30 секунди по-късно се чува първият изстрел, последван от още два. След това камерата улавя заподозреният да бяга. 

Разследващите полицаи моментално правят запитване до Uber, за да проверят всички данни, свързани с работата на Филип Кирилов. От шерифската служба намират пътник на име Джо Смит и телефонен номер, който се оказал марка Тракфон.

На 25 юни представители на властите забелязват подозрителен мъж в заведение за бързо хранене. Полицията установява, че това е Тимъти Андерсън. На видеозаписи от различни камери за наблюдение разследващите успяват да проследят движението на мъжа. Вижда се как той влиза в магазин и си купува Тракфон. Номерът на мобилното устройство съвпада с този, от базата данни на Uber.

Разследването по случая продължава. Властите на Окалуса призовават всеки, който има информация за убийството на Филип Кирилов да се свърже с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: шофьорСАЩубийствоUber
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не са хванали. Просто знаят кой е. Ще го търсят и те десетилетия, като хване сега през десет щата в единайстия. А са разбрали кой е защото в колата е имало видеонаблюдение. Иначе случая отиваше след година в забравени досиета. Така е навсякъде. Не само тук. А тук един депутат миналата седмица точно поиска всички автомобили да бъдат оборудвани с камери, точно заради такива случаи и разследвания на ПТП, но тогава всичко живо гракна срещу него.
7
6
 
27
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Тези не си оставят магарето в калта
6
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само са го хванали, ами двете имена, снимка.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много кофти за семейството.Колко са превъртяли хората...
4
10
 
43
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До ДааАз пък ги харесвам американците, щото тяхната полиция работи.
3
17
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червени кратуни, виждате ли как работи полицията в Сащ ?
2
2
 
70
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Баси... цак, цак, цак... и го хващат за нула време... тука оня *** дет закла онова момче в парка цяла година не можаха да го разберат кой е при все, че цялото даскало е знаело, а сега още 5 години нема да могат да го осъдят, а тоя съм сигурен, че за нула време ще получи доживотна...
1
7
 
67
 
! Отговори
Даа преди 5 години
не ги харесвам американците, но тяхната полиция работи. Не чакат някой да пусне брада, или да помпи месеци във фитнеса и да качи килограми и тогава да го търсят.