Жени се дегизираха като баби, за да получат ваксина в Орландо

Те променили и датата си на раждане, сложили очила, ръкавици
Обновена: 20 фев 2021 10:13 | 20 фев 2021 10:08,
20
Жени се дегизираха като баби, за да получат ваксина в Орландо
Снимка: БГНЕС

Две жени се дегизирали, за да изглеждат по-възрастни и да бъдат ваксинирани срещу коронавирус в център в Орландо, Флорида , съобщава Асошиейтед прес.

Д-р Раул Пино, щатски медицински администратор в окръг Ориндж обясни, че двете жени били с бонета, ръкавици и очила.

Говорителката на шерифското управление Мишел Гуидо коментира пред "Орландо Сентинел", че жените променили и рождените си дати във ваксинационните си регистрации, за да заобиколят щатската система, която е поставила за приоритет на ваксинирането хората на възраст над 65 години. Изглежда, че на двете жени вече е била поставена първата доза от ваксината, но не е ясно къде.

Здравните власти са поискали от полицията да издаде срещу измамничките предупреждения за незаконно проникване. Това означава, че те няма да могат да се завърнат във ваксинационния център по никаква причина под заплаха от арест.

На видео, разпространено от шерифското управление на окръг Ориндж, се чува полицай да казва на двете жени: "Вие сте откраднали ваксина от някого, който се нуждае от нея повече от вас!".

Д-р Пино заяви, че разследването на здравните власти ще се опита да установи как двете са успели да получат първата доза от ваксината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
3
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
До Не е фейкКак да не е фейк?! Проблема им е голям, че хората не искат да се ваксинират с този вълшебен нектар. Това си е чиста реклама и добре платена. При допитвания казват,- да, искаме, но се крият след това. Повечето от поставените ваксини са принудително на разни персонали за да не загубят работата си и неадекватни старци. И твоята новина е фейк. За какво са му на някой, крадени ваксини, след като с тях не се издават ваксинни паспорти, които вече наложиха и не получават предимствата?
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А белината изпиха ли си?
14
3
 
8
 
! Отговори
Не е фейк преди 3 години
Друг инцидент е станал в Сиатъл вчера към 22 часа.Бил е нападнат конвой със ваксини от голяма група гневни граждани ,които са елиминирали охраната,ваксинирали са се незабавно и са отпрашили в неизвестна посока с ценния товар.Смята се,че вече е пласиран на черния пазар.Със случая се занимава ФБР.
13
3
 
4
 
! Отговори
Фин преди 3 години
Новината е истинска, даже и на видео я има. Едната е на 34 ,а другата на 44 години. Толкова ли не можете да търсите информация бе тъпчовченца?
12
3
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Здравето иска...жертви.Тези двете,ако са...здрави,други двама може и да не са,ама това е държавата на неограничените...желания;включително и за...здравето.
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжа
10
9
 
16
 
! Отговори
шизо мазо преди 3 години
Гacи фейка!!!!! Как се променя датата на раждане? Нови паспорти ли са си направили или са хакнали системата? То пък бива пропаганда!!!
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше лъжа, че някой е пил дезинфектант! Медията нарочно излъга за да им се подиграе и написа заглавието "предупреждение да не пиете дезинфектант", което всъщност надъхва *** да го пият! Подобно поведение се наблюдава вече и в България. Деградацията е на макс! По *** от това не можеш да станеш
8
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
те американците бъркат Австрия с Австралия ,вие за ваксини говорите.Там са уникално *** народ повечето !В Лос Анджелис има цели квартали живеят по палатки ,кашони ,по тенти,менти ,цели паркинги с коли и хората вътре живеят в колите ,70% от населението няма и 100 долара заделени и живеят от заплата на заплата .Вие *** за ваксини ми говорите ,ако им дадат отрова за мишки и с нея ще се ваксинират!
7
6
 
5
 
! Отговори
Кризисни Актьори преди 3 години
навсякъде!
6
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американци, сър. Те и белина пиха. Глупостта ходи по хората, неизлечима е, и очевидно е по-заразна от вирус.
5
6
 
4
 
! Отговори
муаааахахахаха! преди 3 години
Севдето Борисово показва качества на романист. Поне да знаем, че след мандата няма гладна да умpe. Обаче липсва поанта в стил "Докато в европейска България др. Борисов осигури с любезното съдействие на др. Паунова всенароден достъп до здраве, радост и благоденствие на всеки един гражданин!"
4
7
 
16
 
! Отговори
да попитам преди 3 години
На това ли му казват "фейкнюз"?
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е вярно
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко прекаляват с тези смешки и примери за небивало желание за ваксиниране.Подправили данните си. Сякаш не знаем че всичко е електронно и се представяш или с осигурителен номер или с шофьорска книжка. Не може да излъжеш системата там.
1
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито е нужен маскарад, нито останаха вярващи на такива лъжи.Ваксинирайте се вие, щом ви влече, и оставете нормалтите хора са дишат.