Обичайните неща в US детската стая: Кукли, колички и автоматична пушка?

Десетки деца в САЩ са възпитавани в любов към оръжията от малки
Обновена: 31 мар 2019 17:20 | 31 мар 2019 17:15,
99

Наред с играчките в детските стаи на някои деца в Америка може да бъдат намерени и съвсем истински оръжия.

Дан Робъртс е страстен почитател на оръжията и децата му са израснали с огнестрелни оръжия покрай себе си. Започнал е да учи дъщеря си да стреля, когато тя била едва на 5 години.

"Когато беше на 5 г. я взех във вксута си и й дадох да стреля с моята малокалибрена пушка, за да свикне със звука и да не се плаши", обяснява Дан пред DW. Обяснил на Шайен и правилата за безопасност.

Почти 10 години по-късно Шайен вече тренира спортна стрелба и дори вече има спонсори. Хиляди нейни връстници протестират за забрана на огнестрелните оръжия в страната, но тя държи своите пушки в детската стая - между роклите от последния училищен бал.

Шайен смята, че е добра идея учителите да са въоръжени, защото така могат да спасят учениците си.

Баща й Дан смята, че не е никак лошо, че децата му могат да стрелят. Той вижда опасности зад всеки ъгъл и е на мнение, че щом децата му могат да стрелят, те са в по-голяма безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
2
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До SSА виж , за крадец в дома съм съгласен , но трябва да има специален закон ,който да те задължи да държиш оръжието си само вкъщи в специален сейф за да не може децата ти да направят беля ! Ако те хванат с това оръжие на улицата сред хората дори и да е скрито под якето ти и да не си излязъл с цел да правиш беля , да ти наложат една солидна глоба и да ти конфискуват оръжието ! Оръжието само вкъщи , на улицата никакво оръжие !
29
5
 
3
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Купуването на оръжие с цел " самозащита " е мания на стахливи хора и също така мания на хора пристрастени към оръжие ! Тоест 2 вида хора купуват оръжие за самозащите , едните са страхливците ,другите са пристрастените към орижие ,които обичат да си го държат пистолета в ръка ,да го почистват ,да му се радват и възхищават колко е красив и тъй нататък ! Пак казвам ,аз ако реша да те гръмна ,ако ще и 4 пистолета да имаш в себе си ,няма да ти помогнат , ще те гръмна без да се усетиш !
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ,че не знаят за руските богатири какво владеят и ще смачкат американската армия със един замах !
27
0
 
5
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
На 15 години е нормално да тренира стрелба. И ние в 8-ми клас ходехмен, стреляли сме с въздушна и с флоберка. На 17 на военното обучение стреляхме с истински калашници. Сега на моите съм им взел въздушна пушка да тренират.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияЧовек може да си купи с цел самозащита. Всеки един българин трябва да има оръжие.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27Това че има нa няколко милиона няколко лудо неозначава че хората трябва да не притежават оръжие.
24
7
 
5
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До АнонименЧовек с оръжие е свободен човек....................................Оръжие трябва да има само армията и полицията ! Цивилен гражданин с оръжие ,това е паникьосан човек , а не свободен човек ! Той живее в страх , страхува се дори и от сянката си , от всеки ъгъл очаква някаква изненада ! Другата причина човек да си купи оръжие е да убива , по-скоро става въпрос за бракониерство ! Както писах преди ,ако ще и Калашников да си купиш с цел самозащите , аз ако съм решил ще те гръмна !
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А после автоматична пушка, трупове и самоубийство в US училището.
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТурчинВсеки човек трябва да притежава оръжие даже мисля че може да се продават и в супермаркетите
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТеоИма хора които искат да са подготвени ако домът им е връхлетен от такива подобни.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияЧовек с оръжие е свободен човек.
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До славянинНацията е много добре.
18
6
 
3
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
С лопата да ги ринеш ненормалниците по света !Щом децата му имали оръжие значи са били в безопасност ?! Ех Боже ,прибери си вересиите ! Аз ако искам да те убия ако ще и Калашников да имаш пак ще те убия ,дори няма да се усъмниш в мен , ще те гръмна ей така както се разминаваме на улицата , както се усмихвам срещу тебе хич няма да забележиш ,че ще те гръмна ! А има още поне стотици начини да гръмнеш някой без той дори да те забележи ! Е тогава каква полза от оръжието което си купил ?!
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз мислих да купя такива играчки на сина но жена ми ме спря.
16
0
 
7
 
! Отговори
Тео преди 5 години
До ЕвреитеНима се опитвате да кажете, че Тръмп е контра на еврейското лоби в САЩ. Хайде сега кажете кой друг президент преди него е признал Йерусалим за столица на Израел или Голанските възвишения за израелска територия? Може би "евреите" Клинтън? Я виж какъв хубав зет си е взел, сигурно си е казал като се обичат младите да се вземат, нали?
15
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
американеца е роден свободен човек, а не комунистически, съветски роб
14
1
 
6
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Постоянно облъчват редовия американец, че зад ъгъла се крие кръвожаден сириец, иракчанин, афганистанец или ... какъвто и да е, според поредната война, която са започнали. Дават на всеки правото да си купи оръжие и за това без война всяка година загиват над 40 000 души там при инциденти с оръжия. Най-лесно се управлява народ със страх и параноя. Но тези не си дават сметка, че ако стане някакъв катаклизъм с държавата им, имат около 200 милиона параноични кукута с оръжия в ръка! Няма да е весело!
13
0
 
3
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Сащ са миролюбива държава ! Всички там са миролюбиви. Нормално е всеки миролюбив човек да има автоматична винтовка в къщи. Даже и момиченцата. А за И-диота по-долу, дето сравнява малокалибрена с въздушна пушка, мога да кажа само - *** да учиш! Ако не ти се учи, вземи въздушна пушка и стреляй с нея от 200м в мен, после остави аз да стрелям с флоберката по теб от същото разстояние! ***!
12
0
 
7
 
! Отговори
.22LR преди 5 години
Малокалибрена не значи въздушна.Това си е нормално и много опасно оръжие.
11
7
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Ами нормално щом дъщеря му тренира спортна стрелба да има въздушна пушка. Ако беше тренирала фигурно пързаляне щеше да има кънки.