Разгорещени дебати на старта на процедурата по импийчмънт на Тръмп

Повечето републиканци са против процедурата
13 яну 2021 19:20, Красимир Ангелов
37
Разгорещени дебати на старта на процедурата по импийчмънт на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Дебатите за импийчмънт на президента на САЩ Доналд Тръмп в Камарата на представителите на американския Конгрес се разгорещиха от самото начало, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Демократите и малка част от републиканци казват, че Тръмп трябва незабавно да бъде отстранен от длъжност заради подстрекаването на свои привърженици да щурмуват Капитолия миналата седмица. Повечето републиканци обаче заявяват, че процедурата за нов импийчмънт на президента внася разделение в обществото.

Конгресменът републиканец Джим Джордан от Охайо обвини демократите, че са възразявали на резултатите от предишни избори, както направиха републиканците на изборите миналия ноември. Той повтори недоказаните твърдения, че президентските избори миналата година са били фалшифицирани.

Конгресменът демократ от Масачузетс Джим Макгавърн заяви, че демократите не са разпространявали конспиративни теории, че някой президент е спечелил убедително, след като всъщност е загубил, както се прави сега за Тръмп, съобщава БТА.

"Заради изречените големи лъжи умряха хора" при щурма на Капитолия и това е достатъчно основание за импийчмънт, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До Клоуна.....ЕХОооооо...СМЕШНИЯТ КЛОУН !!!! Конгреса гласува ДАЛИ да иска от СЕНАТА да гоимпийчмант !!!!!!!!!! СЕНАТА е от 52 републиканци ...и 48 демократи. За да го ОТСТРАНЯТ ..трябва КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО = 67 СЕНАТОРА !!!!!!.......САМО за тебе ......ПОМИСЛИ ( ако можеш ).......ЗАЩО ИСКАТ ВТОРИ ПЪТ да го махнат ...7 дни до клетвата ????????????????? Защото още утре ВЪВЕЖДА ВОЕННИ СЪДИЛИЩА ...и спец. прокурор и обвиняват в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ - ДЖО....ПЕЛОСИ..КЛИНТЪН...БАРС и шефката на ЦРУ
26
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп не е достоен да бъде президент. Той е достоен за лудницата!
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦРУРазбрах че Байдън ще разформирова ЦРУ защото по времето на Тръмп агециято се е напълнила с руски шпиони. След като ги уволни до крак, ще сформира нова CIA като всички кандидати ще минат на полиграфа, а тези назначени по времето на Тръмп директно ще ходят да стрижат тревата на голфигрищата на боса си или ще работят като камеририерки във фалиралите му хотели. Така че избирай или градинар или камериерка.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в България имаме такъв персонаж участвал в няколко преврата като Тръмп, казваше се Кимон Георгиев. Беше на голяма почит сред комунистите защото им поднесе властта на тепсия с преврата на 9.9.44
23
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦРУТръмп е един седемкратно фалирал бизнесмен. До няколко месеца ще е 8-кратно фалирал бизнесмен. След 20 януари 12 банки го чакат да му падне имунитета за да си поискат просрочените кредити чрез съда. Този път ще му разпродадат всички хотели и голфигрища и ще го оставят гол и бос само с червената шапка на главата на която пише MAKE AMERICA GREAT AGAIN.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така и така си отива. За какво е целия театър? Станафа за смях и вече никой няма да ги взема на сериозно.
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама моля ви се, не го импийчвайте, дайте му още един мандат на Тръмп защото не можа да направи Америка велика отново. Не му стигна времето. Всъщност времето му стигна колкото да направи Америа бананова република от южноамерикански вид.
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иде новият Президент!
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шампанското в Кремъл май се стопли?
18
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Великият бизнесмен сега го чака публично тричене, банкрут, вкарване в затвора, жена му ще го напусне, дъщеря му ще стане ***, бая тръмпанари ще се самоубият ритуално /сепуку/ Оня с големите рога ще го вкарат в обора.Светът ще стане едно по-добро място за живеене.
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще му импийчват дедовия на Доналд, той си напълни гушата за 4 години, то стени строи то беха чудесии а оня чироз байдън като гледам е много изгладнел и стръвен за кокала бухахахаха
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Конгресменът демократ от Масачузетс Джим Макгавърн заяви, че демократите не са разпространявали конспиративни теории, че някой президент е спечелил убедително, след като всъщност е загубил, както се прави сега за Тръмп"Разбира се, само две години го клепаха за някаква въображаема руска връзка на изборите, която беше отхвърлена от американското разследване. Смешници.
15
5
 
8
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Мноого сте зле осведомени скъпи дрогаре!!Нима си мислите,че Тръмп по случайност стана президент,милиардер и какъв ли не още?!Мислите ли,че луд човек може да има неговите постижения?!В трите водещи щата Тръм е водел до последно с 400 000 гласа и за един час през ноща в 3 часа докарват три камиона с по 600 000 плика с гласове само и изключително за Байдън!Те такасе печелят избори!Е ако сте на мястото на Тръмп ще се оставите ли да ви измамят така левашки?!Той има1500 заклети свидетели на случката!
14
2
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До Бау..........Въпрос със ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ !!!!!! Имащите право на глас сега в САЩ са 220 милиона ..а има ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ !!! по данни на тяхната ЦИК .....изборната активност е 60 % ...за Тръмп - близо 75 мил..... + за Джо близо " 82 " мил = 158 мил..знаци избир. активност е била = 115 % ??????????????? При проверка в Мичиган пред СВИДЕТЕЛИ....пускат в машина за гласуване ...100 бюлетина за Тръмп...и 100 за Джо ....а машината отчита ..137 за Джо ..и 63 за Тръмп ...( ТАКА е НАСТРОЕНА)
13
6
 
5
 
! Отговори
Election 2020 преди 3 години
McDonald - 74 milBiden - 81 milТе това е положението!!!
12
11
 
10
 
! Отговори
Недоразумението преди 3 години
е политически труп и пътник за федералния.
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Процедурата по инпийчмънт ще продължи. Току що Forbes съобщи че която компания наеме на работа сътрудниците на Тръмп които лъжеха през цялото време след изборите за фалшификации, машинации и измами то Forbes ще разпространи че съответната компания наема непочтени лъжци на работа а това ще е много зле за реномето на тези компании. Започват гонки срещу лъжите и техните разпространители в САЩ. Лъжливите сътрудници са изброени поименно за да се знае кои са мошениците.
10
5
 
14
 
! Отговори
Академик преди 3 години
демократите си играят като малко дете намерило снаряд от ВСВ и си играе да го чопли та да види какво ще стане!Мислят си,че като са собственици на медиите на банките и на каквото се сетиш,че с лека ръка могатда затрият 75 милиона американци,въоръжени до зъби!И да продължи Байдън,цял живот ще трепери да не го сколаса някой снайпер!!Не съм вярвал,че т.наречените демократи са по нагли,по алчни и по глупави дори от нашите ко му не ги!!Залагат си живота на карта,някой фен на Тръмп да ги очисти !!
9
4
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До ЦРУа за Байдън? :D Най-много било .. Ще ме съсипеш :D
8
7
 
9
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
За Тръмп са гласували 75 милиона - НАЙ-МНОГО в ИСТОРИЯТА ( Обама имаше 66мил..а Рейгън 68 мил....когато спечели в 49/50 щати ) ....ЗАЩО такава подкрепа ???? ...При встъпване в длъжност ..БВП на САЩ е = 15 хил. мил. $ ...а преди пандемията е = 23 хил. мил. $ ..а ДОХОДИТЕ на американците с 30 % НАГОРЕ ...та затова !!!