Джо Байдън и Камала Харис - Личност на годината според "Тайм"

В класацията те изпревариха Тръмп и медиците на първа линия
11 дек 2020 07:32, Елка Василева
57
Джо Байдън и Камала Харис - Личност на годината според "Тайм"
Снимка: архив, БГНЕС

Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън и партньорката му в изборната битка Камала Харис споделят отличието "Личност на годината" на списание "Тайм" за 2020 година.

Още по темата

78-годишният демократ, който на 20 януари ще положи клетва като 46-ия президент на САЩ, и Камала Харис, която ще стане първата жена вицепрезидент на страната, изпревариха тримата други финалисти за приза на списанието - действащия президент Доналд Тръмп, движението срещу расовото неравенство, започнало след убийството на чернокожия Джордж Флойд в края на май в Минеаполис, и доктор Антъни Фаучи и медицинските работници на първа линия в борбата с коронавируса.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На "Таимс" му се иска деменцията Байдън да стане президент! Да, ама не. Тръмп ще е президент. Глобалистчетата ще бъдат натикани в затворите! Ще се прекрати истерията Кромид-19
4
4
 
23
 
! Отговори
Този луд луд свят преди 3 години
След като военолюбивия маймун Онбонго взе Нобел за мир,всичките им награди и корици и т н,за мен не струват и пукната пара.Както и т нар Световни организации.Липсата на баланс в света,води до тук.
3
2
 
23
 
! Отговори
Тръмп президент преди 3 години
Бъдете спокойни! Тръмп ще е пак президент. Ако не мине съдебната жалба на Тексас и останалите 17 щата пред Върховния им съд, тогава военните въвеждат частично военно положение. Повтарят се изборите, но този път без гласуване по пощата и софтуера на Доминион и Тръмп печели убедително. Зад тръмп седят белите американци- християни. 90 % от военните са на негова страна. Новоназначеният военнен министър Милър е твърд негов поддръжник. Генерал Флин също!
2
1
 
17
 
! Отговори
Радо преди 3 години
За Таймс може, но за нас не са никакви. Все пак като са там, да пазят мира с мирни средства кв пожелавам.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ей това му се вика сериозно облизване. Каква личност на годината може да е тоя дядка и какво изобщо е сторил