Тръмп "се зае" със социалните мрежи, подписва специална заповед

Той вече заплаши да ограничи работата на платформите
28 май 2020 08:23, Елка Василева
49
Тръмп "се зае" със социалните мрежи, подписва специална заповед
Доналд Тръмп. Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп ще подпише специална заповед, засягаща социалните мрежи, каза говорителката на Белия дом Кейли Макенъни.

Конкретното съдържание на заповедта все още не е ясно, но тя идва, след като Тръмп заплаши да ограничи работата на платформите.

Още по темата

Социалната мрежа Тwitter започна да маркира някои публикации на Тръмп с призиви читателите да проверяват изнасяната от президента  фактология, припомня БНР.

Според Тръмп това е заглушаване на консервативните гласове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз като казвам, че солариума е вреден, не ми вярвате
23
11
 
46
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
Така наречените соц. медии са под пълен комунистически контрол и денонощно бълват лъжи във вреда на всеки дръзнал да им се опълчи! При тях двойния аршин е НОРМА! Реално те са ЦЕНЗУРИТЕ на СВОБОДНОТО слово, и ПИЩЯТ за да запазят тази си превилегия на вечно правите комунисти! Бог да пази Тръмп и ДАНО ЗАКРИЕ тези СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ " медии"!
22
7
 
47
 
! Отговори
Bлк преди 3 години
Абсолютно прав е. Постоянно си трият нелицеприятни факти и коментари за *** идеологията и тем подобни. Всеки консервативен възглед е атакуван и трит. В БГ и огромен център на Фейсбук с над 600 човека, които само това правят.
21
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня ден гледах видео,в което обясняваха,защо Тръмп е станал президент,обяснението беше,че защото не са искали Copoc да влиза в президентството чрез Клинтън.Само да допълня,че това го разказваха самите американци на постове,а не някой политолог или хора от чужда държава.
20
16
 
46
 
! Отговори
До до 7 преди 3 години
Ако ти си доволен от Тръмп , това показва колко ти е акъла. Защото умните и интелигентни американци не могат да го понасят и се срамуват от рижавото недоразумение. Всичко което той прави е с едничката цел - да бъде преизбран . Не го интересуват хората , лъже безогледно , а ти ако си толкова наивен да вярваш колко е велик и че всичко което прави е уникално и никога не се е случвало си е твой проблем. Извади си главата от *ника и погледни действителността.
19
6
 
40
 
! Отговори
До6 преди 3 години
Най великата демокрация??? Това е страната с най много затворници на процент от населението. Страната с най-продължителните присъди. Там ако пръснеш на обществено място си в затвора, пък недай си боже да се изпуснеш може и смъртна да ти наложат.
18
11
 
41
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Дядото обезумя ... пак ...
17
1
 
38
 
! Отговори
Цензура преди 3 години
НО демократична, точно в полза на демократическата партия
16
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня ден гледах видео,в което обясняваха,защо Тръмп е станал президент,обяснението беше,че защото не са искали Copoc да влиза в президентството чрез Клинтън.
15
9
 
44
 
! Отговори
123 преди 3 години
Много ми е интересно, ако ограничат или спрат соц. платформи ,къде Тръмп ще дращи глупостите си и как ще манипулира феновете си. Защото никоя медия освен Фокс Нюз няма да му дава да възможност да плещи каквото му мине през малкото мозъче. Тръмп ми прилича на кобра - напада всеки който му се изпречи.
14
9
 
45
 
! Отговори
Ди14 преди 3 години
Прав за кое? Че САЩ се очертава да бъде страната с засегната най много от пандемията! Че вече над 35 милиона Американци разчитат на помощи! Че се опитва да сложи под похлупак Интернет пространството!Че след края на неговият мандат който се очертава да бъде на есен,САЩ няма да са вече това което бяха!
13
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е тези "платформи" да бъдат определени като "издателства". Цензурата срещу консервативните потребители е страшна наистина.
12
10
 
49
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Всеки среден ,работещ и нормален американец е доволен от президент Тръмп,който прави всичко в интерес на страната,въпреки клопките които му остави Обама ! Мързелите,латиното и тези които искат ,,демократичен социализъм?!?!" в САЩ не са доволни. Въпреки проблемът с Ковид-19 ,той ще бъде преизбран без проблем......А поста ти показва колко е прав!!!
11
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Тръмп спре фейсбук, инстаграм и туитер ще го призная за Велик
10
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗА !!!!Какво значи да се редуцира. В случая *** не са издържали да четат дивотиите на Тръмп и са сложили един маркер все пак хората да проверяват какви ги плещи тоя малоумн1к!!!
9
2
 
43
 
! Отговори
zer преди 3 години
Ами реално ще е тъпо ако само тръмповите туитове маркира. fake news идват от всички страни, не само от него.
8
11
 
42
 
! Отговори
ЗА !!!! преди 3 години
Абсолютно прав е!Трябва да се ,,редуцира" този нет. Като гледам тук у нас че сайтовете заприличват на стената на гаров нужник.Всеки плямпа каквото му падне ,безнаказано и безмозъчно. Трябва да се обуздае това безумие ,в което в ръцете на илитерати,***,ненормални,недорасли и всякакви люде попада лаптоп,таблет и т.н. и те пълнят форумите с фейкове, цинизми и п.р.о.с.тотии! И всичко е анонимно и безотговорно!
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5 - Не сте прав/а. Ако някой е фен на Сталин или Хитлер, ще поиска на него да му я напише някой, не той да я пише сам.
6
17
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Тръмп! Бой по либерастите!
5
16
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рядко тъпо парче,което е на път да превърне САЩ във второстепенен играч.