Наказаха US съветничка заради портрет на... Путин

Той бил поставен на място, където трябвало да има портрет на Тръмп
19 авг 2018 16:48, Красимир Ангелов
94
Наказаха US съветничка заради портрет на... Путин
Снимка: Reuters

Съветничка на лидер на демократите в Конгреса на американския щат Колорадо бе наказана, защото съдействала за окачване на портрет на руския президент Владимир Путин в зала, в която се окачвали портрети на американски президенти, близо до мястото, на което трябвало да бъде поставен портрет на Доналд Тръмп, предаде Асошиейтед прес.

Случката станала през юли. Мястото за портрета на Тръмп останало празно, защото не били събрани необходимите 10 000 долара за неговата направа. Прогресивна група, нарекла се "Прогрес сега за Колорадо", решила да постави портрет на Путин в галерията с президентските портрети в сградата на Конгреса на Колорадо.

Сътрудничката на демократката и председателка на долната камара на местния Конгрес Крисанта Дюран - Кейти Марч, използвала правомощията си и баджа си за сигурност, за да позволи на членове на групата да внесат портрета. Той престоял в галерията за кратко.

Сенатор от Демократическата партия го видял и си направил снимка с него, а после я качил в Туитър. Така се стигнало до санкционирането на Марч и срещу нея били предприети дисциплинарни действия.

Портретът бил махнат веднага, а на Марч било отнето и правото да влиза в сградата на Конгреса без проверка за сигурност. Тя вече се извини за действията си.

От групата "Прогрес сега за Колорадо" отбелязаха, че портретът на Путин е целял да накара обществеността да осъзнае опасността от руското влияние върху Тръмп.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
обикновена тъпота.............
52
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
51 Точно руснаците паразитират за сметка на нас българите. Справка отрицателното ни търговско салдо с тях и то отрицателно не в проценти а в пъти почти ДЕСЕТ пъти.
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
49 а кои е спечелила
50
1
 
9
 
! Отговори
До: Митев преди 5 години
ЕлиМи нищо няма да се случи.Владимир има развито чувство за хумор!Знаете за Германия.Лесно е да генерираш конфликт - САЩ,трудно е да успокоиш маса, търсеща реванш.Това е разликата между истинския човек и ***, вегетиращи, черпещи ресурси от конфликти.Паразитът иска да обезсили и да консумира - чуждотоЧовекът е по-силен, създава илач, и освобождава тялото си от паразита.Често паразитът приема търпението на Човека като слабост, докато на Човекът не му писне.Наполеон, Хитлер, Швеция
49
1
 
1
 
! Отговори
Едо преди 5 години
На духовно много прости хора можеш ли да дадеш разумен съвет? Не можеш! Няма как! Защото: ,,ВСЕКИ ЧОВЕК УТВЪРЖДАВА СВОЯТА СИ ПРАВДА, НО ГОСПОД ИЗПИТВА СЪРЦАТА". И : ,,ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ЩО ПАЗИШ, ПАЗИ СЪРЦЕТО СИ, ЗАЩОТО ОТ НЕГО СА ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА". И: ,,И НИКАКВА ГНИЛА ДУМА ДА НЕ ИЗЛИЗА ОТ ВАС, А ВСИЧКО ДА НОСИ БЛАГОДАТ НА ТИЯ, КОИТО СЛУШАТ". И:,, ЗА ВСЯКА ГНИЛА ДУМА ЩЕ ОТГОВАРЯМЕ ПРЕД ОНЗИ, КОЙТО СЪДИ СПРАВЕДЛИВО". ,, НЕ СИ ОТМЪЩАВАЙТЕ, БРАТЯ, НО ДАЙТЕ МЯСТО НА БОЖИЯ ГНЯВ...".
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 46Чалгата момчеее , чалгата не прощава !И кои войни е загубила Русия до сега ?
47
4
 
8
 
! Отговори
Митев преди 5 години
До Анонимен Защо ли не окачат в Русия портрет на Тръмп вместо на Путин? И какво ли ще се случи с човека, който го направи?
46
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много бойна таз ваща русия, а всички войни ги е загубила досега. Да се готви за войната с Китай. Горките русначета. Не стига, че са гладни и боси, ами сега ще им отнемат Сибир.
45
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хора нали в тази Америка е демокрация,нали те обясняват на целия свят как трябва да се живее демократично а то какво се оказа че там е диктатура като по времето на ранния Сталин...и то само за един портрет,представете си ако Путин беше на некоя сватба там....
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаем ги американските военни кораби - един контейнеровоз им стига.Пък и знаем за разговорите им с морския фар.
43
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ "ФАКТ" НЯМА ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК. Многото железа нищо не значат. Русия е един огромен непотопяем самолетоносач. С ракети от Каспийско море покриват цяла Азия. С ракети от Мурманск покриват цяла Америка. За какво са им самолетоносачи.
42
4
 
10
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
До Факт!Абе, я вземи първо си оправи правописа, пък после се отдавай на "сложни" разсъждения! Ама това пък хептен не ти се отдава! Това козяците до един сте като Плевнелиев - преписвате от листчето дори с правописните грешки!
41
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия не може да спечели войната срещу СПИН, АЛКОХОЛ и НАРКОТИЦИ, тръгнали да се репчат на цивилизования свят. Когато чуя, че един единствен човек иска да емигрира в руския ке* ще призная, че е стигнала нивото на африканските държави. Дотогава остава последната дупка на планетата земя.
40
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт!.Повтарям - момче, махни се от оная държава ! Животът в мизерия и лишения води до оскотяване и до изкривено възприятие на заобикалящата те реалнст !.Ако беше толкова лесно - защо до сега сащ не са въвели "демокрация" в Русия ?
39
5
 
5
 
! Отговори
Мислител преди 5 години
Немците са западните руснаци които пък са източните българи.И трите държави се харесват но защо.Нека да погледнем дълбоко и да анализираме.И трите нации са лъжливи пияници нагли престъпници и конекрадци.Нагли некъпещи се и примитивни.Ето откъде идва тази либоф.
38
2
 
10
 
! Отговори
Каскет до Факт преди 5 години
Кой те пита какви модели искаш - ти си на супер-лайнера Титаник а той неумолимо се насочва към Дъното - грабвай някоя дъска и напускай палубата с илюзиите,защото времето за капризи приключи - чааак до следващото прераждане
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краварите започват да се сещат , кой в действителност е шефа на света !
36
14
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
До АнонименГотвят дрънци Русия ще загуби войната та тя няма технолгии няма нищо.еле па немската ко.на един самолет няма да излети от смешните им летища.И рибетроп и Моло.тов ще ядат як бой.Америка има 7 ядрени самолетоносача Рашка ни един Америка има 5-то поколение рашка нема нищо Америка има 14 атомни подводници рашка има 6 стари совецки.Франция и Англия имат атомно оръжие Рашка нема нищо има бутафорни надуваеми Искандери.Тва е Рашка!Понял дорогой!
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност, кой знае. Понякога стават невероятни неща. И Третият Райх беше хилядолетен, а пък какво стана.... Елате да плачем.
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"А пари за портрета на Путин откъде взеха?"...................От Шорош.